وی افزود: خوشبختانه چندی قبل سخنگوی دولت اعلام کرد که بالغ بر 200 میلیارد تومان در این زمینه تامین اعتبار شده است.
سبحانیفر با تاکید بر اینکه تولید به شیر در بودجه امسال و برنامه پنجم توسعه توجه ویژهای شده بود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این میزان توجه در برنامه ششم توسعه هم به چشم میخورد و باید تسهیلات ارزان قیمت در اختیار دامداران قرار گیرد تا بتوانند محصولات تولیدی خود را نسبت به سالهای گذشته افزایش دهند.
سبحانی فر با بیان اینکه فرهنگ استفاده از شیر باید در کشور نهادینه شود و به فرهنگ سازی آن توجه ویژه شود یادآور شد: باید از بازار داخلی کشور عبور کنیم و به سوی صادرات به بازارهای بین المللی حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه خوشبختانه کشورهای آسیای میانه و روسیه از محصولات ما به خوبی استقبال میکنند عنوان کرد: صادرات تحولی عظیم در بخش اقتصاد کشور ایجاد میکند ضمن اینکه در حوزه صادرات شیر، شیر باید به صورت لبنیات آماده و شیرخشک صادر شود و در این صورت تقاضای بازار بیشتر است.
سبحانی فر با اشاره به اهمیت بازار محصولات اظهار داشت: در حال حاضر تولید محصولات نسبت به میزان تقاضا کاهش یافته و مسئولان باید به بخش بازار هم توجه کنند.
وی با تاکید بر اینکه در گذشته واردات شیر خشک به کشور سبب شده بود تا دامداران ضربههای سنگینی متحمل شوند، افزود: مجلس شورای اسلامی تذکرات جدی در این زمینه به دستگاههای مرتبط داد و در حال حاضر به صورت جدی از واردات شیر به کشور جلوگیری شده است.