کد خبر: ۳۹۷۳۶۷
زمان انتشار: ۱۵:۱۷     ۲۴ مهر ۱۳۹۵
حجت‌الاسلام الحيدري از علماي مجاهد عراقي گفت: وقتي به كشورهاي مختلف نگاه مي‌كنيم نفوذ فكر حضرت آقا و ولي امر بر جوانان، دانشگاهيان و فرهنگيان را لمس مي‌كنيم و جالب است كه اين اتفاق،تحت حملات شديد رسانه‌اي عليه ايران محقق شده است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، برخي او را «ابوباقر» مي‌خوانند و خيلي‌ها سيدحسن نصراللهِ عراقش مي‌نامند. حجت‌الاسلام والمسلمين سيدهاشم الحيدري از علماي مجاهد عراقي است كه در چند سال گذشته، نقشي اساسي در كادرسازي و هدايت نيروهاي مقاومت داشته است و رابطه نزديك و صميمانه‌اي با دبيركل حزب‌الله لبنان دارد. شخصيت اخلاقي، غناي علمي، سيماي نوراني و لحن شيرين و در عين حال با صلابت او در سخنراني، يك شخصيت كاريزماتيك و دوست داشتني از «سيد» ساخته است.

سيدهاشم الحيدري در مصاحبه با ماهنامه «پاسدار اسلام» به تبيين و تحليل وضعيت جبهه مقاومت در شرايط كنوني پرداخت و همان جمله سيدحسن نصرالله را تكرار كرد كه دوران شكست سپري شده است. وي معتقد است كه تمام پيروزي‌هاي جبهه مقاومت در سايه لطف الهي، امداد غيبي و مديريت رهبر معظم انقلاب رقم خورده است.

 

 

*ضمن تشكر از فرصتي كه اختصاص داديد، با توجه به نقش ويژه‌اي كه جنابعالي در چند سال اخير در رهبري گروه‌هاي مقاومت داشته‌ايد امروز خدمت شما هستيم تا از حال و هواي جبهه مقاومت در نقاط مختلف دنيا بشنويم. در شرايط حاضر وضعيت محور مقاومت را در كشورهاي مختلف مثل عراق و يمن و لبنان و سوريه و ديگرمناطق، چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟

بسم‌الله الرحمن‌الرحيم والحمدلله رب العالمين و الصلوه و السلام علي محمد و آله الطاهرين. در يك نگاه كلي به جبهه مقاومت مي‌توانيم بگوييم شرايط جبهه مقاومت در زمان ما بهترين شرايط است. يعني اگر شروع خط مقاومت را بعد از پيروزي انقلاب اسلامي و با تاسيس حزب‌الله لبنان بدانيم و از آن‌موقع تا به الان را مد نظر قرار دهيم، الان در بهترين شرايط قرار داريم. زيرا بعد از پيروزي انقلاب به تدريج شاهد صدور انقلاب اسلامي به نقاط مختلف بوده‌ايم.

* از چه نظر در بهترين شرايط قرار داريم. استدلال شما چيست؟

از دو لحاظ، هم از لحاظ كميت و وسعت جغرافيايي و سياسي و هم از جهت قدرت و كيفيت جبهه مقاومت در بهترين شرايط هستيم. ببينيد يك زماني جبهه مقامت فقط لبنان بود يا فلسطين، ولي اكنون اين جبهه خيلي وسيع‌تر شده است يعني از فلسطين و لبنان و سوريه و افغانستان و پاكستان و عراق و بحرين و يمن و نيجريه و مناطق ديگر همينطور گسترش پيدا كرده است. البته به طور طبيعي در هر كدام از اين ميدان‌ها شدت و ضعف داريم و همه مثل هم نيستند اما حقيقت امر اين است كه جبهه مقاومت از حيث جغرافيايي و كمي توسعه پيدا كرده است. در همين نيجريه بعد از دستگيري شيخ زكزاكي، روحيه مقاومت بيشتر شده است و اين اتفاق، از يك لحاظ از الطاف خفيه الهي محسوب مي‌شود الان سوريه يكي از نقاط قوت جبهه مقاومت است. عراق بعد از حضور داعش همين شرايط را پيدا كرده است. ورود داعش به عراق، موجب شده تا خط مقاومت در اين كشور تقويت شود. «عدو شود سبب خير اگر خدا خواهد». يعني در عراق، ما شهيد داريم مجروح داريم خرابي داريم ولي اين وحدت مقاومت و قدرت مقاومت مردم عراق با جوانان عراقي بي‌نظير است. فتواي مرجعيت، يك فتواي بسيار مهم در تاريخ معاصر عراق بود. به بقيه مناطق هم نگاه كنيم همينطور است. قبلاً يمن كجا بود؟ الآن يمن يكي از با قدرت‌ترين و نقاط قوت جبهه مقاومت به شمار مي‌آيد. بحرين هم همينطور. حتي به نظرم اين سلب تابعيت از آيت‌الله شيخ عيسي قاسم، از طرفي تهديد است و از طرف ديگر فرصتي براي تقويت قواي نيروهاي مقاومت به شمار مي‌رود. و اين كار، هديه نظام آل خليفه به مردم بحرين بود. پس به نظرم در يك نگاه كلي، قدرت جبهه مقاومت در زمان ما بهترين و عميق‌ترين از هر زمان قبلي است.

*پس به عنوان يك ناظر بيروني كه از خارج ايران اوضاع را رصد مي‌كند، به نظر شما صدور فكر انقلاب محقق شده است؟ يعني دغدغه‌اي كه حضرت امام داشتند اتفاق افتاده است؟

بله درست است.

* البته دشمنان داخلي و خارجي خيلي تلاش كردند جلوي اين اتفاق گرفته شود ولي انگار نتيجه عكس داده است.

بله، قبلاً در زمان اول انقلاب، غير از تحريم سياسي و اقتصادي، يك تحريم رسانه‌اي خيلي شديد در خصوص انقلاب اسلامي صورت گرفت و فعاليت رسانه‌اي انجام دادند تا در نظر شيعيان و مسلمانانِ عراق و لبنان و جاهاي ديگر، يك چهره‌ي مشوه و منحرف شده از انقلاب را ترسيم كنند اما نتيجه عكس داد و همينطور بر دايره علاقه‌مندان انقلاب و ادامه دهندگان راه انقلاب در نقاط مختلف جهان اضافه شد. كه به نظرم به دليل رهبري حضرت آقا كه همان امتداد رهبري حضرت امام است مي‌باشد. الآن شرايط به گونه‌اي شده است كه حضرت آقا رهبري واقعي به عنوان ولايت امر مسلمين دارند و حتي صدور انقلاب، فراتر از صدور فكر  انقلاب رفته است و جمهوري اسلامي صراحتاً از جريانات جبهه مقاومت حمايت مي‌كند و تعارف هم ندارد و من به عنوان يك عراقي كه در فضاي بين‌الملل حضور دارد به شما مي‌گويم كه امروز اميد مردم در سوريه، لبنان، يمن و جاهاي ديگر به جمهوري اسلامي است. به عنوان مثال يكي از بزرگان انصار‌الله يمن صريحاً به من مي‌گفت كه ما فقط به حضرت آقا اميد داريم. يعني مي‌گفت، ما به كسي اميد نداريم مگر به مقام معظم رهبري ولي امر و سيد حسن نصرالله، به عنوان امتداد و شعاع انقلاب و ولايت امر مسلمين. خب اينها قبلاً نبود. يعني هرچه فشار دشمن بيشتر مي‌شود، عكس‌العمل بيشتر مي‌شود. اين‌ها كار خدا و البته به واسطه نظم و مديريت و رهبري حضرت آقاست. ابعاد غيبي هم در اين قضايا خيلي روشن است. مثلاً الآن مرجعيت نجف با ولايت فقيه، در نتيجه و در اثر، يكي است و فرقي ندارد؛ اين‌جا فتواي جهادي، همان فتواي حضرت امام و همان فتواي حضرت آقا در جبهه‌هاي مقاومت است. دشمن هم خيلي از اين موضوع ناراحت است. دشمن دائم سعي مي‌كند كه بين مردم عراق و ايران فاصله بيندازد. بين مردم بحرين و مردم ايران، بين مردم بحرين و مردم فلسطين، و بين مردم يمن و مردم سوريه فاصله بيندازد و هكذا، اما شما ببينيد نتيجه ديگري داده است و آنها به شدت از اين موضوع عصباني‌اند. مثلاً به عنوان مثال، امسال در روز قدس در صنعا، صدها نفر از مردم يمن زير موشك‌هاي عربستان و آمريكا آمدند و با زبان روزه و در گرماي هوا شعار مرگ بر آمريكا سر دادند. خب روز قدس مال امام و ولايت است. اين صدور انقلاب است. الآن همه تهمت‌هاي عربستان به انصار‌الله يمن اين است كه شما با ايران ارتباط داريد. در حالي كه اين ارتباط به آن صورتي كه آنها مي‌گويند نيست اما ارتباط معنوي و ارتباط فكري است و دشمنان از اين موضوع ناراحت‌اند. البته جمهوري اسلامي هم در حمايت همه جانبه از جريانات مقاومت تعارف ندارد. وقتي آمريكا، به عربستان و اسرائيل سلاح و پول مي‌دهد، نمي‌توانند به جمهوري اسلامي ايراد بگيرند كه چرا از گروه‌هاي مقامت حمايت مي‌كند. چرا ما از گفتنش بترسيم؟ خب اين، حال و روز قوت جبهه مقاومت است كه در قوت و اقتدار به سر مي‌برد؛ اين روزهاي تجلي ولايت فقيه و ولايت امر مسلمين، نه به عنوان مرجع تقليد بلكه به عنوان ولايت امر مسلمين به نيابت حضرت حجت است.

* به ولايت حضرت آقا در كشورهاي مختلف اشاره كرديد. با توجه به ارتباطات گسترده‌اي كه در كشورهاي مختلف داريد، آيا اين علاقه‌مندي و اين ولايت‌مندي، اختصاص به شيعيان دارد؟

خير، من به شما بگويم كه امروز جبهه مقاومت، بسيار وسيع‌تر است و در جبهه مقاومت، شيعه، سني، مسيحي، دروزي و از طوائف و اديان مختلف داريم. يك مثال بزنم كه شايد بسياري از مردم ايران در اين زمينه اطلاع نداشته باشند. در قضاياي بيداري اسلامي در مصر، مردم در ميدان التحرير قاهره‌ بودند. خب فشار بر روي مردم مصر بسيار زود بود و مصري‌ها هم كه مي‌دانيد اكثريت سني هستند. در مصر فشار حكومت حسني مبارك خيلي زياد بود. اگر يادتان باشد حضرت آقا در نماز جمعه يك خطبه عربي در مورد مصر داشتند.

* بهمن 89 بود...

 احسنتم. اتفاقاً جالب است كه سقوط مبارك با سالگرد پيروزي انقلاب و سقوط شاه همزمان شده بود. همچنانكه سقوط صدام در روز شهادت شهيد محمد باقر صدر مصادف شد. علي‌ايحال، مردم مصر در همان زمان كه ما هم دنبال مي‌كرديم، ديدم، مردم ساحة‌التحرير را خالي كرده بودند، چون فشار پليسي و نيروهاي امنيتي خيلي شديد بود. آن‌ها هم بي سلاح و مستضعف بودند. من از بعضي از مصري‌ها شنيدم و اين‌ها گفتند وقتي خطبه عربي آقا در موبايل‌ها منتشر شد، شور انقلابي جديدي ايجاد شد و خيلي‌ها به ميدان التحرير بازگشتند.

* اتفاقا اين حقير هم يك تجربه‌اي دارم. چند سال قبل با امام جماعت «جامع الحسين» قاهره صحبت مي‌كردم كه يك عالم سني ازهري و يك فرد جاافتاده است؛ او هم همين جمله را مي‌گفت مي‌گفت وقتي خطبه‌ رهبري به زبان عربي به ما رسيد، اين خطبه ما را به حركت در آورد و ما را به سمت ميدان التحرير روانه كرد.  

بله بعد از چند روز، پيروزي آن‌ها محقق شد در حالي‌كه آمريكا تا لحظه آخر تلاش كرد حسني مبارك سقوط نكند. و آن خطبه هم يك خطبه عادي نبود. يك خطبه از سوي يك مرجع تقليد نبود بلكه از سوي يك رهبر سياسي اعتقادي فقهي با نگاه و تجربه ايشان بود كه به نظرم همه تجربيات حضرت آقا در آن خطبه بود كه بايد به طور مستقل به اين موضوع پرداخت و يك كتاب مستقل و يك مستند مستقل مي‌توان از آن ساخت كه متاسفانه رسانه‌هاي ما در اين زمينه خوب كار نكردند.

* اين تاثيرگذاري را به طور خاص بر روي جوانان مسلمان چطور مي‌بينيد؟

وقتي به كشورهاي مختلف نگاه مي‌كنيم نفوذ فكر حضرت آقا و ولي امر بر جوانان، دانشگاهيان و فرهنگيان را لمس مي‌كنيم. و جالب است كه اين اتفاق، زير يك حمله رسانه‌اي شديد محقق شده است كه عليه ايران و جمهوري اسلامي انجام مي‌دهند. الان در عراق با جوانان زيادي مواجه مي‌شويم كه مقلد آقا هستند. وقتي سوال مي‌كنم آيا كسي به شما گفته است كه مقلد ايشان شويد؟ مي‌گويند نه ما خودمان از طريق دنبال كردن سخنراني‌ها و مواضع ايشان به اين نتيجه رسيده‌ايم. همين تاثير را در ميان اساتيد دانشگاه هم ملاحظه مي‌كنيم. بسياري از اساتيد دانشگاه به من مي‌گويند كه ما هرچه تحقيق كرديم ديديم آن طرح و انديشه كامل سياسي الهي كه مي‌تواند كشورهاي اسلامي را نجات دهد، انديشه ولايت فقيه و روشي است كه جمهوري اسلامي در پيش گرفته است. كه ارتش، سپاه، رسانه و ... دارد و مردم نيز در صحنه سياسي نقش آفريني دارند. الان مرجعيت نجف خيلي حكيمانه دارد بر اوضاع عراق تاثيرگذاري مي‌كند ولي حكومت دست آن‌ها نيست الان خود مرجعيت گاهي از دولت عراق كه خيلي‌هايشان شيعه هم هستند شكايت مي‌كنند ولي در جمهوري اسلامي فرق مي‌كند، اين‌جا قدرت دست ولي‌امر است. البته اين‌را هم بگويم، ما در معرفيِ انديشه ولايت‌فقيه ضعيف عمل كرده‌ايم و فعاليت تبليغي مناسب در اين راستا نداشته‌ايم و اين اساتيد دانشگاه كه اشاره كردم، خودشان تحقيق كرده‌اند و به نتيجه رسيده‌اند كه يك "طرح اسلامي" متناسب با زمان ما همين ولايت امر و ولايت فقيه است كه وسيع‌تر از بحث مرجعيت و تقليد است.

* خيلي خوب، آنچه از فرمايشات شما تا اينجاي مصاحبه معلوم مي‌شود اينكه جبهه مقاومت در بهترين دوران خودش از زمان پيروزي انقلاب تا به الآن قرار دارد و صدور انقلاب كه جزء دغدغه‌هاي حضرت امام بود قطعاً اتفاق افتاده است. نكه بعدي اين كه انديشه ولايت فقيه و طرح نظريه اداره جامعه‌ي اسلامي بر اساس ولايت فقيه طرفداران زيادي حتي در خارج از ايران اعم از جوانان و اساتيد دانشگاه‌ها دارد و اشاره داشتيد كه اين توفيقات، به دليل مديريت حضرت آقا و امدادات غيبي است. كه خود من در قصه عراق به اين امدادات غيبي خيلي اعتقاد دارم. عراق كه روزي رياستش به عهده صدام بود كه او عملاً و علناً طرح جدايي بين ايران و عراق را كه يك طرح انگليسي است اجرا مي‌كرد و بعد از پيروزي انقلاب هم جنگ بين جمهوري اسلامي و رژيم بعث رقم خورد. اما همين صدام چند سال بعد به واسطه آمريكايي‌ها سرنگون مي‌شود ولي عملاً نتيجه‌اي كه پيدا مي‌شود اين است كه عمدتاً گروه‌ها و افرادي كه هم نظر جمهوري اسلامي هستند روي كار مي‌آيند و به خصوص بعد از ورود داعش در عراق و حضور ايران در عرصه نبرد با داعش و نقش ويژه سردار سليماني، شاهد نزديك شدن قلوب مردم ايران و عراق هستيم كه زيارت اربعين هم اين موضوع را تقويت و تشديد كرده است.

بله به نظر من طرح آمريكا در عراق داراي سه شاخه و محور بود. يكي محور سياسي است؛ يعني وقتي آمريكا وارد عراق شد و عراق را اشغال كرد، به دنبال تشكيل دادن يك حكومت سياسي مطابق ميل خودش بود كه موفق نشد. كه اين‌جا حضور مرجعيت نجف بود و همچنين به نظرم حضور تجربه جمهوري اسلامي و موضعگيري‌هايي كه داشت خيلي موثر بوده است كه طرح آمريكا از حيث سياسي در عراق شكست بخورد.

محور بعدي، اقتصادي بود. يعني حضور آمريكا به خاطر سرقت پول و نفت عراق با اين‌كه به نظرم موضوع اقتصادي، خيلي براي آمريكا مهم نيست اما به هر حال مطرح است. محور بعدي، بحث فرهنگي است. بحث تفكر مردم عراق است. آمريكا يك تهاجم فرهنگي و به تعبير من، اشغال‌گريِ فرهنگي و توطئه فرهنگي را در عراق دنبال كرده است. 160 هزار سرباز آمريكا در عراق حضور داشتند و عراق صد در صد در دست آمريكا بود. به نظر من مهم‌ترين چيز براي حكومت آمريكا همان ايجاد شكاف و فاصله بين مردم عراق و بين نظام جمهوري اسلامي بود. چون هر دو داراي وجدان اسلامي و علائق مشترك ديني و فرهنگي‌اند و نزديكي بين ايران و عراق براي آمريكا دردسر ساز خواهد شد. به ويژه آنكه راه زيارت امام رضا(ع) براي مردم عراق و راه عتبات عاليات عراق براي مردم ايران باز شد و اين تلاقي فرهنگي مذهبي رقم خورد. حتي جالب است خيلي از سنت‌هاي عمومي بين مردم ايران و عراق و حتي در غذاخوردن و اينها شباهت‌هاي زيادي داريم. بعضي از مراجع تقليد نجف، ايراني هستند. از طرف ديگر برخي از مسئولين جمهوري اسلامي عراقي‌اند و مثلاً متولد كربلا هستند و آمريكا ديد كه نزديكي بين عراق و ايران، از ديدگاه او براي منطقه خطرناك مي‌شود و به خصوص براي رژيم صهيونيستي، آل‌سعود و حضور آمريكا در منطقه مشكل ايجاد خواهد كرد. به نظرم حساسيت آمريكا در عراق بحث ولايت فقيه است من يك روزي در سخنراني در بغداد گفتم كه مشكل آمريكا در جهان اسلام و به خصوص در عراق، بحث صدور انقلاب اسلامي و نفوذ و ولايت فقيه و تاثير ولي‌فقيه در اين ميدان‌ها است كه در رسانه‌هاي آنها منتشر شده. پس به نظرم بحث تاثير ولايت در عراق به خصوص بعد از داعش اين‌هم داستاني دارد و جزئياتي هم دارد كه خيلي روشن است البته اربعين به خصوص در سه سال اخير هم خيلي موثر است حضور مردم ايران با ضيافت مردم عراق و اين تلاقي و وحدتي كه ايجاد شده بسيار مهم است البته نيازمند كار فرهنگي در اين زمينه هستيم و بايد اسلام را فراتر از مرزهاي جغرافيايي بدانيم كه به نظرم كار خوب دو ملت و دو طرف علماي ايراني و عراقي به يك نتيجه بهتر و موفق‌تر در آينده خواهيم رسيد ان‌شاء‌الله.

 * بسيار ممنونم. شما در ابتداي مصاحبه اشاره داشتيد كه قبلاً جبهه مقاومت صرفاً در لبنان و فلسطين بود و امروز يمن و سوريه و عراق و جاهاي ديگر هم به اين جبهه اضافه شده‌اند و جبهه مقاومت به لحاظ كمي و كيفي نسبت به گذشته توسعه پيدا كرده است. حال سئوالم اين است كه آيا اين روند توسعه ادامه خواهد داشت؟ يعني پيش‌بيني شما از روزها، ماه‌ها و سال‌هاي آينده در جبهه مقاومت چيست؟

قبلاً  آقاي سيد حسن نصرالله گفتند كه ديگر زمان شكست سپري شده و ما در زمان پيروزي هستيم. من باز تاكيد مي‌كنم بر امدادهاي غيبي و مسئله سياسي و تحليل سياسي و نگاه به ميدان‌ها. يعني پنج سال قبل، وقتي حمله تكفيري‌ها به سوريه با حمايت آمريكا و عربستان و قطر و تركيه و انگلستان و رژيم صهيونيستي و... انجام گرفت، كه يك جنگ جهاني بود و همه عليه سوريه بسيج شده بودند و هدفشان هم فقط سوريه نبود بلكه جبهه مقاومت را مي‌خواستند بزنند. غرض اينكه حمله شديدي بود و خطر به كل سوريه رسيد و نزديك حرم حضرت زينب رسيد و دمشق در خطر بود. قبل از پنج سال خود بشار اسد در خطر بود و دوست و دشمن مي‌گفتند كه كار سوريه تمام است و نهايتاً دو تا چهار ماه طول ميكشد. در آنزمان فقط يك نفر گفتند سوريه سقوط نمي‌كند و آن يك نفر، امام خامنه‌اي بودند. حتي بعضي از فرماندهان مقاومت گفتند كه چون آقا گفته ما اطاعت مي‌كنيم، ولي ما داريم مي‌بينيم كه واقعاً خطرناك است و واقعاً نمي‌شود. اما بعد از چند ماه خطر كم كم دور شد و اوضاع به طور نسبي مستقر شد. با اين كه جنگ شديد است هنوز هم در جريان است. ولي آن‌روز همه دنبال سقوط بشار اسد بودند. امروز همه دنبال آزادي كامل سوريه هستند. كجا بوديم كجا رسيديم؟ اين با حضور آقا با نفوذ آقا بود من اين‌جا مي‌گويم با دعاي آقا با سلاح ولايت‌فقيه، مردان ولايت‌فقيه و رجال‌الله آمدند در صحنه و اوضاع به‌گونه ديگري رقم خورد و در صحنه سوريه، عاشقان شهادت از مليت‌هاي مختلف سوري، لبناني، عراقي، افغانستاني‌، پاكستاني و بقيه هم آمدند و همه به دفاع برخاستند. كه اينها از معجزات ولايت فقيه و انقلاب اسلامي است. اگر ما گفتيم سيد حسن نصرالله يكي از معجزات انقلاب اسلامي است؛ تاثير و نفوذ اين چهره در جهان عرب فوق‌العاده است. آن‌وقت همين «سيد حسن» مي‌گويد من سرباز ولايت فقيهم. سيد حسن نصرالله عاشق آقا است فاني در حضرت آقا است اصلاً ذوب شده در ولايت فقيه است و اين چيز عجيبي است. من مثل آقاي سيد حسن نصرالله نديدم. اين كافي است براي اينكه بگوييم انقلاب اسلامي يك معجزه است. همين بحث عراق را كه شما فرموديد ما قبلاً كجا بوديم الآن كجا هستيم. اين هم جالب است برايتان تعريف كنم. من گاهي اوقات به عنوان فرد كوچك به برخي مناطق عملياتي مي‌روم. بعضي جاها را رفته‌ام كه اينها از اهل سنت هستند و در زمان صدام، عليه جمهوري اسلامي تحريك شده بودند و به امام و ايران ناسزا مي‌گفتند اما بعد از داعش، الحشد الشعبي با كمك جمهوري اسلامي و حضور سردار سليماني و دوستان و شهيد تقوي و امثال آن‌ها در اين مناطق فعاليت كرده است و ما وقتي مي‌رويم اين مناطق مي‌بينيم مردم عكس آقا و عكس امام را در اتاق‌هاي خود دارند. من يك بار رفتم يك جايي گفتم اين‌جا حتماً فحش مي‌دهند، اما رفتم ديدم عكس امام عكس آقا عكس مرجعيت و عكس شهداست. كجا بوديم كجا رسيديم؟ الان نفوذ حرف سيد حسن نصرالله در يمن خيلي بالاست كه ثمره ولايت فقيه در يمن است. الان خيلي از مردم يمن، بخش‌هايي از سخنراني سيد حسن درباره خودشان را به عنوان آهنگ پيشواز گوشي‌هاي خود انتخاب كرده‌اند. خب مگر سيد حسن كيست؟ اين سرباز ولايت فقيه است، ثمره ولايت فقيه است ادامه ولايت فقيه است اين تاثير ولايت است. بحرين خيلي معروف است اكثر مردم بحرين كه الآن در صحنه هستند مقلد آقا، عاشق آقا هستند معتقد هستند به ولايت. و خود آقاي شيخ عيسي قاسم كه ان‌شاء‌الله خدا حفظشان بكند وكيل آقا و مقلد آقا هستند. غرض اينكه سوال كرديد در چه شرايطي قرار داريم و آينده چه مي‌شود. مي‌خواهم بگويم كه  زمان، زمان پيروزي است و اين پيروزي‌ها گسترش پيدا خواهد كرد. حالا بحث نيجريه هم بحث مفصل خودش را دارد. و من مُصرانه و با اعتقاد مي‌گويم همه اينها، با رهبري يك نفر كه ايشان ولي‌امر مسلمين به نام حضرت امام خامنه‌اي است رقم خورده است. واقعاً دارد رهبري مي‌شود البته همه‌مان، بايد كار كنيم چون يك نفر هم نمي‌شود بايد مردم و گروه‌هاي مقاومت، علماي دين، طلبه‌هاي دين، اساتيد دانشگاه حركت كنند و هر كس به سهم خود در تبيين و ترويج خط مقاومت و ولايت قدم بردارد. اين فرصت‌ها كه امروز به دست آمده، به بركت امام خميني و خون شهدايي است كه خود را تقديم اسلام و انقلاب كردند. به عنوان مثال، امسال مراسم سالگرد ارتحال امام خميني در عراق بسيار باشكوه برگزار شد. در جاهاي مختلف و حتي دانشگاه‌ها براي امام مراسم برگزار كردند.

* در دانشگاه‌هاي عراق؟

بله در دانشگاه‌هاي عراق برگزار شد. حالا جالب است اين اتفاق را هم براي شما بگويم امسال مراسم سالگرد ارتحال امام خميني در بصره، به نظرتان در كجا برگزار شد؟ در كاخ صدام! كاخ خيلي بزرگي است. تقريبا ۵۰۰۰ نفر از مردم و مسئولين عراقي در اين مراسم حضور داشتند. خيلي جمعيت زياد بود و صحبت بنده هم در مورد ولايت فقيه بود. چون سالگرد حضرت امام بود و اين موضوع در محل خودش بيان شد. من آنجا درباره نظام مردم‌سالاري ديني در ايران، مجلس خبرگان رهبري و به طور كلي انديشه ولايت فقيه سخنراني كردم. همچنين به جلسه مجلس خبرگان رهبري بعد از ارتحال حضرت امام اشاره كردم كه ده‌ها فقيه و مجتهد، حضرت آقا را به رهبري انتخاب كردند و چهار مرجع تقليدِ آن زمان يعني حضرات آيات گلپايگاني، اراكي، مرعشي نجفي و ميرزا هاشم آملي پيام‌ها صادر كردند و تبريك گفتند و تاييد كردند. و علما و بزرگان از كشورهاي مختلف پيام تبريك فرستادند. و من در سخنراني‌ام از مترقي بودن انديشه ولايت فقيه سخن گفتم و نظام جمهوري اسلامي را با بقيه نظام‌ها مقايسه كردم و به قلّابي بودنِ دموكراسي در آمريكا و نظام‌هاي غربي از يكسو و نظام استبدادي و عشيره‌اي در عربستان و كشورهايي مانند عربستان از سوي ديگر اشاره كردم كه خيلي از اين سخنراني استقبال شد. خب سخنراني درباره ولايت‌فقيه آن‌هم در كاخ صدام، يك پيروزي است. اينكه من مقايسه كردم اين نظام اعتقادي اسلامي مردمي كه همان جمهوري اسلامي است در اين صحبت با مردم در كاخ صدام در بصره اين پيروزي است. در اين مراسم و در كاخ صدام، يك عكس بيست متري و بلند از امام، آقا، آيت‌الله سيستاني، سيد حسن نصرالله و شهيد عماد مغنيه و برخي از فرماندهان الحشد الشعبي گذاشته بودند كه بعد از اين مراسم، يكي از بزرگان سپاه در صفحه اينستاگرام نوشتند كه اين مراسم نشان داد خون شهداي كربلاي پنج هدر نرفت.

* فكر كنم سردار باقرزاده بودند.

بله سردار باقرزاده. واقعاً ما در زمان پيروزي قرار داريم و بايد با بصيرت به اوضاع نگاه بكنيم. البته جنگ هم شديد است يك روز ممكن است در جبهه‌اي عقب‌نشيني ميداني هم داشته باشيم. اما به‌طور كلي جبهه مقاومت به سمت پيروزي حركت مي‌كند. اصلاً وجود نظام جمهوري اسلامي، عين پيروزي است. اينكه اين نظام بعد از 37 سال و عليرغم تمام دشمني‌ها و تحريم‌ها سرپا ايستاده، خودش يك پيروزي است. حالا البته مشكلات اقتصادي داخلي هست. مگر در زمان امام علي و زمان پيغمبر مشكلات نبود؟ بيشتر از اين مشكلات بود. اصل، وجود نظام، پيروزي است، اصل حزب‌الله، الحشد الشعبي، انصار‌الله، اين نيجريه، اين افغانستان، اين پاكستان، اصلاً ما در آينده، نگاه به اروپا داريم نگاه به آمريكا داريم. اين دو نامه حضرت آقا به جوانان آمريكا و اروپا آثارش هنوز آشكار نشده و آثارش حتماً ان‌شاء‌الله محقق مي‌شود، قوي‌تر مي‌شود، روشن‌تر مي‌شود. اين حرفي كه مي‌زنم شعار نيست، بايد از خدا تشكر ‌كنيم كه در اين زمان آمده‌ايم. دويست سال قبل، كجا خبري از اسلام بود؟ علما مظلوم بودند الآن علما الحمدلله صدا دارند شبكه دارند همه چيز دارند فضاي مجازي دارند. اين قدرت جمهوري اسلامي مال همه مراجع نجف، علماي لبنان، مردم شمال آفريقا، اندونزي و همه است. ان‌شاء‌الله دعا كنيد كه به ادامه اين راه، كه راه امام و راه ولايت است موفق باشيم و حُسن عاقبت با شهادت نصيبمان شود.

*ان‌شاء‌الله وجود با بركت شما سال‌هاي سال زنده باشيد و منشأ خير و بركت و حركت در جامعه اسلامي باشيد.

خواهش مي‌كنم ما سرباز هستيم.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها