سرویس خانه ملت پایگاه 598 - در صف بندی های بوجود آمده در انتخابات پیش رو رابطه رقابت و حضور حداکثری مردم در انتخابات و همچنین علل بوجد آمدن صف بندی های جدید موضوعی بود تا بهانهای گردد برای گفت و گوی خبرنگار 598 با فرمانده سابق دفاع مقدس و کاندیدای مورد حمایت جبهه پایداری انقلاب اسلامی سردار محمد کوثری که در ادامه می آید:
به نظر حضرتعالی چه رقابتی می تواند موجب حضور حداکثری مردم در انتخابات شود؟جریان ها و گفتمان های سیاسی که کاندیدای حضور در مجلس شورای اسلامی هستند می توانند به ارائه معیار بپردازند. برای مثال بر اساس گفتمان امام و رهبری که گفتمان ناب اسلام است صحبت های خود را مطرح کنند. اما گفتمان امام و رهبری به نحوی است که جریانات سیاسی به نحو مطلوبشان آن را تفسیر می نماید، لذا مردم برای برداشت و انتخاب درست نیاز به شفاف سازی دارند.
البته انتخابات باید سالم باشد و رسانه ها نیز بسیار موثر هستند و مردم را می توانند برای حضور در انتخابات تشویق کنند. از طرف دیگر دشمنان ما نیز جنگ روانی را از طرق مختلف به راه انداخته اند تا احساسات مردم را تحت تاثیر قرار دهند و در انتخابات حضور نداشته باشند.
البته مردم قطعاً در انتخابات شرکت می کنند و کاندیدها و نمایندگان خود را درفضای کاملاً رقابتی را به وجود خواهند آورد.
دلیل حضور حضرت عالی در لیست جبهه پایداری به چه دلیل است؟به هر حال حضور بنده در این لیست به دوره هشتم مجلس بر می گردد که بنده و دوستان جبهه پایداری در فراکسیون انقلاب اسلامی همکار بودیم و زمانی که این بزرگواران جبهه پایداری را تشکیل دادند ما نیز ارتباط و همکاری خود را با جبهه پایداری انقلاب اسلامی ادامه دادیم.
اولویت شما به عنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی چه چیزهایی خواهد بود؟اولین اولویت در مجلس نهم پیشبرد و توسعه گفتمان حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری است که باید در راس امور قرار بگیرد و مبحث دوم در خصوص اشتغال است با توجه به اینکه کشور ما تا 5 سال آینده یک کشور جوان است لزوم به وجود آوردن شغل اهمیت زیادی دارد و ما باید سعی کنیم در چهارچوب قانون شغل به وجود آوریم و دغدغه جوانان در این حوزه از بین برود.
موضوع سوم مبارزه با استکبار است و توطئه های که استکبار جهانی برای ضربه زدن به دولت و کشور انجام میدهند باید مجلسی قوی ایجاد شود تا با طرح قوانین جلوی این خرابکاری ها گرفته شود و مجلس بتواند به راحتی به کار خود ادامه دهد. موارد دیگر مانند مقوله فرهنگ و اقتصاد سالم نیز باید مورد توجه قرار بگیرند هرچند اولویت های بنده همان مواردی است که در ابتدا ذکر کردم.
به نظر شما بزرگترین ضعف مجلس هشتم چه بود؟باید گفته شود که در مجلس هشتم متاسفانه پیگیری منافع شخصی و گروهی بیشتر به چشم می خورد تا منافع ملی و مردم و اگر از این منافع گروهی و شخصی بگذریم و به فکر منافع همگانی باشیم قطعاً می توانیم قوانینی متقن تصویب کنیم که به نفع جامعه باشد و هم دغدغه ها را از بین ببرد.
متاسفانه موارد استفاده های شخصی را در مجلس هشتم بسیار دیدیم و انشاء الله نمایندگان در مجلس نهم منافع ملی را مد نظر قرار خواهند داد و قوانینی دقیق و عمیق تصویب خواهد شد.
استفاده افراد و یا جریانات سیاسی از بیت المال برای تبلیغات مجلس چه پیامدهایی می تواند داشته باشد؟اصولاً اصل این جریان اشتباه است و نمی توان از منابعی که برای مردم است استفاده شخصی کرد. هرچند تبلیغ دو نوع است یک وقت این تبلیغات برای حضور گسترده مردم در پای صندوق های رای است چه در انتخابات ریاست جمهوری و چه در انتخابات مجلس شورای اسلامی و این تبلیغات در واقع برای حفظ دست آوردهای نظام است که این اشکالی ندارد، اما اشخاص به هیچ عنوان حق استفاده شخصی از بیت المال را ندارند.
وضعیت اصولگرایان را چطور ارزیابی می کنید با توجه به انشقاقی که بین آنان افتاده است؟بهترین حالت این بود که اصولگرایان در یک لیست واحد شرکت می کردند تا انتخاب برای مردم راحت تر می شد. اما یک سری اختلاف بین افراد و جریانات وجود دارد که این اختلافات در اصول نیست بلکه اختلاف سلیقه است و خود این امر موجب شده است که فضای انتخابات رقابتی شود. انتظار می رود با وجود رعایت اخلاق، اخلاق انتخاباتی بیشتر از این شود که در این صورت الگویی برای جوانان و آیندگان است.
هدف اصلی از برگزاری انتخابات توام شدن انتخاب نماینده سالم و صالح برای ملت و آثار مثبت سیاسی و اجتماعی انتخابات برای نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشد و انشاء الله از هم اکنون تا موعد انتخابات با رعایت تقوی و اخلاق و حضور حداکثری ملت مومن و انقلابی ایران، این دستآورد مهم برای نظام اسلامی حاصل گردد. انشاءالله مردم در بین اصولگرایان به بهترین ها رأی خواهند داد و مجلسی قوی تر و انقلابی تر از دوره های گذشته شکل خواهد گرفت.