همچنین یگانهای شناور سطحی، زیردریاییهای سبک و سنگین، تیپهای تکاور و تفنگدار ساحلی و یگانهای هوادریا اعم از انواع بالگردهای ضدسطحی، ضدزیردریایی و هواپیماهای گشت شناسایی بالثابت نیروی دریایی ارتش بهصورت همزمان در محدودههای از پیش تعیینشده بهوسعت 2 میلیون و دویست هزار کیلومترمربع مستقر شدند.
امیر دریادار دوم سید محمود موسوی معاون عملیات ارتش و سخنگوی رزمایش مشترک محمد رسول الله(ص) اظهار داشت: بامداد امروز و در ساعات اولیه مرحله نمایش قدرت 2 فروند از ناوهای ائتلاف که بهمنظور پایش یگانهای نیروی دریایی ارتش به محدوده رزمایش نزدیک شدند توسط پهپادهای این نیرو بهصورت دقیق شناسایی شدند و پس از اعلام به قرارگاه تاکتیکی رزمایش، هواپیماهای گشت و شناسایی با پرواز بر فراز ناوهای ائتلاف به آنها هشدار دادند و این ناوها منطقه رزمایش را ترک کردند.
وی افزود: در این مرحله از رزمایش، نیروی زمینی ارتش در جنوب شرق کشور ضمن بهکارگیری یگانهای جنگ نوین، عملیات تک محدود روزانه، کمین با قابلیت انعطاف، عملیات رزم ناهمطراز، عملیات ضدزره برای افزایش قدرت علیه واحدهای زرهی و مکانیزه را اجرا کرد.
دریادار دوم موسوی خاطرنشان کرد: بالگردهای هوانیروز در این رزمایش با اجرای عملیات هلیبرن و شلیک انواع راکتها گوشهای از اقتدار و توانمندی این یگان را بهنمایش گذاشت.
سخنگوی رزمایش در ادامه تصریح کرد: قرارگاه پدافند هوایی حضرت خاتم الانبیاء(ص) ارتش در این رزمایش ضمن تامین پوشش هوایی منطقه نسبت به سدّ فعالیتهای پروازی یگانهای منطقهای و فرامنطقهای اقدام کرد و همچنین جنگندههای نیروی هوایی ارتش نیز در این مرحله از رزمایش علاوه بر انهدام اهداف از پیش تعیینشده به پشتیبانی هوایی از یگانهایی سطحی اعم از دریایی و زمینی پرداختند.