به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، در پی سرقت اطلاعات طبقه بندی شده سازمان حفاظت محیط زیست چند تن از فعالین وابسته به این سازمان که در قالب اجرای پروژههای علمی و محیط زیستی اطلاعاتی را جمع آوری میکردند و در اختیار شبکههای جاسوسی قرار میداند توسط قوه قضاییه دستگیر شدهاند.
طبق آنچه گفته میشود 6 نفر از فعالین حوزه محیط زیست به نامهای هومن جوکار، سپیده کاشانی، نیلوفر بیانی، امیرحسین خالقی، سام رجبی، طاهر قدیریان و کاووس سید امامی که همگی عضو موسسه میراث پارسیان بودند و از فعالین حیات وحش به شمار میرفتند بازداشت شدهاند.
کاووس سیدامامی یکی از بازداشت شدگان پرونده جاسوسی در سازمان محیط زیست که به گفته دادستان تهران اعترافات زیادی علیه وی شده و احتمال میرود مهره اصلی این پرونده باشد اقدام به خودکشی کرده است، جالب اینست که سیدامامی علاوه بر آنکه استادی اخلاق مدار و مذهبی در دانشگاه شناخته میشده، جانباز جنگ تحمیلی نیز بوده است و همین موضوع پوششی گردیده تا هیچ کس به او گمان جاسوس بودن نبرد.
مقامات قضایی تاکنون گزارشی از جزئیات این پرونده ارائه نکردهاند و همین مسئله باعث شبهه افکنی رسانههای معاند و القای اطلاعات نادرست در رابطه با این ماجرا شده است.
در همین رابطه یکی از نمایندگان مجلس نیز که همواره بخاطر اظهارات نسنجیده خود موجب تنش در فضای سیاسی کشور شده است سعی کرد به این ماجرا متوسل شود تا باری دیگر نامش در رسانهها مطرح گردد.
این نماینده مجلس در ساعات اولیه انتشار این خبر اعلام کرد معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست نیز جزو بازداشت شدگان است وی همچنین مدعی شد عیسی کلانتری رئیس سازمان محیط زیست به صورت تلفنی این موضوع را تایید کرده است اما به چند ساعت نرسید که روابط عمومی این سازمان ادعای این نماینده را رد نمود و اعلام کرد خبر بازداشت کاوه مدنی به هیچ وجه صحت ندارد.
هرچند که هنوز زوایای زیادی از این پرونده وجود دارد که باید مورد بررسی قرار گیرد اما تا اینجای کار میتوان نتیجه گرفت که مدیران دولتی نباید پژوهشگران علمی را مصون از خطا و خیانت بدانند حتی اگر فردی وجهه مذهبی داشته باشد یا جانباز جنگ تحمیلی باشد.