-با خوردن گوشت کمتر و میوه و سبزیجات بیشتر، تا سال 2050 سالانه از مرگ چندین میلیون نفر در سراسر جهان پیشگیری می شود.
-به طور طبیعی تغذیه فاقد گوشت ضدالتهاب است چراکه سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان ها و سایر فیتومغذی هاست.
-کاهش وزن در افراد گیاهخوار شایع تر است.
-مطالعات نشان می دهد به طور کلی گیاهخواران از ریسک کمتر چاقی و بیماری های مزمن نظیر دیابت نوع2، بیماری قلبی و برخی سرطانها برخوردار هستند.
-تحقیق نشان می دهد دیابت نوع2 ارتباط تنگاتنگی با مصرف زیاد پروتئین حیوانی، بخصوص گوشت قرمز و فرآوری شده دارد. طبق یافته های تحقیقاتی، کسانیکه در طول17 سال هفته ای یکبار یا بیشتر گوشت خورده بودند، 74درصد بیشتر در معرض ریسک ابتلا به دیابت قرار داشتند.
-طبق گزارش محققان، رژیم غذایی گیاهی می تواند موجب کاهش ریسک ابتلا به فشارخون بالا، بیماری قلبی، و برخی سرطان ها از جمله پروستات و سیستم گوارشی شود.
محققان اذعان می دارند که مصرف رژیم غذایی گیاهی برای محیط زیست هم مفید است بطوریکه با وجود تغییر اقلیم، تایید شده است که رژیم غذایی گیاهی تا 70 درصد از انتشار گازهای مربوط به تولید غذا می کاهد.