وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۴۲۱۱۱۳
زمان انتشار: ۲۱:۱۰     ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
عصر امروز افرادی ناشناس در پوشش ماموران سد معبر شهرداری اقدام به حمله به برخی از دستفروشان خیابان انقلاب و آسیب به اموال آنها کردند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، عصر امروز (چهارشنبه 20 اردیبهشت) افرادی ناشناس و اراذل و اوباش در پوشش ماموران سد معبر شهرداری اقدام به حمله به برخی از دستفروشان خیابان انقلاب کرده و به اموال آنها آسیب وارد کردند.

این افراد ناشناس بعد از این اقدام مشکوک و شکستن لوازم یک پیرمرد دستفروش، با اعتراض شدید مردم مواجه شدند اما بلافاصله و درست زمانی که ماموران شهرداری تهران به محل رسیدند، اراذل و اوباش پا به فرار گذاشته و از محل گریختند.

به گزارش تسنیم، پیشتر نیز برخی اخبار حاکی از آن بود که ستاد یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری برنامه‌ریزی کرده که افرادی با ظاهر و لباس ماموران شهرداری، به مردم و دست‌فروشان حمله‌ کرده و از این طریق ضمن تخریب چهره محمد باقر قالیباف، فضای انتخابات را ملتهب کنند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام