فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۳۸۶۸۹۵
زمان انتشار: ۱۶:۳۶     ۱۰ مرداد ۱۳۹۵
مدافع هافبک سپاهان گفت: قیمت‌های بیشتری هم بود اما به سپاهان تخفیف دادم چون دوست داشتم در این جا بمانم و فوتبالم را در سپاهان ادامه دهم.
 به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، احسان حاج‌صفی در گفت‌وگویی اظهار داشت: امسال دوست داشتم به سپاهان بیایم و خدا را شکر این اتفاق افتاد. امیدوارم سال خوبی در کنار هواداران داشته باشیم. انشاءالله هواداران نیز حمایت خوبی کنند تا سال خوبی را با هم داشته باشیم.

وی در مورد خوشحالی هواداران و اینکه یک بار دیگر وفاداری‌اش را به سپاهان ثابت کرد، گفت: پیشنهادات دیگر هم مانند استقلال و تراکتورسازی بود اما دوست داشتم وقتی به ایران می‌آیم دوباره در سپاهان بازی کنم چون در این باشگاه آرامش دارم و زندگی در اصفهان راحت است. امیدوارم بتوانم فوتبال خوبی بازی کنم و سال خوبی در اصفهان داشته باشم.

حاج‌صفی تاکید کرد: قیمت‌های بیشتری هم بود اما به سپاهان تخفیف دادم چون دوست داشتم در این جا بمانم و فوتبالم را در سپاهان ادامه دهم.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام