کد خبر: ۴۲۵۳۶۱
زمان انتشار: ۱۳:۲۰     ۱۳ تير ۱۳۹۶
تحرکات گسترده و پرشتاب ناوهای آمریکائی در دریای مدیترانه و عملیات وسیع زمینی و هوائی ائتلاف آمریکا در سوریه و عراق آنچنان غیرمنتظره است که تنها می‌توان آن را واکنش خشم آلود نسبت به سقوط پایگاه‌های داعش در این دو کشور تلقی کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله ای، آورده است:صدور فرمان «آماده باش» به نیروی دریائی و هوائی آمریکا در منطقه، اگرچه در پوشش یک رجزخوانی و هشدار سیاسی – تبلیغاتی علیه سوریه شکل گرفته است، ولی در واقع بازتاب سیلی محکمی است که داعش و حامیان تروریسم در موصل دریافت کرده‌اند. لازم است این پیروزی بزرگ سیاسی – نظامی به همه ملت‌های مظلوم منطقه تبریک گفته و از تمامی نقش آفرینانی که خاضعانه و درعین حال شجاعانه، سهمی و نقشی در این زمینه ایفا کرده اند، تجلیل و ستایش شود. 

اگرچه در این میان، جایگاه ارتش سوریه و عراق و سایر نیروهای مسلح این دو کشور و همچنین مقاومت قهرمان در کل منطقه، بسیار برجسته و چشمگیر است ولی از حق نباید گذشت که نقش بی‌بدیل و تاریخی مرجعیت شیعه در عراق و زعامت آیت‌الله سیستانی در صدور حکم شرعی برای فراخوان عمومی دلیرمردان عراقی و تشکیل «حشدالشعبی» از همه درخشان‌تر و تاثیرگذارتر بوده و بستر اطمینان بخشی برای مقابله با توطئه‌های شیطانی دشمنان اسلام و رژیم‌های ارتجاعی و فاسد عرب را ایجاد کرده است. 

ناگفته پیداست که آنچه به دست آمد، پیروزی نیروهای جان برکفی است که از جانفشانی و رشادت‌های بی‌نظیر در خطوط مقدم جبهه نبرد علیه تروریست‌ها دریغ نکرده‌اند و یکبار دیگر طرح‌های استعمار سیاه غرب و پادوهای منطقه‌ای آنها را نقش بر آب نموده‌اند ولی این هنوز پایان کار تروریست‌ها در منطقه نیست. چرا که حامیان تروریسم، هنوز هم ناامید نشده‌اند و به شرارت ادامه می‌دهند.

فرود مشکوک 7 فروند بالگرد نظامی آمریکا در «حویجه» و اظهارات هدفدار و کینه توزانه «رایان دیلون» سخنگوی ائتلاف آمریکا برای بی‌اعتبار ساختن و کمرنگ جلوه دادن پیروزی‌های ارتش عراق و نیروهای مقاومت در موصل، و مهم‌تر از آن، تحرکات نظامی پرشتاب آمریکا در سوریه و عراق با چاشنی حمایت آشکار از تروریست‌ها به وضوح نشان می‌دهد که منطقه هنوز هم آبستن حوادث تازه‌ای است. این بدان معنی است که حامیان تروریسم نه تنها از شکست سنگین و ناکامی در سوریه و عراق درس‌های لازم را نیاموخته‌اند بلکه بر شدت و دامنه شرارت‌های خود افزوده‌اند تا بلکه روند برگشت ناپذیر حوادث را مهار و بلکه وارونه سازند.

سران آمریکا و متحدانش در محور شرارت غربی – عبری – عربی همچنان آرزو دارند که شکست‌ها و رسوائی‌ها را جبران کنند و همچنان به تروریست‌ها امید بسته‌اند. تصادفی نیست که ائتلاف آمریکا در روزهای گذشته در موصل و هویجه، سرگرم انتقال سرکردگان تروریست‌ها و اعضای شبکه‌های جاسوسی غربی – عبری – عربی از طریق «هلی برد» آنها به کانون‌های جدید تروریستی در منطقه هستند تا عناصر کلیدی داعش و حامیانش به دست نیروهای مقاومت نیفتند.

بعلاوه، آمریکای ترامپ امیدوار است خود را پرچمدار و عامل اصلی مبارزه با داعش در منطقه جا بزند و چنین وانمود سازد که گویا بار اصلی مبارزه علیه داعش بر دوش آمریکا و متحدانش بوده و نقش اصلی را آنها بازی کرده‌اند. چنین ادعائی با جملات معروف اشتون کارتر وزیر دفاع وقت آمریکا در آغاز شرارت‌های داعش به کلی در تناقض است که قرار نیست نظامیان آمریکا به جای ارتش عراق با تروریست‌ها بجنگند و قربانی شوند. نامبرده حتی ارتش عراق را فاقد انگیزه و اراده برای مبارزه با داعش معرفی می‌کرد و مدعی بود که پایان جنگ فرسایشی علیه داعش، حداقل به 10 سال زمان احتیاج دارد.

با درک چنین تناقضاتی، بهتر می‌توان به رمز و راز جوسازی‌ها و سمپاشی‌های آمریکا و سایر حامیان تروریسم علیه پیروزی‌های عظیم و پردامنه عراق و سوریه پی برد. به ویژه آنکه واشنگتن با توسل به ظرفیت‌های سیاسی – تبلیغاتی جبهه حامیان تروریسم و طرح ادعای آماده شدن ارتش سوریه برای استفاده از سلاح‌های شیمیائی سعی دارد نظرها را در مقیاس جهانی به سمت و سوی دیگری منحرف نماید و پیروزی‌ها در سوریه و عراق را تحت الشعاع تبلیغات پوچ خود قرار دهد.

علاوه بر این، چرخش‌های سیاسی غیرمنتظره در منطقه، به نظر می‌رسد که خارج از محاسبات آمریکای ترامپ درحال شکل گیری و تاثیرگذاری است. قطعاً واشنگتن انتظار نداشت اجلاس ریاض و اعلام تشکیل ناتوی عربی عملاً به یک رسوائی عظیم تاریخی منجر شود و دنیا شاهد فروپاشی شورای همکاری خلیج فارس و بی‌اعتباری زودهنگام طرح ناتوی عربی باشد. گرایش آشکار قطر به سمت ایران و ترکیه، تضاد روزافزون ترکیه و آمریکا در استفاده از توان و ظرفیت کردهای سوریه در بازی‌های سیاسی – نظامی حال و آینده، سرخوردگی و انفعال آل سعود در هر طرح و ماموریتی که ریاض متولی و نیروی پیشران آن بوده و هست، عملاً ابعاد ناشیگری و ناپختگی ترامپ و دستیارانش را به همگان ثابت کرده است. 

علاوه بر این آل سعود و به ویژه آن جوانک تازه به دوران رسیده درون دربار سعودی در مورد توان و ظرفیت و قابلیت‌های خود و ائتلاف‌های کاغذی در منطقه و فرامنطقه اغراق و گزافه گوئی کرده بود و هرگز انتظار نداشت چنین ائتلاف‌هائی در مقیاس تجمیع توان سیاسی – نظامی 54 کشور عربی و اسلامی حتی یک روز هم دوام نیاورد. اما در مقابل، طیف نیروهائی که قرار بود تروریست و حامی تروریسم در منطقه معرفی شوند، کمر داعش و حامیان تروریست‌ها را با چنین صلابتی، بشکنند و پوزه آنها را در کانون اعلام خلافتشان به خاک بمالند.

ترامپ، آل سعود و طیف شرارت غربی – عبری – عربی حتی ذره‌ای سیاست و کیاست ندارند وگرنه در اظهار خشنودی به خاطر سقوط پایگاه اصلی شرارت داعش در عراق و حلب حتی برای لحظه‌ای تردید نمی‌کردند بلکه از دیگران سبقت می‌گرفتند. به راستی چرا غرب و ارتجاع عرب در برابر سقوط داعش ساکتند و حتی آنرا حاشا می‌کنند؟ این بزرگترین اشتباه استراتژیک حامیان داعش است،‌ اشتباهی که رسوائی و روسیاهی حامیان داعش را برای همیشه در صفحات تاریخ معاصر ثبت و ضبط می‌کند و ننگی ابدی را برای همه عوام فریبان حیله‌گر رقم می‌زند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها