وی افزود: شرایط امروز منطقه در حالت ناآرامی قرار دارد و کشورهای منطقه و سایر کشورها باید به این مسئله آگاه باشند که نباید به این شرایط دامن زد.
رئیس قوهمقننه تصریح کرد: اکنون که مسئله موشکی ایران باعث دغدغه خاطر برخی از کشورها شده است، باید گفت که دلیل این همه هراس چیست و این تکنولوژی موشکی از 30 سال پیش در اختیار ما قرار دارد و مسئله جدیدی نیست، نکته بعدی اینکه جمهوری اسلامی ایران به سوی کدام کشور موشک پرتاب کرده است؟
لاریجانی تاکید کرد: حضور ایران در کشورهایی مانند عراق و سوریه به درخواست خودِ دولتها و برای کمک به آنها بوده است و همیشه هم راهحل سیاسی را برای رفع مشکلات پیشنهاد داده است.
وی درباره برجام، گفت: ایران نسبت به این توافقنامه پایبند بوده است و این تعهد تازمانی پابرجا خواهد بود که طرفهای دیگر نیز به تعهدات خود پایبند باشند.
همچنین در این دیدار «یوسف بن علوی» وزیر خارجه عمان نیز در سخنانی، گفت: زمینههای مناسبی برای گسترش همکاریهای اقتصادی و تجاری بین ایران و عمان وجود دارد و باید سطح این روابط مانند روابط سیاسی افزایش پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: برخی از کشورها از سیاستهای دفاعی و موشکی جمهوری اسلامی ایران هراس دارند، اما برای این دلهره، دلیلی وجود ندارد، زیرا در چنین شرایط بحرانی که بر منطقه حاکم است، ایران حق دارد که برای حفظ امنیت کشورش، قدرت نظامی داشته باشد.
وزیر خارجه عمان اظهار داشت: درباره حضور جمهوری اسلامی ایران در سوریه نیز بارها تاکید داشتهایم که هیچ کشوری نمیتواند بدون درخواست و میل دولت آن کشور در آنجا نیرو داشته باشد و ایران برای کمک و به درخواست خودِ آن دولت در آنجا حضور دارد.
«یوسف بن علوی» گفت: ما هم معتقدیم که باید مسائل را از طریق مذاکرات سیاسی حل کرد و نظامیگری و کشتار مردم بیگناه نمیتواند به ایجاد صلح و آرامش در جهان کمک کند.
وی ابراز امیدواری کرد تا کشورهایی که جنگ را راهحل رفع مناقشات میدانند، از روشهای دیگری برای حل آن استفاده نمایند و با کمک یکدیگر تروریسم را نابود کنند.
وزیر خارجه عمان در ادامه با اشاره به لزوم توسعه روابط اقتصادی و تجاری با ایران، تصریح کرد: کشور عمان علاقهمند است تا سطح روابط بازرگانی خود را با ایران افزایش داده و از طریق گسترش خطوط ریلی، سطح مبادلات اقتصادی را بالا ببرد.