به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، پیشنهاد می کنیم در این فصل از سال از موادغذایی که می توانند باعث
بیمارشدن و ایجاد آلرژی غذایی در شما شوند استفاده نکنید و از تندرستی خود
در این فصل بیشتر مراقبت کنید نوشیدن آب سرد ، مصرف غذاهای مانده، گوشت
گوساله، گاو، کنسروجات، کمپوت، سوسیس و کالباس، فستفود پرهیز کنید و سعی
کنید و به مصرف غذاهایی مانند آبگوشت با گوشت بره، آشهای ساده، مرغهای
درشت، تخممرغ عسلی، شیرینیهای طبیعی از شکر روی بیاورید.
متخصص طب
سنتی تدابیر تندرستی در فصل پاییز را تشریح کرد و گفت: در این فصل توصیه
شده از مصرف خوراکیهایی همچون هندوانه، خیار و کاهو خودداری شود.
ناصر
رضاییپور در ارتباط با تدابیر تندرستی در فصل پاییز اظهار داشت: در این
فصل باید تا جایی که ممکن است تری یا رطوبت بدن را افزایش دهیم و از
رفتارهایی که موجب خشکتر و سردتر شدن بدن میشود، پرهیز کنیم.
وی
افزود: توصیه شده است که در این فصل با دقت و وسواس بیشتری از غذاهایی
همچون غذاهای مانده، گوشت گوساله، گاو، کنسروجات، کمپوت، سوسیس و کالباس،
فستفود، ادویههای تند و تیز، بادمجان، قارچ، دوغ ترش و چاپ پررنگ پرهیز
کنیم.
متخصص طب سنتی اضافه کرد: در فصل پاییز باید از زیادهروی در
مصرف میوههای سرد و تر تابستانی، لبنیات، قهوه، نسکافه، کاکائو، سیر و
پیاز نیز پرهیز کرد و این مسئله در حالی بوده که متأسفانه امروزه در همه
روزهای سرد سال هندوانه در میوهفروشیها به فروش میرسد و مصرف
خوراکیهایی همچون خیار و کاهو نیز ذرهای کم نمیشود.
رضایی اضافه
کرد: آبگوشت با گوشت بره، آشهای ساده، مرغهای درشت، تخممرغ عسلی،
شیرینیهای طبیعی از شکر و بادام و پسته (مانند جوز قند)، مصرف آن برای فصل
پاییز توصیه شده است، البته سفارش شده که افراد با رعایت تعادل و بر حسب
مزاج فردی و شرایط جسمی، سنی، گوارشی و اقلیمی از خوردنیهای مناسب فصل
پاییز بهرهمند شوند.
دستیار دکترای تخصصی طب سنتی ایران در دانشگاه
شاهد، ادامه داد: در فصل پاییز باید از نوشیدن آب بسیار سرد پرهیز کرد و
قوانین نوشیدن آب را به خوبی مورد توجه قرار داد مثلاً پرهیز از نوشیدن آب
در میانه خواب و صبح ناشتا، از یک ساعت پیش تا یک ساعت پس از غذا و همراه
با آن، در داخل و بلافاصله پس از حمام و استخر و سونا، با فاصله کوتاه از
ورزش سنگین از جمله مواردی است که در نوشیدن آب هنگام پاییز باید مورد توجه
قرار گرفت.