به گزارش پایگاه 598 به نقل از آنا، دکتر محمد هاشمی دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران گفت: پروتئین و
گوشت جزو ملزومات مهم سبد غذایی افراد به خصوص کودکان و نوجوانان محسوب
میشود زیرا مصرف این مواد غذایی موجب ترمیم بافتهای فرسوده و رشد و نمو
میشود.
وی افزود: پروتئینها و اسید آمینهها از منابع اصلی
تأمینکننده نیازهای ضروری بدن هستند که این مواد غذایی در فرآوردههای
گیاهی یافت نمیشود بنابراین گوشت، پروتئین، حبوبات و ... جزو نیازهای
ضروری انسان محسوب میشود.
هاشمی درباره تأثیر مصرف گوشت قرمز بر
افزایش وزن و چاقی گفت: منابع حیوانی از جمله گوشت قرمز علاوه بر دارا بودن
پروتئین دارای مقدار چربی و کلسترول هستند. بنابراین اگر این منابع غذایی
به مقدار زیاد مصرف شوند موجب افزایش وزن و چاقی میشوند. بر این اساس، به
افراد توصیه میشود منابع مختلف حیوانی، گیاهی، حبوبات و تخممرغ را در سبد
غذایی هفتگی خود بگنجانند.
دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران خاطر
نشان کرد: نمیتوان برای مصرف منابع غذایی برای افراد مرز مشخصی تعیین کرد
اما افرادی که دارای مشکلات کلیوی هستند یا اسید اوریک خون آنها بالاست
باید با محدودیت و زیر نظر پزشک گوشت قرمز را مصرف کنند اما در سایر افراد
ممنوعیتی برای مصرف گوشت قرمز وجود ندارد ولی توصیه میشود که به مقدار کم و
در حد نیاز بدن مصرف کنند