کد خبر: ۴۳۰۰۸
زمان انتشار: ۱۰:۰۳     ۱۴ اسفند ۱۳۹۰
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه باهنر کرمان :
کارگر بااشاره به پیام‌های تبریک شمقدری برای اصغر فرهادی ضمن انتقاد از فیلم ضد ایرانی فرهادی خطاب به رئیس سازمان سینمایی ایران گفت: آقای شمقدری! فیلمی که به ملت ایران نسبت دروغگویی می‌دهد، قابل تقدیر نیست.

کارگر دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه باهنر کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره به نامه‌های تقدیر از اصغر فرهادی گفت: بعد از ساخته شدن فیلم جدایی نادر از سیمین توسط آقای فرهادی و اهدای جوایز مختلف به وی که مهم‌ترین این‌ها گلدن گلوب و اسکار بود عده‌ای از مسئولین و همچنین هنرمندان پیام‌های تبریک خود را به آقای فرهادی ارسال کردند.

کارگر با بیان اینکه از هنرمندانی که تحت تأثیر فرهنگ غرب قرار گرفته‌اند و فرهنگ غرب را بر فرهنگ اسلامی و ایرانی ترجیح می‌دهند، انتظاری بیش از این نیست، گفت: اما گله ما از مسئولینی است که مسئولیت خود را مدیون خون هزاران شهید عنوان می‌کنند و در رأس آنان آقای شمقدری باید پاسخگو باشد که اتخاذ این مواضع از سوی او چه سنخیتی با آرمان‌ها امام و انقلاب و دفاع مقدس و هزاران شهیدی که برای این انقلاب و نظام از جان خود گذشته‌اند، دارد.

این فعال دانشجوی افزود: آقای شمقدری در پیام تبریکشان به آقای فرهادی پس از کسب گلدن گلوب می‌گوید که «... و قضاوتی بخردانه فیلم او را بر سکوی برگزیده‌ها بنشاند» و از طرفی خانم نولاند (سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا) هم به فرهادی این‌گونه پیام تبریک فرستاد که «ما موفقیت و تعهد او را نسبت به فرهنگ غنی و مقاوم ایران تحسین می‌کنیم» و سؤال ما اینجاست که این چه موضعی است که با مواضع استکبار دقیقاً در یک جهت قرار دارد.

کارگر با بیان اینکه آقای شمقدری باید در مقابل این سخن امام(ره) که فرمودند هر جا دشمنان از شما تمجید کردند، بدانید که دارید راه را اشتباه می‌روید، پاسخی درخور داشته باشند، گفت: آقای شمقدری بعد از دریافت اسکار نیز پیام تبریک فرستادند و در آن عنوان داشتند که «قضاوت آمریکایی در مقابل فرهنگ ایرانی سر تعظیم فرود آورد» و این در حالی بود که سایت اسکار برای برشمردن خصوصیت مهم فیلم جدایی نادر از سیمین می‌نویسد که این فیلم توانسته است کدهای پیچیده اجتماعی و مذهبی را در ایران عمیقاً بررسی کند.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه کرمان خاطرنشان کرد که از آقای شمقدری باید پرسید که کجای فیلم آقای فرهادی فرهنگ ایرانی را نشان می‌دهد و آیا فیلمی که به ملت ایران نسبت دروغگویی می‌دهد، قابل تقدیر است. تهمت زدن جزء فرهنگ ایران است یا جزء کدهای پیچیده اجتماعی مذهبی. این‌که می‌شود راحت به همه شک کرد جزء فرهنگ ایران است یا جزء کدهای پیچیده اجتماعی مذهبی. طلاق جزء فرهنگ ایران است یا جزء کدهای پیچیده اجتماعی مذهبی و قس علی هذا.

کارگر ادامه داد: آقای شمقدری باید پاسخ دهد چرا زمانی که آقای فرهادی حرف از صلح زد، ایشان از او نپرسیدند که چرا ترور دانشمندان هسته‌ای ما را محکوم نکرد؟ به نظر ایشان ترور دانشمندان ایرانی توسط عوامل خارجی و با حمایت سرویس‌های جاسوسی آمریکا و رژیمن صهیونیستی به معنای جنگ‌طلب بودن آنان نیست؟ آیا جای سوال ندارد که چرا فرهادی در آن شرایط حرف از صلح می‌زد ولی مخاطب واقعی خود را مشخص نمی‌کند.

وی خاطرنشان کرد بنده به آقای شمقدری پیشنهاد می‌کنم به پیشنهاد تحلیلگر واشنگتن پست به اوباما برای دعوت فرهادی به کاخ سفید توجه کند و اگر احیانا آقای اوباما، فرهادی را به کاخ سفید دعوت کرد و او این دعوت را پذیرفت حتما برای کسب این افتخار، به آقای فرهادی پیام تبریک بفرستد چرا که رفتن به کاخ سفید نیز جزء فرهنگ ایرانی مدنظر ایشان است و آقای فرهادی با گذشتن از حجاب‌ها و موانع به آن رسیده است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها