به گزارش پایگاه 598 به نقل از آرمان، بهترین راه درمان سرطان پیشگیری است. اگر در خانواده تان سابقه این
بیماری را دارید، اگر یک بار این بیماری را شکست داده اید و اگر میخواهید
از ابتلا به این بیماری در امان بمانید توجه ویژه ای به تغذیه تان داشته
باشید.
چغندر
چغندر
یکی از سبزیجات پرمصرف است. این ماده غذایی حاوی میزان زیادی ویتامین B و C
و همچنین مواد معدنی لازم مانند پتاسیم، آهن، سدیم، منیزیم و میزان زیادی
فیبرهای غذایی است. یادتان باشد که اکثر مواد غذایی بنفش خاصیت ضدسرطانی
دارند. این مواد غذایی همچنین انرژی خوبی به بدن رسانده و باعث شادابی و
پاکسازی بدن از سموم میشوند.چغندر خواص ضدالتهابی دارد و خطر ابتلا به
بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش میدهد. میتوانید این ماده غذایی را به
صورت پخته شده و خام میل کنید. توصیه میشود از انواع طبیعی و ارگانیک آن
استفاده کنید. برگهای چغندر نیز خواص زیادی دارند و میتوانید آنها را به
سبزی خوردن یا سالادهایتان اضافه کنید.
بروکلی
تمام
خانواده کلمها از کام برگ گرفته تا گل کلم و غیره جزو مواد غذایی ضدسرطان
هستند. بروکلی به همراه دیگر هم خانوادههای خود از ابتلا به سرطان
پروستات، سینه، ریه و کولون پیشگیری میکند.بروکلی به دلیل دارا بودن میزان
زیادی ویتامین C و E و مواد معدنی مفید مانند کلسیم و آهن تاثیر زیادی در
سلامتی و پیشگیری از ابتلا به سرطان دارد. خیلی از افراد بروکلی را به صورت
بخارپز مصرف میکنند. با این حال برای افزایش فواید آن توصیه میشود که
این سبزی را به میزان اندکی پخته شود تا رنگ و بافت و خواص آن حفظ شود.
همچنین میتوانید جوانه بروکلی را به سالادها و دیگر غذاهایتان اضافه کنید.
جوانه بروکلی طعم خوشمزهای دارد و یکی از مغذی ترین سبزیجات است. یکی از
گونههای بروکلی نیز که در سالهای اخیر شهرت زیادی یافته است کلم کیل است
که خواص فوق العاده ای دارد. این نوع از بروکلی نیز یک سبزی ضدسرطان قوی
است و از رشد تومورها پیشگیری میکند.
چای سبز
چای
سبز یکی از چایهای معروف آسیایی است که امروزه در تمام جهان مصرف میشود.
این چای خواص ضدسرطانی دارد. علاوه بر این باعث به تاخیر انداختن پیری
سلولها شده، حالت احتباس آب را کاهش داده و به تمیز شدن پوست و برطرف شدن
آلرژیها کمک میکند. بهتر است بدانید که چای سبز باعث کاهش استرس میشود و
به دلیل دارا بودن تئین، انرژیتان را بالا میبرد. برای بهره بردن از خواص
این چای یک فنجان بین روز و یک فنجان دیگر بعد از ظهر (بین وعدههای اصلی)
بدون افزودن شکر میل کنید.
زردچوبه
زردچوبه
یک ادویه با خواص فوق العاده است. این ریشه درمانگر حاوی ترکیبات ضدسرطانی
است که از رشد تومورها پیشگیری میکند. زردچوبه همچنین برای افرادی که
داروی ضدسرطان مصرف میکنند مفید است چون باعث کاهش عوارض جانبی این داروها
میشود. این ادویه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که ضدالتهاب بوده و به
ویژه باعث بهبود کیفیت زندگی افرادی میشود که از درد مفاصل، روماتیسم،
فیبرومیالژی، خستگی مزمن و غیره رنج میبرند.زردچوبه مانند یک مکمل است.
البته مکملی که به سادگی مصرف میشود و قیمت آن ارزان بوده و در دسترس همه
قرار دارد. ویژگی مثبت دیگر زردچوبه این است که میتوانید آن را به تمام
غذاهایتان اضافه کنید. این ادویه یک رنگ خوراکی طبیعی است و طعم غذاها را
بهتر میکند. شما میتوانید از این ادویه به میزان مناسبی در تهیه انواع
سوپها، خورشها و حتی برخی اسموتیها و کیکها استفاده کنید.
انگور قرمز
همانطور
که اشاره شد مواد غذایی بنفش و ارغوانی رنگ خواص ضدسرطانی دارند. انگور
قرمز و بنفش نیز ای این قاعده مستثنا نبوده و یکی از میوههای خوشمزه برای
مقابله و پیشگیری از سرطان محسوب میشود. چون حاوی میزان زیادی آنتی
اکسیدانهای شناخته شده مانند فلاوونوئیدها است.از طرف دیگر انگور قرمز
حاوی یک ماده مغذی دیگری است که شهرت زیادی در دنیای زیبایی دارد. این ماده
رسوراترول نام دارد و مانع از رشد سلول می شود.