وی ادامه داد: حتی آمار نیز نشان میدهد که سرانه مصرف قند و شکر در کشور ما نسبت به وضعیت جهانی، بسیار بالا است، به طوریکه برآورد میشود هر ایرانی به طور متوسط سالانه مقدار 29 تا 30 کیلوگرم قند و شکر مصرف میکند که از میانگین جهانی که حدود 19 تا 20 کیلوگرم است، به مراتب بیشتر است.
مجدی در ادامه به مهمترین اثرات
نامطلوب مصرف زیاد قند وشکر از جمله ابتلا به چاقی، خطر بیماری قلبی،
دیابت، تضعیف سیستم ایمنی، افزایش تری گلیسرید وکلسترول بد خون، تداخل در
جذب کلسیم و منیزیم و پوکی استخوان، پوسیدگی دندان ها و... اشاره کرد و
توصیه کرد که قندها را کاملا" از رژیم غذایی خود حذف نکنید فقط کافی است
مصرف قندهای خالص را برای خود محدود کنیم، به عبارتی کاهش مصرف قند، شکر،
شیرینی، شربت، آب نبات، را به تدریج در رژیم روزانه ی خود اعمال کنیم.
وی در پایان عنوان کرد: در مطالعه برچسبهای غذایی بسیار دقیق باشید، جدول
نشانگر رنگی تغذیه ای که اخیراً بر روی برچسب مواد غذایی درج میشود
راهنمای خوبی برای انتخاب بهتر و صحیح تر مواد غذایی است، مواد غذایی حاوی
قند کمتر و کم خطرتر را انتخاب کنید و در نهایت اینکه به یاد داشته باشید
در بسیاری از موارد حتی در متون علمی از شکر و نمک به عنوان دو سم سفید نام
برده میشود پس دقت کنید این سم به ظاهر خوش طعم را بیهوده وارد بدن خود
نکنید.