کد خبر: ۳۸۰۵۸۵
زمان انتشار: ۱۵:۵۹     ۲۵ خرداد ۱۳۹۵
جمال شورجه:
فیلمنامه «موسی(علیهالسلام)» آن قدر قوی و پر و پیمان بود که میراث سلحشور روی زمین نماند و گروهی به نمایندگی جمال شورجه، کارگردان، کوشیدند کار سلحشور را به پایان برسانند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از جهان نیوز،  سلحشور تمام تلاش خود را کرده بود که تمام بخشهای این فیلمنامه را منطبق با بخشهایی از قرآن کریم که به زندگی این پیامبر اختصاص دارد نگارش کند و شاید برای همین بود که کار نگارش فیلمنامه این سریال مذهبی ماه ها زمان برد. سلحشور برنام هاش این بود که بعد از «یوسف پیامبر(علیهالسلام)»  این سریال را هم به یکی از سریال های پربیننده، نه فقط در ایران که در کشورهای اسلامی سراسر دنیا بدل کند با این حال اجل مهلتش نداد و مدتی پیش از آغاز عملی تولید سریال به دلیل درگیری با بیماری سرطان درگذشت.

در دستانداز...
با این حال فیلمنامه «موسی(علیهالسلام)» آن قدر قوی و پر و پیمان بود که میراث سلحشور روی زمین نماند و گروهی به نمایندگی جمال شورجه، کارگردان، کوشیدند کار سلحشور را به پایان برسانند.

جمال شورجه بناست خود کارگردانی سریال را انجام دهد اما در هفته های گذشته و به دلیل تغییر و تحولات مدیریتی که در رسانه ملی رخ داده نتوانسته حرکتی روبه جلو برای در مسیر تولید انداختن این کار انجام دهد.  

شورجه در گفتوگو با «صبح نو» با اشاره به این تغییرات بیان داشت: در پی تغییراتی که در صدا و سیما به وجود آمده این پروژه مجدداً در دستانداز افتاده و متاسفانه هنوز هیچ اقدام عملی برای کمک به تولیدش صورت نگرفته است.وی ادامه داد: جو صدا و سیما متلاطم است و میتوان گفت هنوز اوضاع در اثر این تغییرات آرام نگرفته است و بیشک تا آرام گرفتن این اوضاع، باید منتظر بمانیم. در روزهای گذشته با تغییر مدیران سازمان روبه رو بودهایم و در آینده تغییراتی هم در مدیریتهای بخشهای دیگر صدا و سیما انجام خواهد شد. ما هم امیدواریم که این تغییرات هرچه زودتر تمام شود تا این پروژه به انجام برسد.

پیشبینی سلحشور از موفقیت سریال
این کارگردان که در تولید سریال «اصحاب کهف» در کنار سلحشور بوده، با اشاره به اهمیت سریالهای ارزشی و در عین حال سرگرم کننده به «صبح نو» گفت: من پیگیر ساخت مجموعه «موسی(علیهالسلام)» هستم تا کار نیمه تمام مرحوم سلحشور را به پایان برسانم. به شما قول میدهم در صورت ساخت این مجموعه، انقلابی در حوزه سینما و تلویزیون ایجاد خواهد شد.

آقای شورجه با بیان اینکه مهمترین دغدغه مرحوم سلحشور در فعالیت هنری، اعتلای دین بود، خاطرنشان کرد: یکی از وظایف سینما، نمایش حسنات دین به بهترین وجه و نمایش منکرات به زشتترین و بدترین وجه است که مرحوم سلحشور دقیقاً در این بخش فعالیت داشت و موفق به تولید آثار ماندگاری شد که هر بار به تماشای این آثار مینشینیم حرف نویی برای گفتن دارند.

وی ادامه داد: سلحشور تا آخرین ماههای عمرش به ساخت سریال «موسی(علیهالسلام)» امیدوار بود اما به رغم نگارش فیلمنامه، نتوانست این اتفاق را عملی کند. ایشان بارها پیشبینی کرده بود استقبال از سریال حضرت موسی(علیهالسلام) به مراتب از سریال حضرت یوسف(علیهالسلام) بالاتر خواهد بود.

این نویسنده و کارگردان با تأکید بر سرمایه گذاری در بخش سینمای دینی بیان کرد: با گذشت سالها از انقلاب در جهت سینما و تلویزیون دینی، کارهایی پراکنده و نه جامع صورت گرفته اما همین الان نیز میتوان اقدامات خوبی در این بخش انجام داد.

تولید برای 72 قسمت
آقای شورجه با اشاره به کلیات فیلمنامه «موسی(علیهالسلام)» اظهار داشت: فیلمنامه در 72 قسمت نگارش شده اما ممکن است تغییرات کوچکی توسط آقای منصور فلاحتی که مشاور مرحوم آقای سلحشور بودند انجام بگیرد.این تغییرات زیاد و چشمگیر نیستند. تغییرات انجام شده صرفاً برای جذابتر شدن مجموعه است.

انتخاب بازیگر نقش اول
یکی از پرسشهای مخاطبان درباره این سریال انتخاب بازیگر نقش اصلی آن است. آقای شورجه در این باره بیان داشت: هنوز درباره بازیگر نقش اول «موسی(علیهالسلام)»هیچ تصمیمی نگرفتهایم زیرا قبل از آن باید از سد مشکلات مالی گذشت و بعد از آن درباره بازیگر نقش اول تصمیم گرفت با این حال سعی خواهیم کرد که بازیگری انتخاب کنیم که در ایفای نقش آن بزرگوار تلاش خود را بکند.

وی در ادامه گفت: این مجموعه بسیار آبرومندانه است و میتواند افتخار ملی باشد چون درباره یکی از پیامبران عظیمالشأن ماست و جزو مجموعه های پرافتخار ما ایرانیان محسوب میشود. با ساخت آن می توانیم به جهانیان ثابت کنیم که توانایی ساخت فیلمهای تاریخی مذهبی را در حد استانداردهای بین المللی داریم.

بودجه کارهای فاخر مذهبی مشخص شود
وی با اشاره به اینکه در ایران در زمینه تربیت هنرمندان متعهد اقدامی نشده است، گفت: سینمای دینی و سینمای انقلابی و حماسی صرفاً با حضور هنرمند متعهد و انقلابی ایجاد خواهد شد.

شورجه با بیان اینکه نباید در سینما درگیری و جناح بندی سیاسی وجود داشته باشد، گفت: اینکه فلان گروه سیاسی سر کار آمده، نباید موجب شود که عدهای به خاک سیاه بنشینند. باید لوایحی در این زمینه به مجلس ارائه شود و بودجه کارهای مذهبی و دینی، حماسی مشخص شود و دستگاهی متولی این موضوع انتخاب شود تا امور مربوط به آن را انجام دهد.

مشاور کارگردان مجموعه تلویزیونی «یوسف پیامبر» با بیان اینکه در کنار انتخاب دستگاه متولی، دستگاههایی همچون سازمان تبلیغات و حوزه هنری نیز میتوانند در اعتلای سینمای دینی کمک کنند، گفت: باید بودجه ویژه برای تولید لااقل 10 اثر فرهنگی در طول سال مشخص و از آنها حمایت شود.باید برای ساخت آثار دینی برنامه داشت و نباید با تغییر مسوولیتها، همه برنامهها به هم بریزد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها