کد خبر: ۴۳۷۵۱
زمان انتشار: ۲۰:۴۷     ۱۶ اسفند ۱۳۹۰

یکی از نکاتی که در تبلیغات انتخاباتی هفته گذشته نمایان بود، اظهارات علی مطهری سرلیست منتقدان دولت علیه جبهه پایداری بود.

به گزارش رجانيوز، مطهری در مناظره با حجت‌الاسلام سید محمود نبویان از اعضای جبهه پایداری اظهار داشت که جبهه پایداری از ولی فقیه استبداد عادل ساخته است. در پاسخ به این اظهارات دکتر سید محمود نبویان گفت: سخنگوي جبهه پايداري علي مطهري نيست كه مواضع جبهه پايداري را اعلام مي كند و اگر عضو جبهه پايداري بنده هستم هيچ گاه واژه استبداد عادل را از اعضاي جبهه پايداري نشنيدم.

مطهری چند بار دیگر نيز در محافل داننشگاهی و غیر دانشگاهی این اتهام را علیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی تکرار کرد اما در ورای پاسخ به اين اتهام مضحک، به نظر می رسد نحوه‌ي مواجهه‌ي آقاي مطهري با منتقدانش و انگ زدن ايدئولوژيك به آن‌ها مشابه مسیر تبلیغاتی بنی صدر و سازمان منافقین در سال‌های ابتدایی پیروزی انقلاب است.

یکی از مهم‌ترین اتهاماتی که در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی به شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی به دلیل حمایت او از ولایت فقیه وارد می شد، این بود که او اعتقاد به "دیکتاتوری صلحا" یا همان "استبداد عادل" دارد!

محمد جعفری از نزدیکان ابوالحسن بنی صدر و سردبیر وقت روزنامه انقلاب اسلامی (وابسته به بنی صدر) چند سال پیش در کتاب گروگان‌گیری و جانشینان انقلاب در این باره می نویسد: «اما متاسفانه آنها (مجاهدين و چپ‌هاي افراطي) با حادثه‌سازي‌هاي پي‌درپي خود، در گنبد و كردستان و دانشگاه براي آقاي خميني و حزب جمهوري اسلامي فرصت ايجاد مي‌كردند تا به قبضه كردن قدرت و به زعم آقاي بهشتي تحقق "ديكتاتوري صلحا" مشروعيت بخشيدند و بنا به قولي ديگر از آقاي بهشتي كه گفته است، ما بايد ديكتاتوري ملي داشته باشيم.» (ص36)

اما این نسبت دروغ مورد اعتراض عباس سلیمی نمین مدیر دفتر تاریخ معاصر ایران قرار گرفت و او در نقدی بر این کتاب می نویسد: «اولاً آقاي جعفري به کارگيری واژه‌هايي چون "ديكتاتوري صلحا" و "ديكتاتوري ملي" را به نقل از تقی رحمانی در کتاب "سقوط دولت بازرگان، ص143" به دكتر بهشتي نسبت مي‌دهد كه وی نيز اين ادعا را به نقل از "يکی از دوستان" مطرح ساخته است.

ثانياً در اين روايت مجهول، تقی رحمانی ذکری از ديکتاتوری صلحا به ميان نياورده و ثالثاً در يک بحث تاريخی به هيچ وجه نمی‌توان به اين گونه نقل قول‌های فاقد راوی مشخص، استناد کرد. از طرفی چرا ايشان مشخص نمي‌سازد ماهيت مجاهدين خلق و چپ‌هاي افراطي كه بعدها به عنوان چپ آمريكايي معرفي شدند چه بود و چرا توطئه‌ها در نقاط مختلف براي تجزيه كشور منجر به تقويت امام مي‌شد؟»

به هر حال، به نظر می رسد کاهش آرای علی مطهری علی رغم تبلیغات گسترده، حمایت تلوزیون های ضدانقلاب و اظهارات جنجالی بیشتر ریشه در افزايش شناخت و بصیرت مردم داشته باشد و براي ترميم اين مسئله، نيازي به انگ زدن و استفاده از روش‌هاي گروه‌هاي بدنام نيست.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها