کد خبر: ۴۰۸۷۵۸
زمان انتشار: ۱۴:۴۰     ۲۳ دی ۱۳۹۵
معاون علمی ریاست جمهوری گفت: شرکتهای فناوری می‌توانند در حوزه فروش اینترنتی حوزه دام نیز حضور یابند به طوری که قیمت و کیفیت گوشت باید در تمام نقاط شهر و حتی کشور مانند گوشی تلفن همراه یکسان باشد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، سورنا ستاری امروز در نشست مشترک سازمان دامپزشکی و معاونت علمی ریاست جمهوری برای افتتاح اپلیکیشن ساماندهی ردیابی دام زنده اظهار کرد: سلامت غذا چند سالی است که در ایران و سایر کشورها مورد توجه قرار می‌گیرد که نمونه بارز آن تراریخته‌ها هستند که در جهان درباره آن بحث‌های بسیاری می‌شود.

وی افزود: میزان تنوع آلاینده‌ها، بیماری‌ها و سموم زیاد شده است که این امر افزایش نفوذ فناوری در بخش غذای مردم را می‌طلبد. 

معاون علمی ریاست جمهوری افزود: با کار مشترک با سازمان دامپزشکی کشور تشخیص تقلبات و آلاینده‌های غذایی در حال انجام است و در 200 نوع سم جدید قابلیت تشخیص اضافه داریم. 

وی تصریح کرد: در سازمان غذا و دارو زمان تشخیص آلاینده‌ها بهبود پیدا کرده و تعداد نمونه‌ها بیشتر شده است اما باید در نظر داشت که مدت زیادی باید بر روی آزمایشگاههای مرجع کار شود و سرمایه‌گذاری سخت‌افزاری و نرم‌افراری در این باره صورت گیرد.

ستاری گفت: حوزه غذا از اولویت‌های جدی است و ما آمادگی داریم که با کمک دامپزشکی کار مشترک برای پایش آلاینده‌ها برای سیستم دام انجام دهیم. 

* قیمت گوشت مانند تلفن همراه یکسان باشد

وی در ادامه صحبت‌های خود با بیان اینکه پروژه‌های زیادی درباره سلامت غذا در پروژه‌های مختلفی با همکاری دامپزشکی برای سلامت غذا کار انجام شده است گفت: در بیماری تب برفکی همکاری‌هایی صورت گرفت و البته قابلیت فعالیت و بحث‌های مختلفی وجود دارد. 

معاون علمی ریاست جمهوری در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به اهمیت نفوذ فروش اینترنتی در حوزه دام نیز گفت: شرکتهایی که در حوزه فروش اینترنتی در حوزه دام حضور می‌یابند باید از پلت‌فرم استفاده کنند و دلیلی ندارد قیمت گوشت در نقاط مختلف شهر و حتی کشور متفاوت باشد. 

ستاری اضافه کرد: علاوه بر اینکه دام در تمام نقاط کشو رباید با یک کیفیت یکسان و مناسب عرضه شود باید بتوانیم شرایط عرضه گوشت قرمز به صورت یکسان در تمام کشور با کمک فروش اینترنتی ایجاد کنیم. همانطور که قیمت یک گوشی موبایل در تمام کشور یکسان است قیمت گوشت قرمز نیز باید یکسان باشد.

معاون علمی ریاست جمهوری ادامه داد: سازمان دامپزشکی کشور از طریق رونمایی سامانه ردیابی دام زنده توانسته است زیرساختهای لازم برای این امر را فراهم کند تا مردم نسبت به غذایی که خریداری می‌کنند مطمئن باشند. 

ستاری در پایان صحبت‌های خود گفت: جلسات مشترکی در حوزه دارو و واکسن با سازمان دامپزشکی کشور انجام و 8 مورد فعالیت مشترک برای توسعی آی‌تی به نتیجه رسیده که با ایجاد کمیته‌‌های مشترک این امور را پیگیری می‌کنیم.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها