برای تهیه این خورشت به این مواد نیاز داریم: گوشت مغز ران 500 گرم، سیب قرمز متوسط 5عدد، پیاز سرخشده 3 تا 4 قاشق سوپخوری، روغن 100 گرم، لپه نصف فنجان، آبلیمو نصف استکان، زعفران، نمک، فلفل بهمیزان لازم، مقداری شکر و دارچین، رب گوجهفرنگی نصف قاشق سوپخوری.
دستور پخت خورشت سیب سرخ
برای تهیه این خورشت ابتدا گوشت را تکهتکه کرده و با پیاز تفت میدهیم و بعد لپه را اضافه کرده و با حرارت ملایم میپزیم.
در ادامه رب گوجهفرنگی و نمک و فلفل را نیز اضافه میکنیم؛ سیبها را پوست کنده و با کمی روغن تفت میدهیم؛ در ادامه شکر و دارچین و کمی زعفران و آب ریخته و میپزیم.
توجه کنید سیبها نباید شکل خود را از دست بدهند سپس سیب را با کمی آبلیمو و زعفران به گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم غذا جابیفتد و نباید له شود.
همان طور که گفته شد استفاده از این غذا بهعنوان پاککننده رودهها از سموم بلغمی مورد تأیید و تأکید است.