وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۸۶۳۷۰
زمان انتشار: ۱۲:۰۵     ۰۵ مرداد ۱۳۹۵
رئیس جمهوری ترکیه در سخنانی که حاکی از عزم وی برای اعدام کودتاچیان است، گفت: امروز ملت ترکیه خواستار بازگردانده شدن حکم اعدام به کشور است و دولت وظیفه دارد این مطالبه مردمی را محقق سازد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه بار دیگر سخنانی را مطرح کرد که نشان می دهد وی همچنان به دنبال اعدام کودتاچیان در این کشور است.

بر اساس این گزارش، وی در این ارتباط تصریح کرد: ملت ترکیه امروز یک مطالبه عمومی دارند و آن، بازگرداندن حکم اعدام به قوانین کشور است.

رئیس جمهوری ترکیه ادامه داد: این وظیفه دولت است که به مطالبات مردمی گوش فراداده و در راستای تحق آنها تلاش کند.

وی افزود: نباید توقع داشت دولت در مقابل خواسته های مردمی مبنی بر بازگرداندن حکم اعدام به قوانین کشور به راحتی بگوید که این مسأله مهم نیست.

اردوغان همچنین در واکنش به اظهارات مسئولان اتحادیه عرب مبنی بر ملغی شدن حضور ترکیه در این نهاد در صورت بازگرداندن حکم اعدام، تصریح کرد: فارغ از اظهارنظرهای مقامات اتحادیه اروپا، باید در زمینه بازگشت حکم اعدام به قوانین ترکیه تصمیم نهایی اتخاذ شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام