به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا: دکتر سید حسن هاشمی در پانل نهمین
کنفرانس جهانی ارتقاء سلامت در شانگهای چین در خصوص اقدامات ایران در اصلاح
فرهنگ و مصرف غذایی ضمن اشاره به ارتقاء همکاریهای بین بخشی به منظور
اصلاح فرهنگ مصرف مواد غذایی در چارچوب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی
ایران، گفت: در این راستا با دستگاهها و وزارتخانههای مختلف
تفاهمنامههایی منعقد شده است که به امضا و اجرا رسید.
وی از کاهش
۵۰ درصدی واردات روغن پالم در دو سال گذشته خبر داد و گفت: در راستای اصلاح
فرهنگ مصرف غذا توانستیم میزان شکر و نمک در محصولات غذایی را کاهش دهیم.
بنابر
اعلام وبدا، هاشمی با بیان اینکه باید میزان اسید چرب آزاد را تا پنج
سال آینده به صفر برسانیم، گفت: در خصوص اقدامات در حوزه بهداشتی ۶۰۰۰
پایگاه بهداشتی در مناطق حاشیه شهر احداث شد و هر ۳ پایگاه بهداشتی یک
مرکز جامع سلامت را تشکیل میدهد. همچنین به ازای هر ۲۰۰۰ ایرانی یک مراقب
سلامت و یک کارشناس تغذیه نیز در پایگاههای بهداشتی حضور دارند.