چندی پیش، عليرضا زاكاني در جلسه هفتگی انصار حزب الله تهران كه اتفاقاً توسط رسانههاي منتسب به شهردار تهران نيز به خوبي پوشش داده شده است، مدعي شد که قاليباف يك زونكن مواضع در مورد فتنه سال 88 داشته است امّا مشاور فرهنگی فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این زمینه نظر دیگری دارد.
به گزارش پایگاه 598، محمد حسین صفار هرندی عصر جمعه طی جلسه پرسش و پاسخ در رشت اظهار داشت: برخی هنوز جانب سکوت را دارند. " علی لاریجانی " و " محمد باقر قالیباف " در مراحل اولیه فتنه سال 88 بد عمل کردند .
گزيده سخنان وي به نقل از مهر از اين قرار است:
- افرادی که در حریم بالاترین مقام اجرایی نظام لانه کرده اند، صلاحیت شان تائید نشده و حق ماندن در این گونه جایگاهها را ندارند. اگر از این گونه افراد در جایگاههای رفیع نظام استفاده شود، این کار موجب دلسردی یاران و دوستان انقلاب می شود
- ای کاش مجبور نبودیم دائم در رابطه با اشخاص حرف بزنیم نه به دلیل رودربایستی بلکه از باب اینکه اشخاص تمامی ندارند. بصیرت به دلیل این است که مرتب در خصوص افراد حرف زده نشود چرا که معیار حق و باطل اشخاص نیستند
- علی رغم اینکه هاشمی رفسنجانی سابقه درخشان در قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دارد اما در سالهای اخیر بسیاری از اعمال ایشان بر اساس دلائل متقن از مسیرجاده بصیرت خارج است. ایشان در فتنه سال 88 معتقد بود باید به فتنه گران که شهر را تخریب و آتش کشیدند، دستخوش داد.
- نوشتن نامه هاشمي به رهبری منشا فتنه بزرگ در سال 88 بود. هاشمی رفسنجانی جلو فرزندان و نزدیکان خود را که به طور رسمی شمشیر علیه انقلاب، امام و رهبری کشیده بودند، نگرفت در حالیکه توان این کار را داشت. فائزه هاشمی در جمع فتنه گران سال 88 گفته است: " کسی به نام رهبری نمی شناسیم در زمان ریاست جمهوری پدرم و خاتمی که ایشان رهبر نبود ".فرزند ایشان مهدی هاشمی در سال 1383 گفته بود: " اگر پدرم این بار رئیس جمهور شود قانون اساسی را به گونه ای تغییر خواهد داد که در آن نقش رهبری در حد یک مقام تشریفاتی باشد ".
- وقتی که فتنه گران میراث امام راحل یعنی جمهوری اسلامی را به تمسخر گرفته و شعار " جمهوری ایرانی " سر می دادند، چرا هاشمي هیچ عکس العملی نشان نداد؟
- ای کاش علي مطهري نامزد انتخاباتی نمی شدند. وي در زمینه فعالیتهای فرهنگی بسیار موفق عمل کرد. یکی از این فعالیتهای مهم جمع آوری و چاپ نوشته های شهید علامه مطهری بود که هنوز کتاب نشده بود. علی مطهری چهار سال پیش با اصرار محمود احمدی نژاد در لیست نامزدهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی تهران قرار گرفت.
- برخی هنوز جانب سکوت را دارند. " علی لاریجانی " و " محمد باقر قالیباف " در مراحل اولیه فتنه سال 88 بد عمل کردند
- احمدی نژاد در مدح اسفندیار رحیم مشایی می گوید: " ایشان فردی انقلابی، متدین، ولایی و حتی عالم برجسته است". تمامی هنر برخی افراد تکیه بر امکانات دولتی است اما مردم باید با بصیرت و هوشیارانه در انتخابات عمل کنند.
گفتنی است؛ علي لاريجاني پنجشنبه شب در جمع طلاب فارس در پاسخ به سوالی درباره سکوت وی در برابر جريان فتنه اظهار داشت: بعد از فتنه جزو کساني بودم که در اين زمينه بارها و بارها سخنراني کردم، البته ادبيات من مرگ بر اين و مرگ بر آن نيست.
حامیان قالیباف نیز این اظهارات را قبول ندارند و انتقادات صفار هرندی، مشاور فرهنگی فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را وارد نمی دانند و معتقدند که یک زونکن از سخنان ضد فتنه قالیباف موجود می باشد.