کد خبر: ۴۱۷۸۰۶
زمان انتشار: ۱۲:۰۸     ۱۸ فروردين ۱۳۹۶
رسانه‌های آمریکا اعلام کردند دونالد ترامپ دستور حمله به سوریه را صادر کرده است.

به گزارش پایگاه 598، آنطور که رسانه‌های آمریکایی به نقل از مقامات پنتاگون خبر می‌دهند، این حمله از روی عرشه دو ناو جنگی «یواس‌اس راس» و «یواس‌اس پورتر» انجام شده؛ همان ناوهایی که ساعتی پیش در شرق مدیترانه مستقر شده بودند.

هدف از این حمله موشکی، پایگاه هوایی «الشعیرات» در استان حمص بوده است؛ آمریکایی‌ها مدعی‌اند که جنگنده‌های ارتش سوریه با به پرواز در آمدن از پایکاه هوایی الشعیرات به «خان شیخون» حمله کرده‌اند و این حمله موشکی در تلافی حمله شیمیایی به خان شیخون انجام شده است.

هدف از این حمله موشکی، پایگاه هوایی «الشعیرات» در استان حمص بوده است؛ آمریکایی‌ها مدعی‌اند که جنگنده‌های ارتش سوریه با به پرواز در آمدن از پایکاه هوایی الشعیرات به «خان شیخون» حمله کرده‌اند و این حمله موشکی در تلافی حمله شیمیایی به خان شیخون انجام شده است.

رسانه‌های آمریکایی به نقل از مقامات نظامی، آمار مختلفی از تعداد موشک‌های کروز شلیک‌شده به سمت این پایگاه می‌دهند که عددها بین 43 تا 70 موشک در تغییر است.

پنتاگون اعلام کرده که در این حملات، باند و مخازن سوخت فرودگاه و همچنین جنگنده‌های موجود در آشیانه‌های فرودگاه نظامی الشعیرات هدف قرار گرفته است.

اسکای نیوز به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد آمریکا ده‌ها موشک به یک پایگاه هوایی سوریه شلیک کرده است. واشنگتن مدعی است این پایگاه محل نگهداری تسلیحات شیمیایی است.

روسیه در بیانیه‌ای، حمله موشکی آمریکا به پایگاه هوایی «الشعیرات» در استان حمص را نقض قوانین بین‌المللی اعلام کرد.

بنا بر اعلام شبکه المیادین، کاخ کرمیلین در این بیانیه آورده است: پوتین حملات آمریکا را تلاش این کشور برای منحرف کردن اذهان عمومی از کشته شدن غیر نظامیان در عراق می‌داند و اعتقاد دارد که این حملات تجاوز به کشوری دارای حق حاکمیت است.

حمله ای به نفع داعش
حمله آمریکا به پایگاه هوایی شعیرات حمص واکنشهای بسیاری را در پی داشته، اما مبرهن است که هدف واشنگتن از چنین حملاتی فقط خدمت به گروههای تروریستی به ویژه داعش است؛ چرا که این گروه از صبح امروز عملیات خود به سوی تدمر را آغاز کرده است.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز با بیان اینکه در این حمله 59 موشک توما به سمت هواپیماهای جنگی و تأسیسات فرودگاه الشعیرات شلیک شد اعلام کرد که در حال حاضر هیچ برنامه دیگری برای حملات بیشتر علیه سوریه ندارد.

این اقدام بیش از هر طرف دیگری برای رژیم صهیونیستی خوشایند بود به گونه ای که دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بلافاصله با صدور بیانیه‌ای از این حمله استقبال کرد.

در راستای حمایت از تجاوز آمریکا به دولت سوریه، گروه ائتلاف سوریه که از گروههای معارض این کشور به شمار میرود ضمن استقبال از این حمله، خواستار تداوم چنین حملاتی شد.

احمد رمضان رئیس بخش اطلاع رسانی ائتلاف معارضان در این زمینه گفت: ائتلاف سوریه از این حمله استقبال میکند و از واشنگتن میخواهد که توانمندیهای [دولت بشار] اسد در حملات [هوایی] را از بین ببرد.

رمضان با بیان این مطلب افزود: امیدواریم این حملات ادامه یابد تا نظام [سوریه] نتواند در حملات جدید خود از جنگنده استفاده کند.

اما درباره اهداف آمریکا از این تجاوز، «طلال البرازی» استاندار حمص تأکید کرد که این حمله به سود گروههای تروریستی به ویژه داعش است ولی چنین حملاتی در سیاست سوریه هیچ تغییری ایجاد نخواهد کرد.

البرازی تأکید کرد، پایگاه هوایی که مورد حمله قرار گرفت، در شرق حمص قرار دارد و در جنگ علیه داعش و آزادسازی تدمر از آن استفاده میشد.

در تأیید اظهارات البرازی، خبرنگار شبکه المیادین اعلام کرد که ساعاتی پس از حمله آمریکا به حمص، داعش حمله خود را به سوی تدمر در استان حمص آغاز کرده است.

ارتش سوریه اما پس از آغاز عملیات تروریستها در نزدیکی تدمر، آن را در نطفه خفه و حملات آنان را دفع کرد.

درباره تلفات جانی این تجاوز نیز گروه موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه هم که نزدیک به معارضان است میگوید 4 نظامی سوریه کشته شده اند و در جریان این حمله، تقریبا پایگاه شعیرات تخریب شده است.

شبکه المیادین اما اعلام کرد که در جریان این حملات، 3 نفر کشته و 7 نفر دیگر زخمی شده اند. هنوز دولت سوریه آمار رسمی از تعداد افراد کشته شده منتشر نکرده است.

پنتاگون می گوید دو ناو آمریکایی از شرق دریای مدیترانه یک پایگاه هوایی در غرب سوریه را هدف ۵۹ فروند موشک کروز قرار داده است. اما موشک‌های تاماهاک که در این حمله مورد استفاده قرار گرفته‌‌اند چه مشخصات فنی دارند؟
 
تلویزیون دولتی سوریه اعلام کرده است که «آمریکای تجاوزکار» اهدافی نظامی ای را در سوریه هدف قرار داده است. موشک‌های تاماهاک مورد استفاده قرار گرفته در این حمله هر کدام قیمتی در حدود ۳ میلیون دلار دارند. این موشک‌‌ها حدود ۶.۲۵ متر طول دارند و با وزن ۴۵۳ کیلوگرم و برد حدود ۲۵۰۰ کیلومتر می‌توانند در ارتفاع پایین به اهداف مورد نظر برسند.

تاماهاک موشک جنگی دور برد مادون سرعت صوت از نوع موشک کروز و با بالهای جمع شونده است که قابلیت پرتاب و استفاده در همه شرایط آب و هوایی و جوی را دارد. این موشک در دهه ۱۹۷۰ برای پرتاب از زیر دریایی‌های داخل آب به صورت دوربرد، ارتفاع پائین، و قابل شلیک توسط زیر دریایی‌های داخل آب توسط شرکت جنرال داینامیکس آمریکایی طراحی شد. از آن زمان تا کنون این موشک چندین بار توسط شرکت‌های زیر مجموعه‌ای و غیر زیر مجموعه‌ای ارتقا یافته است و هم اکنون توسط شرکت ریتون ساخته می‌شود.



تاکنون چندین مدل برای موشک تاماهاک بی جی ام-۱۰۹ تولید شده که از کلاهک‌های مختلف در آنها استفاده می‌شود. گونه‌های مورد استفاده شامل مدل متعارف برای حملات زمینی (تی ال ای ام-سی)، تاماهاک با بمب منشعب شونده برای حملات زمینی (تی ال ای ام-دی)، تاماهاک مجهز به کلاهک هسته‌ای (تی ال ای ام-ای) و (تی ال ای ام-ان) و موشک تاماهاک ضد موشک ناوهای جنگی(تی ای اس ام) می‌شود. موشک‌های تی ال ای ام بلاک ۳ که در سال ۱۹۹۳ به کار گرفته شدند دارای برد بیشتر و مجهز به گیرنده‌های سامانه موقعیت یاب جهانی بودند که دقت آنها را در هدف یابی بیشتر می‌کرد. تی ال ای ام‌های بلاک ۴ نیز مجهز به سامانه‌های تطبیق دهنده موقعیت هدف دیجیتالی (دی اس ای ام سی) همراه با توربوجتهای پیشرفته تر بودند.

موتورهای مدل دبلیو آر-۴۰۲ در تی ال ای ام‌های بلاک ۳ مجهز به کنترل کننده‌های سوختی بودند که قابلیت سرعت کم یا سرعت زیاد را به تاماهاک در طول پرواز می‌داد. این موتور همچنین از لحاظ سوختی مقرون به صرفه بود. موشک‌های تاماهاک بلاک ۴ فاز ۲ توانایی حملات ضربتی تر و عمیقتر را دارند و مجهز به سیستم‌های هدف یاب متحرک هستند که اجسام متحرک را در روی زمین هدف یابی می‌کنند.



اخرین نسخه تاماهاک یو  جی ام ۱۰۹ ایی / ار جی ام ۱۰۹ ایی است که بلاک ۴ نامیده می‌شوند.این نمونه بر اساس جنگ شبکه محور  توسعه یافته است . بر این اساس می‌توان  از هر منبعی برای مشخص کردن هدف موشک استفاده کرد و این مسئله از جمله ویژگی‌های این بلاک است . یک سرباز پیاده،  بالگرد،  آواکس و یا ماهواره قابلیت مشخص کردن هدف را برای این موشک دارند.

 به همین خاطر  هر زمانی می‌توان به موشک  اطلاعات هدف را داد و حتی در آسمان هدف را تغییر داد.این نمونه در سال ۲۰۰۴ وارد خدمت شد و این اجازه را به کاربر می‌دهد که بعد از شلیک موشک مختصات هدف را به موشک  داد و یا اینکه به موشک دستور داد تا دست به پرواز بر فراز هدف بزند تا دستور  حمله داده شود. همچنین نصب یک دوربین اپتیکی با توان ارتباط ماهواره‌ای می‌توان در مرحله آخر موشک را به صورت دستی به هدف کوبید ویا به کمک ان پیش از برخورد از میزان خسارت موشکهای قبلی اطلاع پیدا کرد. می‌توان اهداف این موشک  را از داخل پنتاگون مشخص کرد و تا مختصات ۱۶ هدف را در حافظه موشک ذخیره کرد.


می‌توان تاماهاک را از لانچر های پرتاب عمود سیلو شکل ویا لانچر های زاویه دار شلیک کرد. تمامی نسخه  های دارا یک بوستر کمکی راکتی هستند  که موشک  را تا ارتفاع   مناسب بالا برده تا موتور توربوفت کار خود را آغاز کند.


اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ارنولد
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۳ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۶
۰
۰
بدبختای امریکایی به کشورهایی حمله می کنه و پزشو میده که قدرت مقابله به مثل ندارند و مثل ارنولدشون تو خالی و ترسواند . اگه جرات دارند یه موشک سمت ایران بفرستند تا خلیج فارس گورستان ارنولداشون بشه .
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها