«ثریا» تا حدی موفق پیش رفت که رهبر معظم انقلاب در مدت زمان حدود ۸ ماه به آن اشاره کردند. یکبار پیام تشکر ایشان از این برنامه به سازندگان ابلاغ شد و بار دیگر نیز پس از به ریاست رسیدن علی عسکری در سازمان صداوسیما مقام معظم رهبری از ۳ برنامه به عنوان برنامههای موفق و الگو نام بردند که یکی از این برنامهها باز هم «ثریا» بود.
حالا با روی کار آمدن مرتضی میرباقری به عنوان معاونت سیما و علیرضا برازش به عنوان مدیر شبکه یک، این برنامه با چالشهای جدیدی روبرو شده است. فشار دولتیها به سازمان صداوسیما در تعدیل این برنامه بیپروا مدیران رسانه ملی را در منگنهای قرار داده که ترجیح بدهند این برنامه خود با اختیار خود از گردونه خارج شده و عطای پخش را به لقایش ببخشد.
ندادن بدهی ۷۰۰ میلیونی این برنامه گام نخست برای خسته کردن عوامل برای ادامه راه است. البته مدیران تصمیم گرفتهاند ثریا را به زیرمجموعه گروه اقتصاد ببرند تا با اعمال نظر، ایجاد محدودیت و سانسور ثریاییها را مجبور کنند تا به برنامهای بی خاصیت بدل شوند که البته این موضوع هنوز از سوی سازندگان ثریا مورد قبول واقع نشده است.
به گزارش فارس، این هفته نیز ثریا روی آنتن نمیرود تا سازندگان آن با مدیران صداوسیما به نقطهای مشترک برای ادامه راه برسند و در غیر این صورت ثریا برای همیشه تعطیل خواهد شد.