به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر، نصرالله سجادی در رابطه با مدیریت دو تیم پرسپولیس و استقلال که توسط علیاکبر طاهری و بهرام افشارزاده به عنوان سرپرست انجام میشود، گفت: اعضای هیأت مدیره این دو باشگاه که توسط وزارت ورزش انتخاب و معرفی شدهاند، در زمینه مدیریت باشگاه و انتخاب رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل باید اقدام لازم را انجام دهند.
وی ادامه داد: وظیفه وزارت ورزش انتخاب اعضای هیأت مدیره پرسپولیس و استقلال بود که چندی پیش انجام شد. حال اگر آنها صلاح بدانند باید برای معرفی مدیرعامل باشگاههای خود اقدام کنند.
معاون وزیر ورزش و جوانان در رابطه با اینکه آیا تعامل لازم میان هیأت مدیره سرخابیها با وزارت ورزش وجود دارد؟ گفت: بله؛ اعضای هیأت مدیره پرسپولیس و استقلال در آغاز کارشان نشستی با وزیر ورزش داشتند و مواردی را مطرح کردند و قرار بر این است که سیاستهای کلی برای مدیریت دو باشگاه با وزارتخانه مطرح شود.
سجادی در بخشی از گفتگو با رادیو ورزش با بیان اینکه وزارت ورزش برای انتخاب هر چه زودتر مدیرعامل، تذکر لازم را به هیأت مدیره دو باشگاه پرسپولیس و استقلال داده است، گفت: اگر انجام این کار دست خود من یا وزارت ورزش بود، حتماً این کار را در این مقطع انجام میدادیم اما در هر صورت هیأت مدیره پرسپولیس و استقلال هم باید برای شروع فصل مدیران جدید خود را انتخاب و معرفی کنند؛ این کار بر عهده آنهاست.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود در رابطه با تعللی که فدراسیون فوتبال برای انتخاب دبیرکل و رئیس سازمان لیگ دارد و اینکه آیا اسدی به عنوان گزینه وزارت ورزش همچنان به فعالیت خود در فدراسیون فوتبال به عنوان دبیر ادامه خواهد داد، توضیح داد. سجادی در این رابطه گفت: اسدی گزینه وزارت ورزش نیست که اینگونه آن را مطرح میکنند. دبیرکل جزو اعضای هیات رئیسه محسوب نمیشود اما با این حال باید گزینه مورد نظر برای آن مطرح شود تا پس از تائیدیه لازم، در این جایگاه منصوب شود.
معاون وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: سازمان لیگ هم که اخیراً سرپرستش انتخاب شده است. برای ریاست این سازمان باید رأی لازم از اول مجمع فدراسیون که میتواند یک مجمع فوقالعاده باشد، گرفته شود. در هر صورت وزارت ورزش در این موارد هیچ دخالتی ندارد و مسئولان فدراسیون فوتبال هر کاری خودشان صلاح میدانند، باید انجام دهند.
وی همچنین در رابطه با انتخاب امیر عابدینی به عنوان سرپرست کمیته اقتصادی بازاریابی و اینکه این انتخاب با واکنشهایی از سوی برخی اعضای هیأت رئیسه مواجه بوده است، گفت: در کل با اینگونه امور فدراسیون فوتبال کار چندانی نداریم. اساسنامه اختیار را در این زمینه مشخص کرده و مسئولان فدراسیون خودشان میتوانند تصمیمگیرنده باشند؛ ضمن اینکه اعضای هیأت رئیسه هم از طرف مجمع انتخاب شدهاند و میتوانند در اینگونه موارد دخالت داشته و اظهارنظر کنند.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش در رابطه با انتخابهای موقتی برای مدیریت برخی از فدراسیونها نیز یادآور شد: طبق اساسنامه فدراسیونها، به فاصله دو ماه پیش از اتمام دوره مدیریت رئیس یک فدراسیون، باید آگهی ثبتنام کاندیداها برای دوره آتی داده شود که بعضاً با استقبال زیادی هم مواجه شده طوری که گاهاً بیش از ۲۰ نفر کاندیدای ریاست میشوند.
وی ادامه داد: پروسه رسیدگی به این موضوع و بررسی صلاحیت کاندیداها با توجه به تعداد آنها کمی طولانی میشود و این در حالی است که ناخودآگاه دوره ریاست فعلی فدراسیونها هم به پایان میرسد و بر همین اساس طبیعی است که مدیریت فدراسیون را تا زمان برگزاری مجمع به سرپرست بدهیم؛ در این مورد شخصاً ایرادی نمیبینم چرا که در اساسنامه هم به آن اشاره شده است. در کل اینکه انتخاب سرپرست وقفهای در کارها ایجاد نکرده و مشکلی هم به وجود نمیآورد.