وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۸۲۷۹
زمان انتشار: ۲۰:۲۶     ۱۶ بهمن ۱۳۹۰

برخلاف گزارش برخی رسانه‌ها در خصوص معطلی گسترده کشتی‌ها در بنادر ایران، تازه‌ترین گزارش‌ها نشان دهنده حضور تنها ۳۳ کشتی در نوبت انتظار بنادر ایران است.

به گزارش ایلنا، طی عملیات تخلیه و بارگیری بنادر ایران در دهم و یازدهم بهمن ماه، از میان ۳۳ کشتی حاظر در بنادر، ۲۴ کشتی معادل ۷۲ درصد به دلیل عدم آمادگی صاحبان کالا در نوبت انتظار بنادر کشور باقی مانده‌اند. تنها ۳ مورد به دلیل پربودن اسکله و ۱ مورد هم به دلیل عدم آمادگی پایانه نفتی برای تخلیه معطل مانده‌اند. ۲ کشتی هم به دلیل نیاز به تعمیرات در انتظار مانده‌اند. ۳ مورد نیز به دلیل طی مسافت لنگرگاه تا اسکله هنوز معطل مانده‌اند.

گفتنی است از این ۳۳ کشتی، ۶ کشتی ملیت ایرانی دارد و مابقی خارجی هستند. از میان کشتی‌های خارجی بیشترین تعداد کشتی با به ترتیب ۸ و ۶ فروند متعلق به کشورهای روسیه و آذربایجان است.

همچنین ۱۴ کشتی از این ۳۳ فروند، در بندر امام خمینی (ره) و ۱۲ فروند در بندر امیرآباد در نوبت انتظار قرار دارند. سایر کشتی‌ها هم در نوبت انتظار بنادر نکا، لنگه و انزلی قرار دارند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام