به گزارش پایگاه 598، حسینعلی امیری در گفتوگو با خبر آنلاین اظهار داشت: اگر کسی مردم را به امور غیرواقعی امیدوار و از این طریق مال یا چیزی را تحصیل کند از مصادیق کلاهبرداری محسوب میشود.
معاون پارلمانی رئیسجمهور اظهار کرد: آنچه که بدون مصوبه و پشتوانه قانونی و حقوقی گفته میشود قابل تامل است؛ چون امکان دارد مجلس شورای اسلامی با اجرایی شدن این وعدهها موافقت نکند. بنابراین بیان وعدههای اینچنینی اشکال دارد؛ ضمن آنکه از جهت قانون جزا اگر کسی مردم را به امور غیرواقعی امیدوار کند و از این طریق مال یا چیزی را تحصیل کند از مصادیق کلاهبرداری محسوب میشود.
وی با اشاره به وعدههای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: خرید رای چه به شکل کهنه و قدیمی و چه به شکل مدرن که امیدوار کردن مردم به امور غیرواقعی است از جهت قانونی اشکال دارد و کلاهبرداری محسوب میشود.
با عنایت به اظهارات آقای امیری باید پرسید آیا وعدههایی از این قبیل، مصداق کلاهبرداری و امیدوار کردن غیرواقعی مردم هست یا خیر؟
- در صد روز اول اقتصاد را متحول میکنیم.
- چنان رونقی به اقتصاد بدهیم و آنچنان مردم را از درآمد سرشار کنیم که نیازی به پول یارانه نداشته باشند.
- اولین تدبیر ما کاهش بیکاری بود.
- همه تحریمها حتی تحریمهای مالی و بانکی و نظامی و موشکی در روز اجرای توافق برداشته خواهد شد.
- در ماههای ابتدای آغاز به کار دولت تدبیر و امید، موانع از سر راه تولید برداشته میشود.
- برای اقشار کمدرآمد بستههای حمایتی در نظر گرفتهایم.
- 3 درصد از درآمد نفت را به خوزستان اختصاص میدهیم.
- در کنار یارانههای نقدی، یارانههای کالایی نیز در دولت من پرداخت خواهد شد.
- رونق را به اقتصاد برمیگردانیم و به مشکل کارگران توجه داریم. مسئله مسکن هم، اولویت دوم جوانان است که به آن توجه ویژهای دارم.
- و...