کانال تلگرامی 598 نوشت: دوستی دارم که در برزیل پزشک ناظر بر کشتارگاه بود، او می گفت آنجا می دیدم که خونها را بسته بندی می کنند و برای جایی ارسال می کردند.
کنجکاو شدم و از آنها پرسیدم این خونها را چکار می کنید؟ گفتند خونها را برای کارخانه اسانس چای ارسال می کنیم. در آنجا این خونها فرآوری شده و بصورت پودر در می آید. این پودرها به عنوان افزودنی رنگ مجاز برای #چای استفاده خواهد شد.
گاها افزودنی های مصنوعی خطرناک دیگری (به غیر از پودر خون) به عنوان رنگ دهنده به چای اضافه می شود.
از روی طعم و بو نمی توان چای مناسب را تشخیص داد، روش تشخیص چای سالم اینست که؛ چای را دم کنید اگر بعد از گذشت یک ساعت تغییر رنگ داد و کدر شد نشانه وجود مواد افزودنی به آن است.
ایجاد تغییر در رنگ و کدر شدن چای نشانه وجود افزودنی به چای است این افزودنی هر چیزی ممکن است باشد
*به نقل از جناب مهندس خوشنویسان از مدیران سازمان صنعت معدن و تجارت