بعد از قضاوتهای یک طرفه به سود کشتیگیر ازبک در این مبارزه، مربیان مغولستان که به شدت از ناداوری انجام شده علیه کشتی گیرشان عصبانی بودند تصمیم گرفتند مقابل هیات ژوری لباسهای خود را از تن دربیاورند و اعتراض خود را به رای ناعادلانه هیات ژوری به این شکل اعلام کنند. کشتیگیر مغولی نیز بعد از پایان مسابقه با رقیبش دست داد ولی به سمت داور مسابقه نرفت و به این ترتیب داور هم نتوانست دست رقیب ازبک را در کنار حریف مغول بالا ببرد تا به این ترتیب پرونده این کشتی جنجالی با دخالت هیات ژوری به سود ازبکستان به پایان برسد و باز هم ناداوری در رقابت های کشتی المپیک خودنمایی کند.
این کشتیگیر ازبک در کشتی مقابل پورتوریکو نیز با رای هیات ژوری و داور بصورت ناعادلانه توانست برنده شود که آن دیدار نیز اعتراض شدید کشتی گیر پورتوریکویی و مربیانش را در پی داشت. لابی ازبکها برای کسب مدال کشتی گیرشان در المپیک با این ناداوری ها به خوبی نمایش داده شد و تشت رسوایی آن ها بر زمین افتاد. باید دیدواکنش لالوویچ رییس اتحادیه جهانی کشتی نسبت به قضاوتهای جانبدارانه روز آخر کشتی آزاد چه عکسالعملی خواهد داشت.
کشتی رضا یزدانی با ختاگ گازیموف آذربایجانی و همچنین رقابت طغرل عسگروف آذربایجانی با فرانک چامیزو از ایتالیا، از دیگر مسابقاتی بودند که به حق خوری به سود آذربایجانی ها به پایان رسید و حتی باعث شد رسول خادم نامه اعتراض آمیزی را به رییس اتحادیه جهانی کشتی ارسال کند و به شدت از ناداوری های انجام شده در کشتی آزاد المپیک گلایه کند.