وی افزود: رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در این سفر دو روزه از کارخانه مدیریت پسماندهای پتروشیمی (BASF)، همچنین مؤسسه تغییرات آب و هوای آن کشور (Potsdam) بازدید خواهد داشت.
به گفته وی، همکاری در زمینه طبیعت و منابع طبیعی و حفاظت از پارکهای ملی، مناطق حفاظت شده و ذخایر تنوع زیستی، حفاظت از جَو زمین از طریق مقابله با تغییرات آب و هوا، ارزیابی بهبود اثرات زیست محیطی، حفاظت از محیط زیست دریایی و مناطق ساحلی، مدیریت آلودگی آب و خاک، اقدامات مقابله با بیابانزایی و ترویج فناوریهای نوآورانه و پایدار از مهمترین محورهای این سند همکاری است.
رئیس مرکز بینالملل و کنوانسیونهای سازمان حفاظت محیط زیست، دیدار و مذاکره با «باربارا هنریکس» وزیر محیط زیست، حفظ طبیعت، ساختمان و ایمنی هسته ای جمهوری فدرال آلمان، «اشتاین مایر» وزیر امور خارجه، «اوبن هافن» مشاور عالی دولت آلمان در امور تغییرات آب و هوا و نماینده آلمان در کنوانسیون جهانی محیط زیست، «کلودیا روث» معاون رئیس پارلمان آلمان، همچنین حضور در همایش اقتصادی و معرفی فرصتهای همکاری با شرکتهای آلمانی در زمینه محیط زیست بهویژه مدیریت پسماند و انجام مصاحبه مطبوعاتی با رسانه اشپیگل را از دیگر برنامههای ابتکار در این سفر دو روزه اعلام کرد.
به گزارش تسنیم، سفر دو روزه ابتکار به آلمان در حالی انجام میگیرد که مردم اهواز از چهارشنبه هفته گذشته تاکنون با گرد و غبار شدید و 10 برابر حد استاندارد دست و پنچه نرم میکنند و حالا در شرایطی که چشمان خاکگرفته مردم خوزستان منتظر رویت ابتکار به عنوان متولی رسیدگی به مسئله و بحران گردوغبار در استان خود هستند اما وی سودای سفر به سرزمین ژرمنها را در سر دارد.
رویکرد معصومه ابتکار در کم توجهی به ساکنان شهرهای بحرانی که از گرد و غبار شدید رنج میبرند در سالهای گذشته نیز مسبوق به سابقه بوده است چرا که وی در بهمن ماه سال 93 و در شرایط گرد و غبار غلیظ هوا در خوزستان، سفر خود را با چند روز تعویق و کماهمیتی به این دیار انجام داد.
در روزهای میانی بهمن ماه سال 93 و در شرایطی که بسیاری از مردم اهواز به سبب ورود گرد و غبار راهی مراکز درمانی شده بودند، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تاخیری چند روزه و به بهانه لغو سفر هوایی، از سفر به این استان امتناع کرد.
البته در همان ساعاتی که خانم ابتکار سفر خود را لغو کرده بود، وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی راهی اهواز شد و نه تنها سفر قاضیزاده هاشمی لغو نشد بلکه به واسطه این سفر، به بیماران و مصدومان ناشی از گرد و غبار هم رسیدگی ویژهای شد.
جالب اینکه پس سفر وزیر بهداشت به مناطق بحرانزده از گرد و غبار در استان خوزستان، اسماعیل کهرم یکی از مشاوران ابتکار، تیر انتقادات را به سمت قاضیزاده هاشمی نشانه گرفت و وزیر بهداشت را «نخود هر آش» لقب داده و گفته بود: «بنده حدس میزنم دخالت هاشمی موجب شده تا ابتکار از رفتن به خوزستان امتناع کند.»
پس از صحبتهای مشاور ابتکار، سازمان حفاظت محیط زیست سخنان این فرد را اظهارنظر شخصی عنوان کرد و بابت سخنان مطرح شده عذرخواهی کرد؛ سرانجام این رویکردها و انتقادات موجب شد تا معصومه ابتکار چندین روز پس از بحران گرد و غبار به اهواز سفر کند اما این عزیمت به اهواز به مثابه نوشداروی پس از مرگ سهراب بود.
و حالا در این روزها که مردم خوزستان بار دیگر منتظر سفر معصومه ابتکار به استان خود برای رسیدگی به مسئله گرو و غبار خفهکننده این روزهای شهر و دیار خود هستند، او سفر به سرزمین ژرمنها را در پیش گرفته تا به جای رسیدگی به مردم درمانده خوزستان با با همتایان چشم آبی اروپایی خود اوغات خود را پر کند.