کد خبر: ۳۹۲۹۳۶
زمان انتشار: ۰۱:۲۴     ۲۱ شهريور ۱۳۹۵
وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت‌های نهم و دهم به الگوی اقتصاد سرمایه‌داری در کسب سود بیشتر اشاره کرد و گفت: حقوق‌های نجومی تبلور اقتصاد سرمایه‌داری در کشور است.

به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس از رشت، سید شمس‌الدین حسینی عصر امروز در همایش مبانی اقتصاد مقاومتی و ضرورت عمل به آن در حسینیه ماسوله‌ای‌ها در این شهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای منا اظهار کرد: سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با خانواده شهدای منا تکان‌دهنده بود.

وی به آخرین دیدار اعضای هیأت دولت دهم با مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ دوره ریاست‌ها و تصدی‌ها تمام می‌شود اما مسؤولیت‌ها پابرجاست و ادامه دارد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت‌های نهم و دهم با بیان اینکه مسؤولیتی بالاتر از گفتمان بازخوانی انقلاب اسلامی، امام (ره) و مقام معظم رهبری نیست، تصریح کرد: آرمان‌های مذکور مسیر سعادت جامعه است و اگر در این مسیر با خلوص و پاکی دل حرکت کنیم به طور قطع به نتیجه می‌رسیم.

حسینی بر فراگیر شدن گفتمان انقلاب اسلامی تأکید کرد و گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی مردم به‌ویژه مستضعفان جهان مخاطبان امام (ره) بودند و این گفتمان جهانی باید تداوم پیدا کند.

وی، اقتصاد مقاومتی را گفتمان انقلاب اسلامی خواند و بیان کرد: ابتدای انقلاب اسلامی به کشور حمله نظامی کردند ضمن اینکه حمله فرهنگی همیشه وجود داشته و مردم با آن مقابله می‌کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت‌های نهم و دهم با اشاره به حمله دشمن به حوزه اقتصاد کشور در سال‌های اخیر، خاطرنشان کرد: راهکار مقابله با دشمن بازخوانی آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

حسینی به اعلام سیاست‌های اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری در 29 بهمن‌ماه سال 92 اشاره کرد و یادآور شد: اقتصاد مقاومتی الگوی بومی علمی اقتصاد کشور است و به فرموده رهبر معظم انقلاب، اگر این اقتصاد محقق شود می‌توان دشمن را در جنگ تمام عیار اقتصادی به عقب راند.

*اقتصاد مقاومتی بدیلی در مقابل الگوی رایج اقتصادی

وی با تأکید براینکه در مقابل جنگ اقتصادی دشمن باید طراحی اقتصادی داشته باشیم، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی بدیلی در مقابل الگوی رایج اقتصادی است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت‌های نهم و دهم به الگوی سرمایه‌داری برای کسب سود بیشتر توسط افراد اشاره کرد و افزود: برپایه اقتصاد سرمایه‌داری تمام انسان‌ها برای سود تلاش می‌کنند بنابراین تمام جامعه سودآورترین فعالیت‌ها را انجام می‌دهند.

حسینی با بیان اینکه تأخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تبلور اقتصاد سرمایه‌داری است، تصریح کرد: پرداخت ماهانه 45 هزار و 500 تومان در اقتصاد سرمایه‌داری به عذاب بزرگ تبدیل شده است.

وی به دریافت وام 900 میلیون تومانی قرض‌الحسنه فردی از یک بانک اشاره کرد و گفت: فرد مذکور وام دریافتی را در همان بانک با نرخ سود 24 درصد سپرده‌گذاری کرده است و آن را در راستای کسب سود بیشتر می‌داند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت‌های نهم و دهم با اشاره به خزانه خالی دولت، بیان کرد: روز گذشته رئیس دیوان محاسبات اعلام کرد تعداد هشت هزار پرونده حقوق‌های نجومی وجود دارد و این امر نشان‌دهنده مسابقه کسب سود است.

حسینی بر برگشتن به آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد و یادآور شد: در دوران دفاع مقدس مردم تنها جان خود را فدا نکردند بلکه از فرهنگ و اقتصاد کشور دفاع کردند.

وی با بیان اینکه در الگوی رایج اقتصادی گرفتار کسب سود شدیم، خاطرنشان کرد: مبنای اقتصاد مقاومتی آرمان‌های انقلاب اسلامی است و براین اساس باید از اقتصاد کشور دفاع کنیم.

وزیر اقتصاد دولت‌های نهم و دهم، جنگ امروز را در حوزه اقتصادی دانست و اظهار کرد: ابزار و هدف جنگ اقتصادی فراتر از اقتصاد است.

حسینی به کوتاه آمدن در فعالیت‌های هسته‌ای کشور اشاره کرد و افزود: با توجه به موضوع مذکور اما گشایش پولی و مالی اتفاق نیفتاده است.

وی با اشاره به توافق با گروه ویژه مالی بیان کرد: اگر پس از برجام گشایش مالی اتفاق افتاده، دیگر FATF معنا ندارد و این توافق به چه منظوری انجام می‌شود.

*رابطه بین FATF و اقتصاد مقاومتی مشخص شود

وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت‌های نهم و دهم، خواستار مشخص کردن رابطه توافق با گروه ویژه مالی و اقتصاد مقاومتی شد و تصریح کرد: توافق با گروه ویژه مالی پس از ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.

حسینی متذکر شد: اگر بپذیریم طرف مقابل ما را به خاطر آرمان‌خواهی مورد هجمه قرار داده است، نباید فراموش کنیم تا موقعی که به هدف خود نرسیدند از ستیزه‌جویی دست بر نمی‌دارند.

وی با بیان اینکه با جنگ تمام عیار اقتصادی مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: جنگ دشمن با آرمان‌های انقلاب اسلامی تمامی ندارد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت‌های نهم و دهم به توافق FATF  اشاره کرد و گفت: مسؤول گروه ویژه مالی از مقام‌های کشور ما خواسته تا تعریف تروریست در قوانین ملی خود را اصلاح کنیم و این تعهد کتبی در بالاترین سطح سیاسی کشور به آنها داده شود.

حسینی یادآور شد: اصلاح قوانین به معنای آن است که نهضت‌های آزادی‌بخش و دفاع از سرزمین‌های اشغالی باید در قالب تروریست تعریف شود.

وی با اشاره به اینکه دشمن در جنگ اقتصادی آرمان‌های انقلاب اسلامی را هدف رفته است، اظهار کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی حمایت از مردم مظلوم و مستضعف در گفتمان امام (ره) بوده و در قانون اساسی از آن حمایت شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت‌های نهم و دهم به عمل نکردن تعهدات طرف مقابل در برجام اشاره کرد و افزود: اگر FATF را اجرا کنیم دشمن از ستیزه‌جویی خود با انقلاب اسلامی دست بر نمی‌دارد.

*هدف FATF تحریم مدافعان حرم است

حسینی با بیان اینکه هدف FATF تحریم مدافعان حرم است، تصریح کرد: می‌خواهند بهترین جوانان و پاک‌ترین و مخلص‌ترین دوستان خود را که مدافعان حرم هستند، در داخل کشور تحریم کنیم.

وی ادامه داد: ای کاش موضوع مذکور به اینجا خاتمه پیدا می‌کرد اما موضوع هسته‌ای، موشکی، تامین مالی تروریسم و حقوق بشر را بهانه کردند و کار را به جایی رساندند که اگر طرف مقابل وزارت دفاع، سپاه قدس و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تحریم کرد ما نیز در داخل آنها را تحریم کنیم.

*حفظ آرمان‌ها ضرورت اقتصاد مقاومتی است

وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت‌های نهم و دهم، یکی از الزام‌های اقتصاد مقاومتی را حفظ آرمان‌ها عنوان کرد و افزود: نیازمند ترویج گفتمان اقتصاد مقاومتی در جامعه هستیم.

حسینی با اشاره به اینکه مدیریت جهادی از رویکردهای اقتصاد مقاومتی است، بیان کرد: مدیریت جهادی به معنای از خودگذشتگی، خودخواهی و تلاش مداوم و مقاومت برای تعالی است.

وی، مردم را پشتیبان روحیه خدمت خواند و تصریح کرد: رفاه‌طلبی جامعه را از آرمان‌های انقلاب اسلامی دور می‌کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت‌های نهم و دهم، درون‌زایی و اتکا به ظرفیت‌های داخلی را از دیگر رویکردهای اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: در برون‌گرایی اقتصاد مقاومتی باید واقع‌گرا و متکی به درون باشیم.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها