کد خبر: ۴۲۲۶۹۶
زمان انتشار: ۱۴:۲۱     ۰۷ خرداد ۱۳۹۶
جمعه‌شب گذشته آخرین قسمت از مجموعه «دیواربه‌دیوار» ساخته آقای «سامان مقدم» از تلویزیون پخش شد و پایان‌بندی این سریال کلیپی با ترانه «بیست‌هزار آرزو» از محسن چاوشی بود که در ایام انتخابات توسط این خواننده در حمایت از آقای روحانی منتشر شده بود.
به گزارش پایگاه 598، روزنامه صبح نو نوشت: جمعه‌شب گذشته آخرین قسمت از مجموعه «دیواربه‌دیوار» ساخته آقای «سامان مقدم» از تلویزیون پخش شد و پایان‌بندی این سریال کلیپی با ترانه «بیست‌هزار آرزو» از محسن چاوشی بود که در ایام انتخابات توسط این خواننده در حمایت از آقای روحانی منتشر شده بود.
 
اقدام عجیب تلویزیون

جمعه شب گذشته در زمانی‌که قسمت آخر مجموعه دیواربه‌دیوار در حال پخش بود ناگهان در پایان‌بندی آن کلیپی با همراهی بازیگران این مجموعه پخش شد که این بازیگران ترانه انتخاباتی بیست‌هزار آرزوی محسن چاوشی را به‌صورت دابسمش اجرا می‌کردند؛ اتفاقی که نه منطقی در آن وجود داشت و نه توجیه قابل قبولی.

این کلیپ در ادامه کانال تلگرامی چاوشی هم منتشر شد. اما با توجه به عقبه کارگردان این مجموعه که به‌صورت آشکارا هویداست و البته به خودی خود ایرادی هم ندارد و نشان‌دهنده چند صدایی در فضای رسانه ملی است اما اینکه بازیگران و عوامل سازنده یک مجموعه تلویزیونی در ایام انتخابات از یک کاندیدای خاص حمایت کنند و در پایان‌بندی مجموعه خود هم ترانه انتخاباتی همان کاندیدا را بازخوانی کنند، چه معنایی دارد؟

فرض نخست این است که رسانه ملی و ناظران پخش آن متوجه موضوع نبوده‌اند و از روی نا آگاهی اقدامی صورت نداده‌اند؛ فرضی که در صورت صحت جای تأسف دارد که مسوولان یک رسانه رسمی تا این حد نسبت به امور کم‌اطلاع هستند. آیا واقعاً مشخص نبود که تک‌آهنگ تولید شده چاوشی در ایام منتهی به انتخابات و برای کارکرد تبلیغاتی ساخته شده است؟ آیا ناظر پخش و سایر مسوولان سیما اطلاعی از این امر نداشته‌اند؟

اما در فرض دوم این که مسوولان تلویزیون در جریان جزئیات این ماجرا و حواشی آن بوده و هستند. در این صورت این سؤال ایجاد می‌شود که چرا رسانه ملی، نسبت به این اقدام حساسیت چندانی از خود نشان نداده و کمال همراهی را با این جریان انتخاباتی از خود نشان می‌دهد؟ آیا رسانه ملی متعلق به یک جریان سیاسی خاص است؟ آیا اگر کاندیدای دیگری هم پیروز انتخابات بود همین رویه صورت می‌گرفت‌؟

برخی از اقدامات تلویزیون به گونه‌ای است که احساس می‌شود گویا رسانه ملی به دفتر حزب تبدیل شده است؛ حال از روی فشار بودجه‌ای یا هر چه هست و ما نمی‌دانیم. آقای سامان مقدم اخیراً برای کارگردانی یک سریال عاشقانه و در سطح الف برای تلویزیون معرفی شده‌اند؛ باید باز هم منتظر اقداماتی سیاسی از این جنس بود؟
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۲
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۱۱ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۶
۱
۰
این رسانه ی ملی نیست بلکه حزبی است
بابا بسه دیگه فهمیدیم روحانی رییس جمهوره
مثل اینکه ایشون شک دارن ,رییس جمهورشدن
میترسن تخلفاتشون روبشه واون روبرکنارکنن,
زبل خان اینجا
زبل خان اونجا
زبل خان همه جا
کنایه از روحانی همه جا
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۵ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۶
۰
۰
تقصيري ندارن اين بيچاره هاي صداو سيمايي!!! آخه اگه اين خوش خدمتيهارا براي اين دولت انجام ندن كه حتي حقوق كاركنانشون رو هم ندارن بدهند!! چون دولت شيخ اجل!! دادن بودجه و اعتبار به اين سازمان را منوط به خوش رقصي براي اين دولت نموده اند!!
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها