إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۴۰۵۶۹
زمان انتشار: ۱۲:۰۷     ۲۶ بهمن ۱۳۹۰

روی هم رفته همین که ایشان این قدر جرأت داشتند و در چنین شرایطی به این موضوع پرداختند جای تقدیر دارد اما کاری نبود که ما از آقای طالبی توقع داشتیم.

به گزارش تریبون مستضعفین، سهیل کریمی درباره فیلم قلاده‌های طلا گفت: با وجود این‌که آقای طالبی حق استادی به گردن بنده دارند و ارادت خاصی به ایشان دارم اما به نظر فیلم قابل قبولی نبود. با توجه تبلیغاتی که از قبل انجام شده و توقعی که ایجاد شده بود و سابقه‌ای که شخص آقای طالبی در طرح صریح مسائل سیاسی دارند اما فیلمنامه به شدت آشفته بود.
 
وی در ادامه گفت: جنبه‌های مختلفی در کار به طور ناهماهنگ پررنگ شده بود. انگار که یک اپیزود دیگری در کار تعریف شده بود. ولی روی هم رفته همین که ایشان این قدر جرأت داشتند و در چنین شرایطی به این موضوع پرداختند جای تقدیر دارد اما کاری نبود که ما از آقای طالبی توقع داشتیم.
 
گفتنی است فیلم قلاده‌های طلا با موضوع فتنه ۸۸ در سی‌امین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و با استقبال قابل توجهی از مخاطبان رو به رو شد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام