در بین این سه مربی فراز کمالوند روزنامه نگار معروف تری بوده و در دهه 70 برای روزنامه مشهور ابرار ورزشی قلم می زده است. فراز که از شاگردان اردشیر لارودی پیر مطبوعات ایران محسوب می شود در همان سنین جوانی در کنار کار روزنامه نگاری مربیگری را هم جدی گرفت و با حضور در تیم نوجوانان پاس و موفقیت در این عرصه، به سرعت در این حرفه پیش رفت و نام خود را سر زبان ها انداخت و با موفقیت های پی در پی تبدیل به یکی از مطرح ترین مربیان ایران شد.
در مورد دو مربی دیگر که هر یک بنا به دلایلی در کار خود شاخص اند، نکته جالبی وجود دارد؛ رضا مهاجری برای روزنامه های آبی قلم می زده و سیروس پورموسوی در روزنامه پیروزی مطلب می نوشته است، روزنامه ای که سال هاست در هواداری از تیم فوتبال پرسپولیس منتشر می شود.
مهاجری که هرگز علاقه خود را به تیم فوتبال استقلال انکار نکرده است، در دفتر مشهد روزنامه قدس به عنوان دبیر سرویس ورزشی به کار مشغول بوده و پورموسوی در روزنامه های رسالت، خبرورزشی، ارزش و پیروزی به تناوب کار کرده است.
این 3 مربی دورانی طولانی در دستیاری داشته و به مرور زمان به جمع سرمربیان لیگ اضافه شده و کارنامه خوبی دارند که شاید این مساله به هوش آنها که در شغل روزنامه نگاری پرورده تر شده بازمی گردد. جالب اینکه هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل گسترش فولاد هم یکی از مطبوعاتی های سابق فوتبال ایران است که با نوشتن مطالب کارشناسی داوری در هفته نامه تماشاگران کار خود را در کنار کارمندی شرکت نفت آغاز کرده و حالا در چالش مدیریتی، هدایت تیم گسترش را برعهده گرفته است.
در روزی که به نام خبرنگار نامیده می شود، بد نیست اسم افراد دیگری را هم که به نوعی جز خانواده مطبوعات هستند، در این مطلب بیاید. چهره هایی مثل علی فتح الله زاده مدیرعامل سابق استقلال، محمدحسن انصاری فرد ملی پوش سابق و مدیرعامل قبلی پرسپولیس و راه آهن، حمید درخشان صاحب امتیاز هفته نامه هنر فوتبال و بازیکن سابق تیم ملی، محمد رزم جو نویسنده دنیای ورزش و دروازه بان تیم دارایی، عباس کردنوری مدیرعامل سابق استقلال و صاحب امتیاز ماهنامه دانش ورزش و ...