کد خبر: ۴۰۰۶۹۲
زمان انتشار: ۰۹:۵۰     ۱۹ آبان ۱۳۹۵
مردي كه متهم است با پاشيدن آهك به چشم‌هاي دختربچه چهار ساله باعث نابينايي او شده است، صبح روز گذشته از دو چشم قصاص شد. اين دومين اجراي حكم قصاص چشم در كشور بود كه اجرا شد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از جوان، دختربچه چهار ساله كه فاطمه نام دارد 17 تيرماه سال 88 در يكي از روستاهاي هرستان قروه سنندج از سوي شوهرعمه‌اش با آهك هدف قرار گرفت و به بيمارستان منتقل شد. هر چند تيم‌هاي پزشكي براي نجات چشم‌هاي فاطمه تلاش كردند، اما تلاش‌ها ثمري نداشت و او بينايي دو چشم خود را از دست داد.

بعد از حضور مأموران پليس در محل، شوهر عمه بازداشت شد به جرمش اعتراف كرد. او گفت شب حادثه برادرزنم و خانواده‌اش از شهرستان به خانه من آمده بودند. موقع خواب من و برادرزنم در راهرو خوابيده بوديم. مي‌خواستم مواد مصرف كنم كه فاطمه بهانه پدرش را گرفت و خواست در راهرو بخوابد. به هر حال آن شب گذشت و صبح روز بعد داخل حياط بودم كه فاطمه به حياط آمد و حرف بدي به من زد. من هم براي تنبيه مقداري آهك به صورتش پاشيدم، اما فكر نمي‌كردم كه بينايي‌اش را از دست بدهد.
 
با شكايت والدين كودك، پرونده براي رسيدگي به دادگاه كيفري استان فرستاده شد و خانواده فاطمه درخواست قصاص چشم كردند. متهم وقتي مقابل هيئت قضايي قرار گرفت، جرمش را انكار كرد. دفاعيات او از سوي هيئت قضايي پذيرفته نشد و او به قصاص دو چشم محكوم شد.
 
با تأييد رأي در ديوان عالي كشور و انجام شدن مقدمات اجراي حكم، متهم با نيابت قضايي از كردستان به تهران منتقل و حكم با حضور قاضي محمدشهرياري سرپرست دادسراي امور جنايي و كارشناسان پزشكي ‌ اجرا شد.

قاضي محمد شهرياري، سرپرست دادسراي جنايي تهران به خبرنگار ما گفت: ‎اين دومين اجراي حكم اسيد پاشي و تركيبات شيميايي (آهك) در كشور از زمان تصويب ماده واحده مجازات اسيدپاشي يا ساير تركيبات شيميايي مصوب ١٣٣٧ است. اولين قصاص چشم در كشور اسفندماه سال 93 در كشور اجرا شد.
 
مرد اسيدپاش مردادماه سال 88 راننده تاكسي در شهرستان قم را با اسيد هدف قرار داده بود كه قصاص چشم وي اجرا شد.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۲
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۲۷ - ۱۹ آبان ۱۳۹۵
۰
۰
کسی که معتاد است عقل سالمی هم ندارد . مجازات حقش بود .
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۵۱ - ۱۹ آبان ۱۳۹۵
۰
۰
چرا اجرا و صدوریک حکم باید 7 سال طول بکشد
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها