به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، روزه داران بهتر است دو ساعت پس از افطار قدری کاهو
و سکنجبین میل کنند، و اگر برای سحری میل غذا خوردن ندارند دست کم کاهو و
سکنجبین را در وعده ی سحر از دست ندهند.
کاهو رقیق کننده نسبی خون
است و از آنجایی که رطوبت کافی را به بدن می رساند و باعث چاقی نمی شود اما
مصرف آن در افراد با مزاج سرد و رطوبتی، به دلیل افزودن بر میزان رطوبت
های بدن، منجر به پف آلودگی و افزایش حجم و سایز بدن می شود. مصرف کاهو
همراه با سرکه به صورت سالاد اشتها را تحریک می کند .
در طب سنتی
مزاج کاهو سرد و تر است و سکنجبین مزاج گرم و خشک دارد به این دلیل که
سکنجبین از ترکیب سرکه و عسل درست می شود که به اندازه معین جوشانده شده
و اثرات گرم و خشکی را بر جای می گذارد، در واقع اثرات گرم و خشک سکنجبین
با اثرات سرد و تر کاهو تا حدودی یکدیگر را خنثی می کنند. با توجه به
اینکه کاهو خواب آور، مسکن و ضد درد است می تواند به همراه سکنجبین مصرف
شود و عارضه ای نیز به همراه نداشته باشد.
در واقع سکنجبین نفوذ
مواد را در بدن بیشتر می کند، باز کننده عروق بدن و مجاری است و خون بدن
را تمیز می کند، از این جهت مصرف سکنجبین به تنهایی و یا با کاهو می تواند
اثرات خوبی را بر بدن برجای بگذارد و به دلیل گرم و خشک بودن سکنجبین عوارض
آن نیز با کاهو دفع می شود، در نتیجه این دو ماده عوارض یکدیگر را خنثی
می کنند اما اثرات مثبت یکدیگر را خنثی نمی کنند.