وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۸۷۰۱۶
زمان انتشار: ۱۴:۳۶     ۱۱ مرداد ۱۳۹۵
سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از لغو مجوز «یالثارات» و ارجاع پرونده این نشریه به دادگاه خبر داد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، نشست خبری سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (امروز 11 مرداد) در سالن همایش برج آزادی برگزار شد.

حسین نوش‌آبادی سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن یادآوری خاطرات تلخ و شیرین مردم کشور با این برج گفت: این برج به عنوان یک نماد ملی و جهانی در سطح بین‌الملل شناخته شده است و باید به مرمت و بازسازی این برج توجه ویژه شود.

سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از لغو مجوز «یالثارات» و ارجاع پرونده این نشریه به دادگاه خبر داد.

سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در مورد بحث  نظارت بر کنسرت‌ها گفت: تقابلی میان وزارت فرهنگ و نیروی انتظامی کشور «ناجا» وجود ندارد و مانند سابق با همکاری ناجا در حراست از ترافیک به برگزاری کنسرتها خواهیم پرداخت و این مصوبه نهایی دولت است که برای اجرا به سازمانهای مربوطه ابلاغ شده است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۳
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۶ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۵
۰
۰
چرا اين دولت به ظاهر آزاديخواه و البته براي خائنين و غربزدگان . هيچ مماشاتي با رسانه هاي انقلابي ندارد ؟!
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۲۷ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۵
۰
۰
شخصي كه زن يا دخترش را با آرايش و بي حجاب و باعشوه وجلوه گري و... براي قضاوت و ارزيابي به نگاه مردان تعارف ميزند، چه صفتي دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
سروش
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۱ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۵
۰
۰
چرا بعضي هنرمندان و بازيگران فكر مي كنند هر گونه لباسي كه دوست دارند بپوشند و با مدل هاي زننده در بين مردم ظاهر شوند ...... كارشان درست و بدون اشكال است...!!!!!
به نظرم يا لثارات الحسين انتقاد بجا و شايسته اي با استناد به روايات و احاديث داشته است...
اتقوا من مواضع التهم .....
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام