کد خبر: ۴۲۱۹۶۹
زمان انتشار: ۱۲:۱۹     ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
پرویز امینی:
روند اجرا و فضای اعتراض حاکم بر انتخابات دوازدهم در شهرها و روستاها نشان می‌دهد انتخابات دوازدهم بدترین انتخابات از نظر اجرایی در ۳۸ سال جمهوری اسلامی است؛ روحانی اعتماد خود را در حاکمیت و مردم تا حد قابل توجهی از دست داده است. او می‌تواند در صورت پیروزی در انتخابات در جایگاه رئیس‌جمهور جلوس کند اما او دیگر رئیس‌جمهور نیست!
به گزارش پایگاه 598 به نقل از نسیم آنلاین، پرویز امینی در کانال تلگرامی خود نوشت:

روحانی دیگر رئیس‌جمهور نیست!

روند اجرا و فضای اعتراض حاکم بر انتخابات دوازدهم در شهر‌ها و روستا‌ها نشان می‌دهد انتخابات دوازدهم بدترین انتخابات از نظر اجرایی در سی و هشت سال جمهوری اسلامی است.

بخشی از مسائل پیش آمده در انتخابات کنونی غیرعامدانه است که به توانایی دولت و وزارت کشور در برگزاری این انتخابات حساس برمی‌گردد که اتفاقا اظهارات دو طرف نشان می‌دهد بر روی این بخش اجماع وجود دارد. اما شواهد و گزارش‌ها نشان می‌دهد که همه مسائل نمی‌تواند ناشی از ناتوانی در اجرا باشد و بخشی نیز عامدانه است. لااقل بدنه اجتماعی و رأی دهنده به رقیب روحانی، چنین تفسیری از روند اجرای انتخابات دارند.

این بدنه اجتماعی متناسب با مشارکت حدود چهل میلیونی در انتخابات عدد بالایی است و بی‌اعتمادی آن‌ها به روحانی ولو وی پیروز انتخابات باشد، در مقام رئیس‌جمهور، چالش بزرگی است که روحانی را نسبت به دوره نخست رئیس‌جمهور ضعیف‌تر و ناتوان‌تری خواهد کرد.

علاوه بر این، روحانی در این انتخابات خود را ذیل استراتژی «پیروزی به هر قیمتی» قرار داد و رادیکالیسمی را تعقیب کرد که حتی الیاس حضرتی از حامیان متعصب روحانی نیز زبان به اعتراض گشود و مواضعی او را مانند ۳۸ سال اعدام و زندان و... را تیغ کشیدن بر حاکمیت تفسیر کرد. این رادیکالیسم که تا پایان زمان تبلیغات با شدت و حدت ادامه داشت، او را در برابر حاکمیت و مردم کم اعتبار و بی‌اعتبار ساخت.

روحانی به دلیل فکت‌هایی که درباره او در این انتخابات شکل گرفت و اجتماعی شد، مثل سرقت علمی پایان‌نامه دوره دکتری و نیز نوع کردارش در مناظره سوم خصوصا در برابر رئیسی و نیز انکار وعده‌های اقتصادی مثل تحول صد روزه اقتصاد و یا ریختن یارانه در شب انتخابات برای چهار میلیون نفری که قبلا یارانه آن‌ها را قطع کرده بودند و تهدید روستائیان به کم و یا قطع کردن بودجه در صورت رأی ندادن به روحانی و ادبیاتی مثل این که روز شنبه بعد انتخابات با آب و صابون صورت رقبا و هواداران را می‌خواهم بشویم یا به حساب آن‌ها خواهم رسید و نیز انتشار ویدئوهایی درباره تقابلش با شهید چمران ذیل افراطی‌گری و نیز موضع دوگانه او درباره حجاب و...، شخصیت او را ذیل «دروغ» و «فریب» و «بداخلاقی» و «ریاکاری» و... تعریف اجتماعی کرده است و این مسائل از او به عنوان رئیس‌جمهور ولو پیروز انتخابات باشد، اعتبارزدایی می‌کند.

با آنچه بیان شد، روحانی اعتماد خود را در حاکمیت و مردم تا حد قابل توجهی از دست داده است. او می‌تواند در صورت پیروزی در انتخابات در جایگاه رئیس‌جمهور جلوس کند، اما او دیگر رئیس‌جمهور نیست!

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۵
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
۲
۱
به همین خیال باش فکر کنم تو فضا هستی
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۳:۰۱ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
۱
۰
"ویدئوهایی درباره تقابلش با شهید چمران ذیل افراطی‌گری و نیز موضع دوگانه او درباره حجاب". این ‌ها که چیزهایی هست که دوستان اصولگرا به صورت پیش فرض روشون هست. مثل افزاطیگری و موضع سخت گیرانه در برابر حجاب. باز روحانی تعدیل شده شکر خدا.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۵ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
۲
۳
اخه شماها کی هستید که بخواید راجع به دکتر روحانی اظهارنظر کنید
اقلیت بیچاره سرتونو بندازید پایین برید تو سوراخ موشتون
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۳:۵۹ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
۱
۲
چرا پرت و پلا می گویی ابله!
هرکس رأی بیاورد رئیس جمهور همه خواهدبود.
شما ها که جنبه نداشتید چرا وارد رقابت شدید؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۹ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
۲
۳
بر خلاف نظر شما
دکتر حسن روحانی رییس جمهور همه ملت ایران است
تبریک بگویید و خود را از این فشار عصبی خارج کنید
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها