کد خبر: ۴۲۹۳۰۱
زمان انتشار: ۱۴:۳۸     ۰۴ شهريور ۱۳۹۶
بانک صادرات ایران با ارسال توضیحاتی به این خبرگزاری به خبری با عنوان "سنگ اندازی برخی بانکها در ادامه فعالیت تولید داخلی/ قدیمی ترین کارخانه مواد غذایی اهواز پلمپ شد" پاسخ داد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از پایگاه خبری دنیای بانک،  روابط عمومی بانک صادرات ایران با ارسال توضیحاتی به این خبرگزاری به خبری با عنوان "سنگ اندازی برخی بانکها در ادامه فعالیت تولید داخلی/ قدیمی ترین کارخانه مواد غذایی اهواز پلمپ شد" پاسخ داد.

مجتمع صنایع کارین، مشتمل بر دو واحد تولیدی به نامهای شرکت کنسرو خوزستان و شرکت آرا پروتئین، از بدو تاسیس، بانک صادرات ایران را به عنوان یار و یاور در کنار خود داشته و در تمامی مراحل راه اندازی و توسعه و حتی بحران مالی و تعطیلی، تعامل جدی بانک با مدیران مجتمع ادامه داشته است که این ادعا با استناد مکاتبات شرکت با بانک به ویژه نامه مورخ 9/8/95 که ممضی و ممهور شده سه تن از اعضای هیات مدیره دو شرکت است، قابل اثبات می باشد.

شایان ذکر است در نامه اخیر تصریح شده است که بانک صادرات ایران در برنامه توسعه ای مجتمع و افزایش حجم تولید و تنوع محصولات از 20 به 60 قلم، همچون گذشته با ارائه تسهیلات صنعتی و سرمایه در گردش مورد نیاز از مجتمع حمایت کرده و زمینه ایجاد اشتغال و بهبود وضعیت اقتصادی مردم منطقه را فراهم آورده است .

بر اساس مندرجات نامه یاد شده مجتمع در سال 1390 و در پی افزایش نرخ ارز و به تبع آن افزایش بهای تمام شده کالاها با بحران نقدینگی و سرمایه در گردش مواجه شده که همین امر منجر به تعطیلی 18 ماهه آن گردیده است. گفتنی است در همان مقطع نیز بانک صادرات ایران به طرق مختلف و در چارچوب ضوابط و مقررات با تخصیص دو سال مهلت برای بازپرداخت دیون مجتمع، حداکثر مساعدت برای عبور از بحران را نمود.

مدیران شرکت در دیماه سال 1394 تصمیم به کاهش تعداد نیروها از 141 نفر به 65 نفر به منظور مدیریت هزینه ها و از سرگیری فعالیت مجتمع گرفتند که این تصمیم هم چندان کارساز نبود (76 نفر کارگر دعوت به کار نشده نیز یا بازنشسته شده اند یا با آنها تسویه حساب شده است)

از طرفی بر اساس شواهد و قراین، مجتمع حدود دو سال است که نیمه تعطیل شده و از بهمن ماه سال گذشته تعطیلی کارخانه رسماً اعلام شده است. نکته حایز اهمیت اینکه در آن هنگام مجتمع 65 نفر نیروی کار داشته است که در خبر منتشر شده این تعداد 150 نفر اعلام شده و مبلغ صحیح مطالبات از شرکت هم اکنون بالغ بر 85 میلیارد ریال می باشد که سعی در مقصر جلوه دادن بانک صادرات ایران در فرایند تعطیلی مجتمع شده است و این ادعا صحت ندارد. ضمناً پرونده مطالباتی مجتمع از سال 1387 مفتوح بوده و بانک تاکنون حداکثر کمک و همکاری را در تخصیص زمان و ارایه راهکار به مدیران مجتمع برای تعیین تکلیف نمودن دیون داشته است .

لذا نظر به اطلاع واثق بانک از تعطیلی کارخانه در سال جاری و عدم بازپرداخت اقساط در 5 سال اخیر، بانک در جهت حفظ حقوق ذینفعان، لاجرم اقدام قانونی روی وثائق انجام و اموال و ماشین آلات کارخانه تعطیل را با گماردن امین اموال ضبط نموده است. این بانک آمادگی کامل دارد تا در صورت پیدا شدن راهکار عملی برای فعال شدن مجدد کارخانه به سرعت از پروسه طی شده در جهت تحقق تولید رفع حصر نماید .

لازم به ذکر است؛ حرکت در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و سیاستهای دولت محترم برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی همیشه سرلوحه سیاست ها و فعالیت های بانک صادرات ایران بوده و در همین مسیر ، طی سال 1395 و سه ماه نخست سالجاری بالغ بر 72هزار فقره تسهیلات به ارزش 363 هزار و 600 میلیارد ریال با هدف حمایت از بنگاه های تولیدی بزرگ، اشتغال زایی، خروج از رکود و فعالسازی ظرفیت های بالقوه بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط، پرداخت نموده است. همچنین 15هزار و 502 فقره وام قرض الحسنه اشتغال زایی به مبلغ هزار و 890 میلیارد ریال به مددجویان نهادهای حمایتی در مدت مشابه پرداخت کرده که این میزان تسهیلات پرداختی در شبکه بانکی طی 15 ماه، کم نظیر است و همین اقدام، گواهی است بر حمایت مجدانه بانک صادرات ایران از تولید و اشتغال در کشور.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها