کد خبر: ۴۲۸۷۷
زمان انتشار: ۱۶:۰۳     ۰۵ اسفند ۱۳۹۰
گروهی از جوانان ایرانی در اینترنت خطاب به اصغر فرهادی نوشتند: «ما جوانان ایرانی طرفدار شما، مصرانه خواهشمندیم که در هنگام دریافت نشان 'اسکار' - که بی تردید شایسته آنید – جنایات رژیم صهیونیستی در ترور دانشمندان جوان ایرانی و همچنین ملت رنجیده فلسطین را از یاد نبرید.»
به گزارش 598 به نقل از جام نیوز، همزمان با نزدیک شدن به مراسم اهدای جوایز به منتخبین اسکار و با توجه به نامزد شدن فیلم جدایی نادر از سیمین، ساخته اصغر فرهادی در این جشنواره، گروهی از جوانان ایرانی با انتشار بیانیه ای در وبلاگ "farhadi-oscar.blogfa.com" از وی خواستند با توجه به نامزد شدن فیلمی از رژیم صهیونیستی در این جشنواره، در مراسم اهدای جوایز اسکار (که به احتمال بسیار یکی از این جوایز نصیب فرهادی خواهد شد) انزجار خویش از رژیم تروریست، نژاد پرست و کودک کش اسرائیل را به هنرمندانه ترین صورت به اطلاع وجدان های بیدار در گوشه و کنار دنیا برساند و بدین وسیله توجه و تعهد خود به رسالت هنری یک سینماگر را اثبات کند.

در این بیانیه آمده است: «شاید بهترین هدیه برای مردم ایران، موضع گیری زیرکانه «فرهادی» در قبال سوء استفاده گران و فرصت طلبانی باشد که کوشیده اند او را در کنار ارزش های غربی و در برابر باورهای ایمانی و ایرانی قرار دهند. ما جوانان ایرانی طرفدار شما، مصرانه خواهشمندیم که در هنگام دریافت نشان "اسکار" - که بی تردید شایسته آنید - جنایات رژیم صهیونیستی در ترور دانشمندان جوان ایرانی و همچنین ملت رنجیده فلسطین را از یاد نبرید.»

این جوانان که برای گروه خود نام "کمپین حمایت از فرهادی" گذاشته اند، از دیگر ایرانی ها خواسته اند با مراجعه به این وبلاگ نظر خود را در مورد این بیانیه بیان کنند.

متن کامل بیانیه:

تقریباً از زمانی که سینما در ایران وارد مرحله حرفه ای شد، نقد و تحلیل را نیز با خود به همراه آورد. بدیهی است که هر فیلمی از زاویه های مختلف قابل بررسی و نقد است و پر واضح است که اثر را با سازنده اش و سازنده را با اثرش می شناسند.

«اصغر فرهادی» که فعالیت خود را در سینمای ایران با فیلم نامه نویسی آغاز کرد، پس از نگارش سه مجموعه تلویزیونی، فیلم نامه "ارتفاع پست" را نوشت و با کارگردانی "شهر زیبا" به چهره ای کاملاً شناخته شده برای همه اهل سینما و عموم مردم بدل شد. او که از رهگذر صید سیمرغ جشنواره فجر برای فیلم "چهارشنبه سوری"، کارگردانی صاحب سبک شناخته شد، همان شیوه را در ساخت دو فیلم "درباره الی" و "جدایی نادر از سیمین" پی گرفت و موفقیت های خود را تداوم بخشید.

در آثار اخیر «فرهادی»، به درون مایه مشترکی پرداخته می شود؛ حال آنکه ستایشگران سینمای فرهادی، شیوه روایت او را هنرمندانه، زیبا و انسانی توصیف می کنند و منتقدین او با تعابیری همچون "سکولار"، "سیاه نما" و ... از فیلم هایش یاد می کنند. این تنوع برداشت و نگرش البته منحصر به آثار فرهادی نیست و بیشتر ساخته های کارگردانان - و حتی بازی هنر پیشه ها - را شامل شده است. اما این نوشته در مقام قضاوت میان این دو نگاه و ترجیح یکی بر دیگری نیست؛ جان کلام، چیز دیگری است و آن اینکه:

اکنون - علیرغم همه ملاحظات - فیلمی به نمایندگی از سینمای جمهوری اسلامی ایران در آستانه کسب نشان معتبر "اسکار" قرار دارد. شاید اکنون بهترین فرصت برای «فرهادی»، به عنوان یک انسان اخلاق گرای ایرانی باشد تا حمایت خود از مردم مظلوم و ستم دیده فلسطین و انزجار خویش از رژیم تروریست، نژاد پرست و کودک کش اسرائیل را به هنرمندانه ترین صورت به اطلاع وجدان های بیدار در گوشه و کنار دنیا برساند و بدینوسیله توجه و تعهد خود به رسالت هنری یک سینما گر را به اثبات برساند.

به حق بهترین هدیه برای مردم ایران، موضع گیری زیرکانه «فرهادی» در قبال سوء استفاده گران و فرصت طلبانی باشد که کوشیده اند او را در کنار ارزش های غربی و در برابر باورهای ایمانی و ایرانی قرار دهند.

بی شک فرهادی به عنوان یک ایرانی خون نخبگان و دانشمندان به ناحق ریخته این مرز و بوم پاک را یاد خواهد کرد.

کارگردان خوب سینمای نجیب ایران، جناب آقای «اصغر فرهادی»!

ما جوانان ایرانی طرفدار شما، مصرانه خواهشمندیم که در هنگام دریافت نشان "اسکار" - که بی تردید شایسته آنید – جنایات رژیم صهیونیستی در ترور دانشمندان جوان ایرانی و همچنین ملت رنجیده فلسطین را از یاد نبرید.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها