به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 8 بهمن ماه 95 منتشر شد.
براساس بررسیهای بانک مرکزی، در هفته مورد بررسی قیمت لبنیات 0.1 درصد، حبوب 0.1 درصد، میوههای تازه 3.3 درصد، سبزیهای تازه 1.1 درصد، گوشت مرغ 1.3 درصد و چای 0.1 درصد افزایش یافته است.
همچنین بهای تخم مرغ 1.9 درصد، برنج 0.2 درصد و گوشت قرمز 0.4 درصد کاهش یافته و قیمت قند و شکر و روغن نباتی بدون تغییر بوده است.
* لبنیات و تخممرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت شیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل 0.2 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل 1.9 درصد کاهش داشت و شانهای 95000 الی 110000 ریال فروش میرفت.
* برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج بهای برنج وارداتی غیر تایلندی و برنج داخله درجه 2 ثابت بود و قیمت برنج داخله درجه یک معادل 0.2 درصد کاهش یافت. در گروه حبوب بهای عدس و لوبیا قرمز بدون تغییر بود. قیمت لوبیا چشمبلبلی و لوبیا سفید هریک معادل 0.2 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.1 درصد تا 0.2 درصد افزایش داشت.
* میوهها و سبزیهای تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری انگور و لوبیا سبز عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوهفروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه میشد.
میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه مینمودند که در گروه میوههای تازه قیمت تمامی اقلام این گروه قیمت تمامی اقلام این گروه بین 0.2 درصد تا 6.4 درصد افزایش یافت.
در گروه سبزیهای تازه بهای گوجهفرنگی ثابت بود. قیمت سیبزمینی معادل 2.5 درصد و پیاز 0.6 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.8 درصد تا 18.6 درصد افزایش داشت.
* گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند معادل 0.2 درصد و گوشت تازه گاو و گوساله 0.6 درصد کاهش ولی بهای گوشت مرغ 1.3 درصد افزایش یافت.
* قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته قیمت چای خارجی معادل 0.1 درصد افزایش داشت و بهای قند، شکر و انواع روغننباتی بدون تغییر بود.
گروه کالا | درصد تغییر نسبت به هفته قبل | درصد تغییر نسبت به هفته مشابه ماه قبل | درصد تغییر نسبت به هفته مشابه سال قبل |
لبنیات | 0.1 | 1.7 | 7.9 |
تخم مرغ | 1.9- | 0.9- | 14.4- |
برنج | 0.2- | 0.3 | 33.3 |
حبوب | 0.1 | 2 | 21.7 |
میوههای تازه | 3.3 | 11.9 | 18.6 |
سبزیهای تازه | 1.1 | 1.3- | 7.3- |
گوشت قرمز | 0.4- | 2- | 7.4 |
گوشت مرغ | 1.3 | 0.8 | 13.3 |
قند و شکر | 0 | 1.6- | 24.1 |
چای | 0.1 | 3.9 | 13.9 |
روغن نباتی | 0 | 0 | 8.4 |