کد خبر: ۴۰۷۱۰۹
زمان انتشار: ۱۰:۲۸     ۰۹ دی ۱۳۹۵
هفتمین «جشنواره مردمی فیلم عمار» که با حضور خانواده شهدای مدافع حرم همراه بود، در حالی با تجلیل از برگزیدگان هفت بخش جشنواره‌ آغاز به کار کرد که فضای این مراسم تحت تأثیر اخبار منتشر شده درباره‌ی «گورخواب‌»ها و افراد بی‌خانمان بود.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، در ابتدای این مراسم که دیشب چهارشنبه (هشتم دی) در سینما فلسطین برگزار شد، نادر طالب‌زاده(دبیر جشنواره عمار) با ابراز خشنودی از شکل‌گیری «فرهنگ مستندسازی» میان جوانان انقلابی، اظهار کرد: انقلاب اسلامی را باید حمایت کرد و بهترین راه حمایت همین مستندساختن است که می‌تواند از کار چند وزیر اثرگذارتر و مهمتر باشد. خوشحالیم که تولیدات این مستندسازان هم نادیده نمی‌ماتند و چند شبکه هست که آثار تولیدی بچه‌های عمار را پخش می‌کنند. در این جشنواره چند گروه مستندساز ایجاد شد که به دانشگاه‌ها هم راه پیدا کردند؛ این اتفاق در جهان بی‌سابقه است و هیچ جای دنیا چنین الگویی نداریم که با این قدرت اجرا شود.

طالب‌زاده ادامه داد: در هفتمین دوره‌ی جشنواره کیفیت کار هم بالا رفته و ان‌شاء الله جشنواره‌ی عمار باشکوه‌تر از قبل پیش برود. این یک جنگ تمام عیار است و بخصوص با تحولاتی که در غرب ایجاد شده باید با ابتکار و نوآوری کار کنیم و هنرمندان بتوانند با خلاقیت خود تحولات را به مردم نشان دهند. زنان، زمان رشد و ارتقای فرهنگ انقلاب اسلامی ناب است و فرصتی است برای جوانان که مسائل را طرح کنند و مسئولان را به چالش بکشند.


در ادامه مراسم اهدای جوایز و تجلیل از برگزیدگان جشنواره انجام شد.

در بخش «مقالات و نقدهای سینمایی» لوح تقدیر جشنواره به مرتضی راوش اهداء شد.
در بخش «تیزر»، تیزر «رویای نیمه‌شب» به کارگردانی اصغر عباسی نشان فانوس جشنواره را به دست آورد.
در بخش «لوح نگار» اثر «فتح خرمشهرها» نوشته‌ی جواد خدابین لوح تقدیر دریافت کرد.
در بخش «پوستر» نیز لوح تقدیر به اثر «مرکز دنیا» با طراحی محمد صادق حیدری تعلق گرفت.
در ادامه جایزه‌ی نمادین «دستکش ننه عصمت» به محسن اردستانی(مستندساز) به عنوان «فعال جبهه‌ی فرهنگی انقلاب» اهدا شد.
در بخش «فیلم ما» «خدا حافظ رفیق» بنیامین کریمی نشان فانوس جشنواره عمار را به دست آورد.
لوح تقدیر جشنواره به «آرزوها گم می‌شوند» ساخته‌ی غزل شیخ‌زاده و «صفر کیلومتر» ساخته‌ی امیدحنطوش‌زاده تعلق گرفت.
جایزه ویژه هیئت داوران در این بخش هم به فیلم «اسوه» ساخته‌ی محدثه باقری و علی سرو اهدا شد.
در بخش «نماهنگ» نیز فانوس  عمار به نماهنگ «سپر» به کارگردانی وحید امینی تعلق گرفت.
لوح تقدیر جشنواره به اثر «تخریب بهشت» ساخته‌ی حسن حبیب‌زاده تعلق گرفت.
جایزه‌ی ویژه‌ی هیئت داوران نیز به دو اثر «اربعین تا اربعین» و «ارغوان» به کارگردانی مهدیار عقابی تعلق گرفت.

در بخش «فیلمنامه» فانوس جشنواره عمار به اثر «شهاب‌الدین» به نویسندگی مرتضی مصاحب‌نیا رسید.
لوح تقدیر فیلمنامه‌ی داستانی بلند نیز به اثر «خبرنگاری ایتالیایی» نوشته‌ی محمد دیندار  اهداء شد.
لوح تقدیر فیلمنامه‌ی پویانمایی به «شمع‌ها و آدم‌ها» نوشته‌ی احسان مرادی رسید.
لوح تقدیر فیلمنامه‌ی داستانی کوتاه نیز به «پشه‌ی هسته‌ای» نوشته‌ی محمدحسین امانی همدانی تعلق گرفت.

در بخش «برنامه تلویزیونی»، فانوس جشنواره به برنامه «ثریا» به تهیه‌کنندگی محسن مقصودی و «هم‌قصه» به تهیه‌کنندگی حسین همازاده اهداء شد.

همچنین برنامه‌های «انقلابیمیز» به تهیه‌کنندگی روح‌الله رشیدی و «وطندار» به تهیه‌کنندگی محسن اسلام‌زاده نیز لوح تقدیر گرفتند.

در ادامه مادر شهید موسوی‌زاده (از شهدای غواص) جایزه‌ی مردمی جشنواره را به حسین دارابی، سازنده‌ی فیلم «دایو» با موضوع شهدای غواص اهدا کرد که این جایزه شامل قرآن فرزند شهیدش و انگشتری پدر شهید بود.

مادر شهیدان خالقی‌پور که سه فرزندش را تقدیم انقلاب کرده، چفیه‌ی شهید رسول خالقی‌پور را که در طول شش سال از دفاع مقدس در تمام عملیات‌ها و تا چهل روز پس از شهادت بر گردن این شهید بوده را به جشنواره داد تا در مراسم اختتامیه به یکی دیگر از فیلمسازان اهدا شود.

این مادر شهید نیز به اخبار اخیر درباره‌ی گورخواب ها واکنش نشان داد و از مردم و مسئولان خواست به وضعیت این مستضعفین نیز رسیدگی کنند.


برگزارکنندگان جشنواره‌ی عمار نیز اعلام کردند که عموم مردم می‌توانند با ارسال عبارت «عماریار» به سامانه‌ی پیامکی ۳۰۰۰۴۵۵۰ در کمک به این افراد بی‌خانمان همیاری کنند؛ بعلاوه در ایام جشنواره در سینما فلسطین غرفه‌ای هم برای کمک به گورخواب‌ ها افراد بی‌خانمان برپا خواهد شد.


در  میانه‌ی مراسم نیز با کلوچه‌های محلی که توسط زنان روستای صدخٙرو سبزوار پخته شده بود از حاضران پذیرایی شد. زنان این روستا در طول هشت سال جنگ تحمیلی نیز با پخت همین کلوچه‌ها و بافتن لباس‌های گرم و ارسال آن به جبهه‌ها، از رزمندگان حمایت می‌کردند.

همچنین در این برنامه که همزمان با چهلمین روز درگذشت مرضیه دباغ برگزار شد، برای پاسداشت زنان انقلابی، از این فعال سیاسی و انقلابی، با حضور خانواده‌ی شهدای حرم از خانواده‌ی آن مرحوم با اهدای قطعه‌ای از کاشی‌های حرم امام رضا(ع) تجلیل شد.

رضوانه دباغ در سخنان کوتاهی درباره‌ی مادر خود با یادآوری جمله‌ای از امام (ره) گفت:امام فرمودند«خودمان را تربیت کنیم تا به انقلاب آسیب نرسد»؛ ما در خانواده‌ای مذهبی تربیت شدیم و شخصیتی مثل آیت‌الله سعیدی از استادان مادر بودند؛ ایشان مادر انقلاب و به گفته‌ی رهبری حقیقتاً خستگی‌ناپذیر بودند.

در پایان نیز مستند «داد» به عنوان فیلم افتتاحیه برای حاضران به نمایش در آمد. سینما فلسطین از روز پنجشنبه نیز میزبان فیلم‌های جشنواره خواهد بود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها