
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
وی افزود: تاکنون مشکل جدی در خصوص آلودگی وعدم سلامت گوشتهای وارداتی وجود نداشته است براین اساس نظارتهای بهداشتی به طور دقیق انجام شده و ذبح دام توسط هیئت ایرانی در کشورهای صادر کننده گوشت به صورت شرعی انجام میشود.
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: انتقال گوشتهای صادراتی از کشورهای همسایه، توسط خودروهای مجهز به سردخانه و از کشورهایی نظیر استرالیا توسط کشتی به کشور صورت میگیرد. این در حالی است که به علت طولانی بودن مسافت انتقال گوشتها به کشور، برای چندمین بار سلامت گوشتها بررسی و مورد آمایش قرار می گیرد.
وی عنوان کرد: بنا بر دستورالعملهای موجود، امعاء و احشاء دامهای ذبح شده در کشورهای صادر کننده به هیچ عنوان وارد کشورنمی شود چرا که این محصولات به دمای خاصی برای نگهداری نیاز داشته و قابلیت حمل آن وجود ندارد.
عزیزی در پایان اذعان داشت: سیاه زخم، تب کریمه کنگو و انواع انگلها از جمله بیماریهای قابل انتقال از دام است که به منظور جلوگیری از انتقال این بیماریها به انسان، گوشتهای وارداتی و ذبح کشتارگاهها چندین بار مورد آزمایش قرار میگیرند. در این بین انگلها تنها بیماریهایی هستند که با وجود بررسی ها، قابل انتقال به انسان هستند.