کد خبر: ۳۸۷۵۵۸
زمان انتشار: ۱۴:۴۱     ۱۴ مرداد ۱۳۹۵
متخصص بيماري‌هاي غدد با اشاره به اينكه پيش‌بيني مي‌شود حدود ۴۰ درصد ايرانيان مبتلا به كبد چرب هستند، گفت: همه افراد بايد راه‌هاي پيشگيري از ابتلا به اين بيماري را مدنظر قرار دهند.

 به گزارش پایگاه 598، مهران زمان‌زاده در گفت‌وگو با فارس، در ارتباط با بيماري كبد چرب و راه‌هاي پيشگيري از آن اظهار داشت: كبد دومين عضو بزرگ در بدن انسان است و به عبارتي، مسؤول رد كردن تمام مواد غذايي و نوشيدني‌هاي مصرف‌شده از صافي به شمار مي‌رود.

وي با اشاره به اينكه كبد فاكتورهاي مضر مواد غذايي را گرفته و آنها را به صورت بدون ضرر وارد سيستم‌هاي ديگر بدن مي‌كند، گفت: كبد به طور طبيعي، خود را توسط سلول‌هايي ترميم و پاكسازي كرده، ولي اگر فاكتورهاي منفي واردشده زياد باشد، در كار آن اختلال رخ خواهد داد.

متخصص بيماري‌هاي غدد اضافه كرد: وجود چربي در كبد هر انساني طبيعي است، اما اگر كبدي داراي 5 تا 10 درصد چربي باشد، كبد چرب ناميده مي‌شود و اين بيماري يك موقعيت مخرب را در بدن ايجاد مي‌كند.

زمان‌زاده با بيان اينكه اصولاً كبد چرب هيچ علائم هشداردهنده در ابتلا ندارد، خاطرنشان كرد: مي‌توان گفت حدود 40 درصد ايرانيان مبتلا به كبد چرب بوده و اين هشدار بزرگي براي مردم محسوب مي‌شود.

متخصص بيماري‌هاي داخلي در ادامه، به توصيه‌هاي رژيمي براي افراد ديابتي اشاره كرد و گفت: جهت جلوگيري از چاقي و بيماري قلبي در افراد ديابتي، اين بيماران بايد زمان استراحت خود مقابل تلويزيون را كم كنند چرا كه ارتباط زيادي مقابل نشستن مقابل تلويزيون و چاقي وجود دارد.

وي به بيماران توصيه كرد: غذاهاي خود را در منزل آماده كرده و از مصرف غذاهاي فست‌فود خودداري كنند، چرا كه اصولاً غذاهاي خانگي كم‌انرژي‌تر و متعادل‌تر هستند.

زمان‌زاده اظهار داشت: بيماران ديابتي بايد ميوه، سبزي و غلات كامل بيشتري نسبت به افراد عادي مصرف كنند، چرا كه افزايش دريافت سبزيجات به خصوص سبزيجات سبز تيره، قرمز و نارنجي در روند درمان آنها حائز اهميت است.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها