وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۴۳۲۸۹
زمان انتشار: ۱۲:۰۲     ۱۵ اسفند ۱۳۹۰
محمد مايلي كهن گفت: اخلاق در ورزش به تنهايي رشد نمي‌كند، مگر اين كه در كل جامعه رشد كند.

سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال در گفت‌وگو با ايسنا افزود: ورزش جزئي از جامعه است، اگر اخلاق در كل جامعه رشد پيدا كند، بدون شك در ورزش نيز نقش خود را به جاي خواهد گذاشت. كما اين كه اعتقاد دارم در ورزش اصول اخلاقي به مراتب از ساير امور پيشي گرفته است.

وي خاطر نشان كرد: در زمينه اخلاقيات ورزش قابليت هاي زيادي داريم، اما همواره در اين زمينه بيشتر به شعار اكتفا كرديم و همين مساله لطمات جبران ناپذيري را وارد كرده، بايد سعي كنيم پس از اين عمل كننده باشيم.

وي كه در حاشيه همايش جايگاه اخلاق در توسعه ورزش ملي با خبرنگار ايسنا گفت‌وگو مي‌كرد، با اشاره به اين كه در حال حاضر در حبس خانگي به سر مي‌برم و در جايي فعاليت نمي‌كنم، گفت: تنها مربي‌اي هستم كه در ميادين بين‌المللي دو دفعه حضور داشتم و كاپ اخلاق دريافت نموده‌ام، اما متاسفانه در اين همايش از همه پيشكسوتان فوتبال تجليل به عمل آمد، به جز من .

مايلي كهن گفت: به نظر مي‌رسد همان طور كه سازمان آب و فاضلاب همايشي در خصوص جايگاه اخلاق در توسعه ورزش ملي برگزار كرده است، وزارت ورزش و جوانان هم بايد همايشي در رابطه با آب و فاضلاب برگزار كند! البته از تمام دست اندركاران و برگزار كنندگان اين همايش تشكر مي‌كنم كه با برپايي چنين همايش‌هايي سعي كرده‌اند، پيشكسوتان فوتبال را دور هم جمع كنند.

مايلي كهن تصريح كرد: اين گونه همايش‌ها به ظاهر خوب و تاثيرات زيادي دارد، اما به شرط اين كه تئوريك نباشد و فقط به شعار بسنده نكنيم.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام