به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر، اگر جویدن این گیاه تند را دوست ندارید، می توانید یک لیوان آب آن را
بنوشید و از خواص متعدد آن بهره مند شوید. در ادامه به فهرستی از خواص این
گیاه اعجازانگیز اشاره می شود.
کمک به کنترل دیابت:
زنجبیل دارای ویژگی های ضددیابت است و مطالعات متعددی نشان داده اند که
این گیاه به کاهش سطح گلوکز خون افراد دیابتی و حتی افراد غیردیابتی کمک می
کند. نوشیدن یک لیوان آب زنجبیل به کنترل سطح قندخون به هنگام ناشتا نیز
کمک می کند.
تاخیر روند پیری فکر و ذهن:
به دلیل وجود ترکیبات فنول و فلاونوئید در زنجبیل، این گیاه دارای خواص
محافظ نورون ها هم هست. آب زنجبیل بخصوص به افزایش سطح پروتئین مغز کمک
کرده و در نتیجه سلامت مغز را حفظ می کند. کاهش سطح پروتئین مخصوصا در
میانسالی منجر به بروز مشکلاتی نظیر الزایمر و سایر اختلالات روانی می شود.
مبارزه با سرطان:
زنجبیل دارای چندین فنولیک بیواکتیو و ترکیبات تند ادویه ای فرّار نظیر
شوگائول و پارادول است. طبق مطالعات، عصاره زنجبیل دارای خواص ضدسرطان است
که به کنترل سرطان پروستات کمک می کند.
حفاظت در مقابل سرطان معده-روده:
زنجبیل یکی از پرکاربردترین گیاهان دارویی برای درمان حالت تهوع، اسهال،
سوزش معده، نفخ شکم، از دست دادن اشتها، عفونت، سرفه، و برونشیت است.
مطالعات تجربی نشان داده اند که زنجبیل و عناصر فعال آن از جمله ۶-جینجرول و
۶-شوگائول دارای فعالیت های ضدسرطانی در مقابله با سرطان روده-معده هستند.
کاهش کلسترول: ازآنجائیکه این گیاه به کنترل سطح گلوکز کمک می کند، آب آن هم بر کاهش کلسترول تاثیرگذار است.
تسکین درد ورم مفاصل: عصاره زنجبیل دارای خواص تسکین دهنده درد هم هست و بسیار برای افرادی که از درد مزمن زانو رنج می برند مفید است.
نحوه تهیه آب زنجبیل:
ابتدا زنجبیل ها را خوب شسته و پوست آن را بگیرید. سپس آنها را ورقه ورقه
کرده و همراه کمی آب درون میکسر بریزید و کاملا مخلوط کنید. مخلوط آماده
شده را درون لیوان ریخته و آب نصف لیمو را در آن بچکانید. در صورت تمایل
کمی عسل هم به آن اضافه کنید. اب زنجبیل شما آماده است.