کد خبر: ۴۰۰۲۶۵
زمان انتشار: ۱۹:۵۶     ۱۵ آبان ۱۳۹۵
عباسی با اشاره به نکات مثبت مستند فیل و الاغ گفت: نابسامانی و فساد اخلاقی، سیاسی و اجتماعی، معلول لیبرالیسم است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، نشست بررسی فیلم مستند «قصه فیل و الاغ» با حضور حسن عباسی کارشناس و استراتژیست امروز 15 آبان در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. در این نشست عباسی با تبریک روز دانش‌آموز و در آستانه روز دانشجو گفت: موضوع مستند قصه فیل و الاغ حکایت نظام دوحزبی است که با المان‌ حیوانات سیاسی در آمریکا به بن‌بست رسیده است. کشوری که خود را مهد دموکراسی می‌داند، تنها دو حزب در آن رشد می‌کند و در هر مقطعی از زمان حزب سومی شکل بگیرد، هیچ‌گاه نمی‌تواند ارتقا یافته و خودی نشان دهد.

در شرایطی گفتیم این دو حزب به بن‌بست رسیده‌اند که دونالد ترامپ مدعی است قصد دارد رویای آمریکایی که مرده است را دوباره احیا کند. این در شرایطی است که ترامپ خود محصول این حزب ورشکسته و سرمایه‌داری ورشکسته است. یک جسد مرده نمی‌تواند مرده دیگری را احیا کند.

وی در ادامه نشست به این مهم اشاره کرد ما باید از این نوع نگاه درس بگیریم و به قرآن و ائمه بازگردیم، این سازوکار مغناطیسی که در پیاده‌روی اربعین وجود دارد با دنیای اسلام و جهان چه می‌کند؟ ما باید به نظرات اسلام و قرآن   بازگردیم و در مقابل رویای آمریکایی، رویای ایرانی اسلامی را تحقق ببخشیم. ما از اینکه تمدنی فرو بپاشد خوشنود نیستیم، اما مرکز مطالعات و استراتژیک آمریکا و بیش از 1300 تئوریسین از مرگ رویای آمریکایی خبر می‌دهند و فروپاشی سرمایه‌داری و لیبرالیسم، چگونه است که ما به سراغ مصرف‌گرایی در جامعه می‌رویم و آن رویا را در جامعه ایرانی ـ اسلامی پیاده می‌کنیم. بدهی آمریکا تا سال 2050 ادامه خواهد داشت و ریچارد رابسون برای حل معضل بدهی در آمریکا این راه را ارائه داده، باید به نظام مالی اسلامی مراجعه کنیم. این در شرایطی است که نظام بانکی ما از نظام ربوی نشأت می‌گیرد و ما خودمان از نظام مالی اسلامی استفاده نمی‌کنیم و از سازوکار منحط خانواده یهودی که در ایتالیا بانک را ابداع کردند، بهره می‌بریم. متأسفانه اساتید ما نیز این نوع نظام را قبول دارند و در مقابل مراجع عظام قرار گرفته و نگاه آنها را به عنوان نگاه برگرفته از القائات عوام می‌خوانند. نسل امروز باید این مباحث را رصد کند، دموکراسی آمریکایی سقوط کرده و این را تئوریسین‌های آن ابراز می‌کنند.

عباسی ادامه داد: برای مسلمان مهدویت و ظهور مهم است و به امید ظهور، حیات دنیوی و اخروی خود را رقم می‌زند، اما متأسفانه حقوق بشری که توسط دولت‌هایی چون آمریکا نوشته شده، نقل می‌شود و این یک پارادوکسیکال را تشکیل می‌دهد. خلق پول بدون پشتوانه رباست و این را هم تئوریسین‌های اقتصاد به آن اشاره دارند و هم ما به آن معتقد هستیم.

این استراتژیست و کارشناس سینما تأکید کرد: هر نوع فسادی ازجمله فساد اخلاقی، سیاسی، اجتماعی و مالی معلول لیبرالیسم است که متأسفانه در کشور ما هم رواج پیدا کرده، چرا همه اختلاس مالی در بانک که اساس آن را خانواده‌ای یهودی ایجاد کردند، شکل می‌گیرد. باید به این فرمایش رهبر انقلاب توجه کنیم، زمانی که ایشان تأکید کردند سروری و آقایی دلار را بشکنید، چرا ایشان به نیروهای انقلابی و فرماندهان سپاه اشاره داشتند؟

وی در خاتمه به این مهم تأکید کرد: اگر بخواهیم به سبک زندگی ایرانی ـ‌ اسلامی که رویای ایرانی ـ اسلامی ماست، توجه کنیم، باید نظام بانکی ربوی را از خود دور کنیم و ارزش‌های آمریکایی که در آن در همه جای دنیا اشاعه یافته، ازجمله رنگ قرمز و آبی متعلق به دو حزب آمریکاست و در کشورهای مختلف به آن توجه شده، ازجمله در کشور ما پیش از انقلاب دو روزنامه «کیهان و اطلاعات» دو تیم، دو حزب وجود داشت، بپرهیزیم.

بنابراین گزارش پس از نشست پرسش‌نامه‌هایی میان دانشجویان پخش شد و این پرسش‌های دانشجویی به دست حسن عباسی رسید تا در زمان مناسب پاسخ دهد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها