کد خبر: ۴۲۱۴۷۷
زمان انتشار: ۱۵:۰۳     ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶
روحانی در مناظرات برای تخریب قالیباف مدعی شد که او «میخواسته» گازانبری و لوله!! با دانشجویان برخورد کند. سوال؛ آیا اگر قالیباف قصد سرکوب داشته چرا به دنبال مجوز تجمع بوده؟
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، محمد عبداللهی کارشناس مسائل سیاسی نوشت: در تیرماه ۱۳۷۸ جمعی از دانشجویان و افراد متفرقه، در اعتراض به توقیف روزنامه سلام (متعلق به موسوی خوئینی‌ها مرد پشت پرده اصلاحات و به جرم افشای اسناد طبقه بندی شده وزارت اطلاعات) دست به اعتراض زدند، اما اعتراضات آن‌ها با سازماندهی وزارت کشور دولت اصلاحات و لیدری چند دانشجوی افراطی (نظیر احمد باطبی، اکبر محمدی و.. که بعد‌ها به امریکا گریختند و رسما برای آن‌ها مزدوری میکنند) از حالت مسالمت آمیز بسرعت به آشوب و خشونت، آتش زدن اموال مردم و شورش تبدیل شد.

مصطفی تاجزاده، فائزه هاشمی، فاطمه کروبی و.. از چهره‌های اصلاح طلب با حضور در دانشگاه به گسترش آشوب‌ها دامن زدند و تعدادی از دانشجویان و عناصر مختلف میدانی حتی منافقین را برای حمله به بیت رهبری بسیج کردند. شورش به کوی دانشگاه کشیده شد و باعث درگیری برخی گروه‌ها نظیر انصار حزب الله و افراد خودسر با آشوبگران شد و دو نفر در آشوب‌ها به قتل رسیدند.

اما غائله با حضور مردم و قیام گسترده ۲۳ تیر مردم تهران در حمایت از نظام اسلامی خوابید. فرمانده نیروی انتظامی وقت، سرتیپ لطفیان و رئیس شورای عالی امنیت ملی، حسن_روحانی بود. حسن روحانی در راهپیمایی مردمی ۲۳ تیر بعنوان سخنران مراسم، دانشجویان مزبور را آشوبگران و اراذل و اوباش محارب خواند که دستور #برخورد و #مجازات آن‌ها را به بسیج و نیروی انتظامی داده است.

در این سال، قالیباف فرمانده نیروی هوایی بود و پس از یکسال به فرماندهی نیروی انتظامی منصوب شد.

استفاده ابزاری از دانشجویان برای مقاصد سیاسی متوقف نشد و ۴ سال بعد در تیرماه ۱۳۸۲ در سالگرد آن ماجرا، دفتر تحکیم دانشگاه تهران با سازماندهی همان افراطیون دولت خاتمی، خواستار برگزاری تظاهرات شدند.

قالیباف بعنوان فرمانده نیروی انتظامی، از شورای امنیت ملی درخواست «مجوز برای تجمع دانشجویان» میکند تا به شکل «قانونی» اعتراض کنند، اما با مخالفت روحانی روبرو میشود. ولی قالیباف با علم به اینکه همان کسانی که از دولت وقت در جلسه شورای امنیت حضور دارند، دانشجویان و آشوب‌ها را مدیریت میکنند، از شورای امنیت، «حق برخورد» میگیرد. اما بلافاصله به نیروهای خود میگوید: «دیگر هیچ بلوایی اتفاق نمی‌افتد، خیالتان راحت باشد.»

تظاهرات به شکل مسالمت آمیز برگزار میشود، نیروی انتظامی کوچکترین برخوردی با دانشجویان نمی‌کند و آب از آب تکان نمیخورد!

روحانی در مناظرات ۹۲ و ۹۶ مکررا برای تخریب قالیباف مدعی شد که او «میخواسته» گازانبری و لوله؟! با دانشجویان برخورد کند. سوال اینجاست که آیا اگر قالیباف قصد سرکوب و برخورد گازانبری داشته چرا به دنبال مجوز تجمع بوده؟ سرکوب تجمع غیر قانونی راحت‌تر و کم هزینه‌تر است یا سرکوب تجمع با مجوز پلیس؟

قالیباف با تدبیر و هوشمندی خود، هم مانع هدف شوم خناسانِ لانه کرده در دولت اصلاحات برای آشوب دوباره کشور میشود و هم دانشجویان غیرحزبی به شکل قانونی مراسم خود را برگزار می‌کنند.

این همه ماجراست. حال شما قضاوت کنید. چه کسی با دانشجویان گازانبری برخورد کرده؟! روحانی یا قالیباف؟! چه کسی اعلام کرده «توطئه گر‌ها را باید در نماز جمعه در حضور مردم به دار آویزان کنند تا تاثیر بیشتری داشته باشد»؟! چه کسی سال‌ها چهره‌ای امنیتی بوده و الان شعار آزادی سر میدهد؟! چه کسانی پشت پرده آشوب و تنش در کشور بوده اند؟ و چه کسانی مایه آرامش و امنیت کشور؟! چه کسی حقیقت را میگوید و چه کسی فریب میدهد؟!
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها