وی قدرت این زلزله را بالا پیش بینی کرد و گفت: ما نیاز به ترس مدیریت شده؛ داریم؛ چه در مردم و چه در مسئولان، اما متاسفانه هیچ کدام به این مسئله توجهی ندارند و نمیدانند که بر روی بمب ساعتی نشستیم که خود را برای مقابله با آن آماده نکردیم.
رئیس جمعیت هلال احمر حادثه پلاسکو را نمونه ای کوچک از شکل واقعی زلزله دانست و تصریح کرد: تاب آوری و ریسک پذیری جامعه ما بسیار پایین است؛ این درحالیست که هر چقدر تاب آوری جامعه ای بالا باشد بهتر میتواند مخاطرات و حوادث را در خود بپذیرد و از تبعات آن بکاهد. جامعه ای که زیر ساختهایش آماده باشد میتواند به درستی از بلا بگذرد. ولی ما در مقابل میگوییم چرا سیل ما را غافلگیر کرد در حالیکه برای مقابله با آن هیچ کاری نکردیم.
وی مسئول رسیدگی به حوادثی چون زلزله در تهران را شهرداری دانست و گفت: این مسئولیت از سوی هیات دولت به شهرداری واگذار شده است. حال اینکه چقدر شهرداری در این زمینه آمادگی دارد معلوم نیست.
به گزارش هلال احمر - دکتر ضیائی در پاسخ به این پرسش که «در صورت وقوع زلزله آمار تلفات در تهران چه میزان خواهد بود؟»، افزود: حداقل بالای 200 هزار نفر کشته خواهد داشت و بازسازی تهران نیز بسیار طولانی خواهد بود.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه آمادگی مردم و مسئولان برای مقابله با زلزله احتمالی در تهران بسیار کم است، گفت: نمی توان از وقوع زلزله در تهران بی توجه گذشت واقعا فکر این زلزله شبها به یکی از دغدغههای من تبدیل شده است که اگر چنین اتفاقی بیفتد ما چه کاری در مقابل آن میتوانیم انجام دهیم.