کد خبر: ۴۱۱۹۶۶
زمان انتشار: ۱۴:۱۱     ۱۸ بهمن ۱۳۹۵
پر واضح است فدراسیون فوتبال در ماجرای پرونده محرومیت تراکتورسازی صادقانه حرف نمی زند و به خاطر تبعات این رفتار ترجیح می دهد این پرونده مشمول زمان و در نهایت فراموش شود. همانند پرونده حضور موتومبا در تیم راه آهن.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از "ورزش سه"، در آن پرونده هم کاملا واضح و مبرهن بود که حضور موتومبا در تیم راه آهن زمانی اتفاق افتاد که پنجره نقل و انتقالات زمستانی بسته شده بود و در حالی که کمیته انضباطی در گام نخست رای به محرومیت تیم راه آهن داده بود سازمان لیگ برتر کلا گزارش خود را از روی پرونده گرفت تا کمیته استیناف در نهایت با یک پرونده بدون مدرک مستند مواجه شود و اعلام کند چیزی برای رسیدگی ندارد و این پرونده مختومه است.

 
*به زعم احمد رضا براتی – رئیس کمیته تدوین و مقررات در تاریخ 95.8.5 نامه محرومیت تراکتورسازی از پنجره نقل و انتقالات زمستانی و تابستانی به این باشگاه ابلاغ می شود و فدراسیون فوتبال خطاب به سازمان لیگ برتر هم می نویسد که تیم تراکتورسازی از جذب بازیکنان جدید محروم است اما به واسطه نقل و انتقالاتی که در سازمان لیگ برتر صورت گرفت و مصطفی شهبازی جای خود را به رئیس جدید داد این دستور اجرایی نشد و در نهایت شاهد این بودیم که سازمان لیگ برتر برای بازیکنان جدید کارت بازی صادر کرد!


* اگر فدراسیون فوتبال اجرای رایی را به سازمان لیگ برتر دیکته می کند طبیعی است پیگیر اجرایش هم باشد و در صورت تخطی سازمان لیگ برتر جلوی خطا را بگیرد و حتی به این بهانه مدیر خاطی را کنار بگذارد.

 

مگر می شود فدراسیون فوتبال رای به این مهمی را برای اجراء به سازمان لیگ برتر بفرستد و بعد از آن پیگیر اجرایش نباشد و خطای واضح را ببیند و تذکر ندهد  در نهایت جلوی خطا را نگیرد؟


*بر فرض که سازمان لیگ برتر اشتباه کرده. عمدا یا سهوا خیلی فرقی نمی کند. یا به دستور اکید فدراسیون فوتبال بی تفاوت بوده و برای امید عالیشاه و احمد نورالهی کارت بازی صادر کرد. آیا فدراسیون فوتبال نباید مانع می شد؟ بر فرض که سازمان لیگ برتر نمی دانست که تراکتورسازی حق جذب بازیکنان جدید را ندارد اما فدراسیون فوتبال که می دانست تراکتورسازی از جذب بازیکنان جدید محروم است. پس چرا مانع نشد؟ اصلا و ابدا فدراسیون فوتبال را متهم به جانبداری از تیم تراکتورسازی نمی کنیم. در این صورت باید اشاره کنیم در این بین این کمیته روابط بین الملل و کمیته انضباطی بسیار ضعیف عمل کرده اند.


*چنین مکاتباتی با روابط بین الملل فدراسیون فوتبال انجام می شود و طبیعتا اگر این کمیته محرومیت تراکتورسازی را شفاف و صریح به دبیر کل اعلام می کرد علیرضا اسدی برای سازمان لیگ برتر در تاریخ 95.10.20 نامه نمی زد که از نظر کمیته انضباطی حضور بازیکنان جدید در تیم تراکتورسازی بلامانع است و سازمان لیگ برتر می تواند برای امید عالیشاه و احمد نورالهی کارت بازی صادر کند.


*این نامه درست بعد از نامه 95.9.7 برای سازمان لیگ برتر ارسال می شود. در نامه با تاریخ یاد شده از سازمان لیگ برتر خواسته می شود تنها با نامه دبیر کل برای بازیکنان جدید تیم های لیگ برتری کارت بازی صادر کند. به این خاطر که تیم های لیگ برتری موظف شده بودند در تعطیلات زمستانی ده درصد از بدهی های معوقه را پرداخت نمایند. تیم هایی که بدهی نداشتند بی هیچ مشکلی این نامه را می گرفتند و تیم هایی که بدهی داشتند بعد از ارایه صورتحساب پرداخت ده درصد از بدهی ها این نامه را می گرفتند که نامه تراکتورسازی در تاریخ 95.10.20 برای سازمان لیگ برتر ارسال شد. نکته ای که مورد اشاره مدیر اجرایی تیم تراکتورسازی در شبکه خبر بود و موجودیت این نامه را تایید کرد.


*حال اینجا پرسش های زیادی در ذهن مطرح می شود. چرا کمیته روابط بین الملل و کمیته انضباطی صریح این ماجرا را به دبیر کل اعلام نکردند؟ در این صورت علیرضا اسدی برای سازمان لیگ برتر نامه نمی زد که حضور بازیکنان جدید در تیم تراکتورسازی بلامانع است. سوال مهم تر. چرا باشگاه تراکتورسازی با علم به محرومیت برای جذب بازیکنان جدید اقدام کرد؟


**زوایای تاریک این پرونده تنها با پاسخ های صادقانه و عذرخواهی روشن می شود نه با توجیه های بچه گانه.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها